Tuhost zadni stavby ramu a vliv na brzdy

20 nepřečtených
  • george.cotagge

    Zdar, hele je tu nekdo kdo ma zkusenosti s ramem gt avalanche 1 model roku 2006? mam ho a ted jsem na nej dal hydry deore (ale asi stejne stare) a zadni stavba straslive vibruje, az tak ze se skoro snazim nebrzdit. http://kolo.cz/…che-1–0–2006 je to primo tohle kolo, bylo vyrabene i ve variante disc, a byly tam tehdy hydry hyes sole ( http://kolo.cz/…-0-disc-2006 )

    http://uloz.to/…mov-0343-mp4 pro uplnost tu prikladam aj video kde jde docela slyset jak to dela kraval. prvni zvuk je normalni jemne brzdeni na rovne ceste, zadny sjezd proste rovinka.. a to piskani – dalsi dva zvuky, to je predni brzda.

    uz jsem tady v jinem vlaknu resil ten otresny kraval, ale ackoliv jsem zkusil vse tak nic nepomohlo. jsou tam nove desky fast stop, brzdy deorka, kotouc predni avid g2 185mm, zadni g2 160mm. nekdo tvrdil ze je to diskama, ze to chce mene profilovane, v servise mi zas rekli ze to diskama urcite neni, ze tam bylo moc podlozek (pro predni brzdu – nemel jsem primo adapter, ale soustavu podlozek original koupenou). ani jiny kotouc ani jine desky, nic nepomohlo.

    jestli bude mit nejaky vyznam zverejnit castecne osazeni, ktere by snad mohlo mit vliv, tak to je cca:

    naba xt, rafky mavic mx117

    vidle reccon solo air tk

    zbytek myslim, ze dulezity neni.

    a ted, zvazuju zda je to brzdama a koupit nove brzdy (tyhle jsem dostal od kamarada zdarma) anebo to je fakt mekkym ramem a jit do jineho ramo (ackoliv se mi nelibi barevne, vyhovuje mi geometrii).

    diky za rozumne rady

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.