• myki

    V srpnu se chystáme do Livigna na bika. Poraďte prosím ubytování v soukromí, mám představu aby se někam dali dát kola, s vlastní kuchyňkou, tzn. nějakej apartmán. Byl jsem tam letos v zimě, takže Livigno znám. Pokud byste o něčem slušném za dobrý peníz věděli dejte prosím vědět. Jo jinak jsme jen 2, já s přítelkyní. Každý rok jsme jezdili bikovat na Gardu, ale letos už to chce změnu. Kdyby se chtěl někdo připojit, není problém. Termín polovina srpna, na týden.

    0 0
    • myki  

      sorry nějak jsem to poslal 2×

      0 0
      • myki  

        Můžete přidat i nějaký ten tip na trasy.Díky

        0 0
        • biker007  

          v livigna do bormia(asi po silnici) a pak nahoru na stelvio (2750m). ze stelvia sjet kousek zpet niz na passo umbrail (2501m). odsud uzkou, ale jetelnou pesinkou ve srazu az na bochetta di forcola(2750m). pak dolu smerem k jezerum nad livignem a pres nejakej prusmyk (cca 2250m) dolu do livigna. sice celkem vyzivny, ale tereny a vyhledy luxusni.

          0 0
          • McBlacky  

            to je ***** výživný tohle a dost zbytečný to sápat po silnici až na Stelvio na bajku.

            Přes ps Alpisela k jezerům cestou zleva na Forcolu, pěšina na Pedenolo, sjezd zpět k jezerům a přes Trelu a canale torto zase do livigna.

            0 0
            • m4rty  

              Já se loni nechal nalákat na tuhle trasu, ale sám bez přítelkyně, protože by to rozhodně neujela: http://livigno.vetroplachmagazin.sk/…no-mtb-i-457

              Sám jsem tam taky málem chcípnul, ani GPSka to nevydržela (http://connect.garmin.com/…ty/108192926) ale byla to nádhera.

              Největší výkon s přítelkyní byl tohle: http://connect.garmin.com/…ty/108201459 – Val Viola paráda, návrat přes Švýcarsko byla tupá dupárna po silnici, ale nějaký trail bokem tam snad taky vede.

              0 0
              • McBlacky  

                ta vetroplachova je taky demence. sjíždět do Marie po šotce – ikdyž dá se to krátit v druhé půlce po singlech přímo a pak ta dupačka na Umbrail fuj. Jen za ten kousek singlu Umbrail-forcola to imho nestojí. Zvlášt když na forcolu vedou dvě cesty.

                Přítelkyně celkem si dala :) na tý druhý trase, ale je to hodně asfalt. Mi přijde lepší to vzít přes Trepalle a Vallaciu. Sice posledních 40 minut neseš, ale sjezd je pak paráda. Z Agnogy ani nemusíš přes fosgagno asfalt ale přejedešna druhou stranu a dáš to bud k jezerům po šotce nebo po šotce a vyneseš 15 minut nad baite di Trela a přes pso di Trela do Livigna. My tam hledali i pěšinu lesem na foscagno – je tam- ale nenašli jetelnou v tomhle směru.

                Ono livigno je super tak na 4 dny je tam tras, že nemusíš moc hledat, ale když jsi tam déle nebo častěji, dá se najít mraky lahůdek, který už nejsou tak frekventovaný, protože prostě jsou bud na velkým okruhu, nebo souběžně s něčím profláknutým.

                0 0
                • m4rty  

                  Ten poslední odstavec je podstatnej – byl jsem tam poprvé a fakt není jednoduchý si vybrat trasu. Každá mapa jiná, v jedný jen šotoliny a ve druhý naopak pro kolo označí i cestu, kde se hodinu plazíš po čtyřech.

                  Takže jestli máš zdroj na výběr těch lahůdek, tak to tazateli určitě pomůže :-)

                  0 0
                  • McBlacky  

                    http://www.gps-tracks.com/

                    v sekci Karten vybrat Topo Schweiz (je tam přesah na Livigno)

                    a bud vybírat rovnou trasy a popisem, nebo pospojovat, nebo jen tak koukat na cesty – je to skvěle podrobný. Já jezdím jen podle toho, bez GPS a bez problémů už na víc spotech po CH.

                    Livigno je hodně proježděný takže tam je skoro všechno.

                    0 0
                    • m4rty  

                      Nefunguje mi to, ale GPS záznamy na CH topo mapách budou asi super, díky.

                      Ještě bych Mykimu poradil dávat pozor na to, kterým směrem se to jede. Abys pak nedupal do kopce po super trailu a dolů nesjižděl po „silnici“.

                      0 0
                      • McBlacky  

                        zkus jiný prohlížeč. mě to jede v Chrome. akorát mi nefunguje vyhledávání na té GPS mapě, naposledy mi to šlo, takže je potřeba si naskrolovat do oblasti kde chceš se pohybovat. Pak jen v boxu Touren vlevo nahoře zašktneš Mountainbike a už se objevuji na mapě. bud jako body nebo jako fialový kola ve čtverečku – dle měřítka

                        0 0
    • Matony  

      myki, včera jsem se vrátil z Livigna, byli jsme ubytovaní s přítelkyní v apartmánu za 182€ na týden pro 4–6 lidí byli jsme dva. Apartmán se satelitem dvěma ložnicemi koupelnou WC, balkonem, kola v garáži, mikrovlnná trouba sklokeramická deska, postě standard. Trasy Ti taky můžu nějaký doporučit, nebo Ti poslat GPS logy. příští týden otevírají již lanovku na Carosello, Motollino už jezdilo. Závidím ;-)

      0 0
      • myki  

        To zní skvěle, mohl bys mi prosím poslat třeba na mail odkaz na to ubytování + nějakej ten tip na trasu. Díkas.

        0 0
        • Bysto  

          livigno má tuším aj svoj web, sa mi zdá, že livigno.eu , tam zadáš dopyt a prenajímatelia ti pošlú maily s ponukami. Nás vyšla jedna noc 15€ na osobu, v apartmániku, aký je popísaný vyššie, velice pekné to tam bolo.

          0 0
    • PePu  

      Myki, Matony a další – bohužel nový systém B-F nezobrazuje standardně emaily. Nebyl by nějaký kontakt na ubytování v Livignu?

      0 0
      • Daník  

        kukni na http://www.livigno.eu  jinak kontakty mám na mailu v práci. My byli v ap. Villa Claudia v letní sezoně asi 172 e za 2 os a týden, ale stačí napsat na agenturu, možností je více. Asi tam vyrazíme květen nebo červen na silničky. Biky letos radili místní až na začátek července, sněhu tam bylo před týdnem 2m nahoře. jinak asi od půli července jsou ceny dvojnásobné

        0 0
    • scret  

      Rad bych ozivil tohle tema. Nemate nekdo tip a pripadne kontakt na dobre ubytko v Livignu, nejaky apartmanek, cena na pohodu…

      Chystame se tam posledni tyden v srpnu, doufam, ze uz nebude kosa…

      Diky.

      0 0
      • Jenda  

        me se nejlip osvedcilo poslat poptavku na www.livigno.eu a pak si vybrat. Do trech dnu clovek dostal cca 15 nabidek a vybrat z toho slo. Ten posledni srpnovej tejden by uz nemusel byt takovej natresk tak myslim sezenete neco rozumnyho. Kdyz tam jedete na kola tak nemusite tolik resit lokalitu jak na lyze.

        0 0
        • scret  

          jj, diky… o tom vim, ale myslel jsem spis napr. konkretni odkazy na majitele pensionu… agentura si rekne jeste neco navic…

          byli jsme tam v zime, domlouvali se s jednema suprovejma, bohuzel telefon nefunguje a mail nemaj…

          Ale nejde mi zas tolik o cenu, pokud se vlezu do 20E za den/os. bude to v klidu, pokud to bude do 15ti, bude to luxus…

          Prave ten posledni tejden ocekavam mensi naval a timpadem i trochu vetsi „romantiku“…

          0 0
      • siskin  

        Byli jsme tam loni prelom srpenzari. pocasi luxus, vetsinou v kratkym, navecer navleky. Vecer je kosa ,ale pokud nebydlis v kempu tak pohoda. Bydleli jsme Via Pemont 388, peknej apartmanek ,cena asi 70Eosobatyden

        0 0
      • Majan  

        V zimě jsme byli tady: http://www.grupposilvestri.eu/master.php…

        Za týden na týden tam jedeme na kola.

        0 0
      • lidumil  

        Tady si vybereš podle kategorie – lokality nebo názvu, pošleš mail a není problém. Já to tak řešil v zimě.

        Jinak pokud bys chtěl hotel, mám dobrý kontakt na Sporting pod lanovkou na Carosello.

        0 0
    • scret  

      tak uz mame objednano a zamluveno, diky vsem…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.