Tretry Shimano XC7 (701) nebo Lake MX228

27 nepřečtených
  • Venda

    Ktere tretry byste mi dopocucili? Shimano SH XC7 pripadne model XC701 nebo Lake MX228 karbon? Nebo jine tohohle ražení? Na takove to vykonostni ježdění, tak do 4000.

    https://www.sportobchod.cz/…-cervene.htm#…

    https://www.muziker.cz/…xc701-red-44

    https://www.bikero.cz/…erne-p82608/?…

    Anketa: Jaké?

    1x
    6%
    14x
    78%
    3x
    17%
    0x
    0%
    0 0
    • Mikikuba  

      Podle toho, které ti sednou na nohu. JIné správné kritérium víceméně není.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Nevím, jak dražší modely, ale levnější Shimana maj plech kufru od stélky odděleny pouze nálepkou, což mi nepřijde šťastné řešení…

      0 0
      • bruco  

        Tie 701 maju plech prelepeny nejakou (na pohlad) textilnou paskou. Na predchadzajucich M183 bol prelepeny len nalepkou. Ale nevidim v tom ziadny problem, podrazka je tak tuha, ze ten plech necitim.

        0 0
    • bruco  

      Teraz som hladal nahradu za dosluhujuce M183 a z ponuky Shimana mi na poziadavku tuhej podrazky v „rozumnej“ cene vysli zrovna 701. Zatial sa mi zda, ze podrazka je menej tuha ako u M183, ale este nemam nahodene kufre, tak to moze byt sposobene aj tym. Ale upnutie dvoma kolieskami BOA je fajn.

      0 0
    • TheJD  

      Shimana XC 701 budou super, jestli ti sedi.

      0 0
    • Roura74  

      Dva roky jsem vozil Shimano XC70. Měly ještě přezku, ne BOA. Nebyly to zlý tretry, jen mi moc nevyhovoval vzor podrážky. Byla pořád plná malých kamínků a dost blbě se v nich chodilo do prudkýho kopce. První jsem po třech měsících reklamoval, protože kus podrážky upadl. Reklamace byla bez problémů. Na letošek jsem přešel na Specialized expert XC a jsem nadšený. Perfektně odvětraná bota a i chůze je pohodlná. Koupil jsem model 2019 reflexně zelený k bajku, ale před nedávnem jsem koupil ještě oranžovej gravel a byly jak pěst na oko, tak jsem si objednal ještě výprodejovej model 2018. 2018 jsou tvarově úplně stejný, čímž by ses dostal na cenu okolo těch 4000,–

      2018

      0 0
    • Tencovozikmin  

      Mels nektere na noze?

      Doporucuji vyzkouset a pak hledat co vydrzi a jak je kdo spokojen s kvalitou tretry.

      0 0
      • Venda  

        Lake jsem mel na noze o cislo vetsi. Docela sedely, ale kdybych si vybral je, tak volim o cislo mensi, takze vylozene ty spravny nezkousel. U shimana jsem zkousel model xc5, kterej mi sedel parádně, takze predpokladam, ze kopyto bude hodne podobny nebo stejny. Ale vylozene spravny boty jsem na nohach nemel.

        0 0
        • Tencovozikmin  

          Udelal jsi krok spravnym smerem,jen tak dal a uspech je zarucen. Co vic ti rict nevim. Ja mam nohu uzkou vyhovuji mi SIDI a jeste mam na pohodove jezdeni a chozeni specialized com. Ber v cem ti bude nejlepe sedet.

          0 0
    • studenak  

      Ty Shimana XC 701me taky zajimaji. Koupil jsem nějaký zakladni levný model od shimana pred rokem a to byla spatna volba. Podrazka strašně měkká. Jenže mam velikost 49 a ty xc 701 sem nasel max v 48

      0 0
    • Venda  

      A co jeste Sidi Eagle 7? Ty jsem tedy nezkousel, nemaj karbonovou podtazku, ale znate to, Sidi

      https://www.kupkolo.cz/…lack_z99952/

      0 0
      • Mikikuba  

        Sidi jsou úplně jiný typ bot než výše uvedené.Ty první jsou oboje širší a Sidi jsou úzké. Opět opakuji nejdřív najdi boty které ti vyhovují na noze a pak řeš to ostatní.

        0 0
    • Venda  

      A jeste Crono cx3 mi padly do oka. A vsechny si je vyzkousim na výdejně. Ale rekl bych s moji univerzální nohou, ze mi budou vsechny podobně. Nejak se mi nestává, ze by mi boty vylozene nesedely

      0 0
    • skvedo  

      Já včera jel kupovat boty. Poslední jsem měl nějaký vyšší model Shimana. Zkusím na krámě stejnou velikost Shimano a je to těžce malé. Tak o velikost výš, celkem to jde, asi by se rozšláply. Pak jsem zkusil Giro a okamžitě mi sedly, jak papuče.

      Bez vyzkoušení nemáš záruku ani u značky se kterou máš předchozí zkušenost.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Přesně tak, liší se to i u stejné značky. Podešve různých modelů mohou být od rozdílných výrobců… Údaj o velikosti je těžce informativní.

        0 0
      • Paja  

        Jojo, taky jsem mel Shimana ve stejne velikosti jak bezny boty (posledni kupovany 2012). Dnes to maji nepochopitelne o cislo posunuty.

        0 0
      • popokatepetl  

        první Shimana botky jsem koupil na krámě před 3 lety. Od té doby mám další dvoje z netu jen podle čísla a sedí stejně.

        Boty kupuju 44/45 a Shimana 46

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.