TUNE Speedneedle vs. Selle Italia SLR TT

45 nepřečtených
  • TJK

    Uz je tu hodne lidi co chvilku jezdi Speedneedle a chtel bych vedet jestli by nekdo nemel porovnani s SLR TT, to jsem jezdil doted na HT a jsem moc spokojenej, ale na noveho bika by se mi libilo bile speedneedle… tak premyslim, jak velky by to byl rozdil, obe maji dost dlouhou spicku a jsou od pohledu tak nejak podobne „uzke“ v dosedaci casti, rodil vidim ve tvaru, kdy SLR je jakoby placate a Speedneedle spis kulatejsi… Nema rad kdyz sedlou byt jen trosku tlaci na stydkou kost a u SLR sedim ciste jen na panevnich kostech a navic opravdu dokaze hodne dobre pruzit…

    0 0
    • kubad  

      rozdíl v těch sedlech je bohužel obrovský – bez testu nedoporučuju Tune kupovat.

      Teda vlastně doporučuju – pak ho levně odkoupím na silničku by se mě bílé hodilo :-)

      0 0
    • Ice-goofy  

      JA ho testoval asi 3 tydny dostal jsem ho tu v obchode maji testovaci a po trech tydnech jsem tim osadil jak mtb i silnicku a zatim si nemuzu stezovat… Sedi dobre a i jsem na tom objel etapak, kde jsem na tom sedel kazdej den… (me nej sedlo doposud)

      0 0
    • honzour  

      Nemá někdo prosím zkušenosti s přechodem z Fizik Tundra 2 na Speedneedle ? Díky

      0 0
      • roud  

        já jsem přecházel z arione na speedneedla a pohoda :O)

        0 0
        • honzour  

          Je pravda, že letos jsem toho najezdil minimálně, takže si moc zadek nezvykl na Fizika, když jsem před tím 10 let na kole nejezdil.

          0 0
          • roud  

            jestli máš možnost tak se sněkým domluv a svez se na něm ať získáš aspoň trochu představu do čeho jdeš přeci jen neni té sedlo zrovna zahubičku…

            0 0
            • honzour  

              A s tebou by se bylo možný případně prosím tě domluvit ? V Rychnově asi nikoho se Speedneedlem neseženu a do Hradce jezdívám. Nebo ještě uvažuju o Spyderovi od Tiogy.

              0 0
              • roud  

                se mnou neni problém se domluvit jen u mýho sedla momentálně chybí jeden nejtek až to pořeším tak můžem klidně testovat jinak tioga je krutě tvrdá a tím že nemá polstrování tak má při pádu skoro kastrační účinky taky jsem ji jednu chvíli vozil…

                0 0
          • Kubiczech  

            Dá se zvyknout skoro na všechno, ale spíš než s tvarem jsem měl spíš problém s těmi přechody mezi polstrovanou a nepolstrovanou částí sedla. I proto bych si na to před nákupem fakt radši sednul.

            0 0
            • TJK  

              na tom přechodu nikdy nesedíš… sedíš někde v půlce toho zadního polstrování…

              0 0
              • roud  

                přesně tak člověk o tý díře ani neví

                0 0
              • Kubiczech  

                Přesně tak, když sedíš, tak o tom nevíš, ale při všech ostatních činnostech nad sedlem jsem o ten přechod často nepříjemně drbal. Zvlášť ve volných kraťasech. Nejsem zvyklý sedět jako pecka, takže to byla jedna ze dvou věcí, která mi na tom sedle vadila. Na silnici bych to zkousnul. Jinak, co se pohodlí týče, no problem, v tom dám zdejšímu názoru na Jehlu stopro za pravdu.

                0 0
                • TJK  

                  tak mě jediný co vadí že má ostrý hrany, ale to asi jako každý takový ultralajt sedlo, takže občas ve sjezdu nepříjemě řeže do stehen… jinak nějak nepociťuju žádné nepohodlí.. ale vyzkoušel bych kommvor

                  0 0
                  • Kubiczech  

                    Komm-vor zkusím, jestli bude kde. Ale Tune je pro mě asi pasé, protože jsem deset kilo nad jejich limitem a už ta Jehla pode mnou dost nepěkně zpívala. Nevím, jestli je to běžné, je fakt, že jsem na ničem tak lehkým dříve neseděl. Měl jsem za to, že limit není a ono ejhle. (:

                    0 0
    • Tina  

      ak by mal niekto záujem mám na predaj Speedneedle v bielej a červenej za slušnú cenu

      0 0
    • RomSva  

      Zdravím,¨

      pokukuju po tomhle sedle (Tune speedneddle), jenže jak už bylo zmíněno, je třeba ho vyzkoušet.

      Jak se taková věc dělá bez toho abych sedl do auta, jel 300km tam si sedl na sedlo a jel domů.

      Jinak tohle sedlo má aramidové lyžiny, nebo co to je.. nedělá to problém s darimo T1 Loop?(T1 Loop je bohužel asi podmínka, chtěl bych mít řídítka, představec, sedlovku od jednoho výrobce a něco už jsem pořídil)

      Případně jak je na tom s pohodlím Skyracer?

      Jsou to vůbec vhodné sedla na XC?

      Děkuju

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse