• Uruwashii

Zdravím bikery :)

prosím vás o radu. Objednal jsem si své první pedaly (SH 520) po přečtení různých vláken a teď se chystám pořídit si patřičné tretry.

Nehledám žádné závodní modely, jezdím na kole převážně do školy/práce a v létě občas na týden vyjedem. Velmi bych preferoval boty ve kterých se dá i obstojně chodit.

mám návrhy tyto :

(líbí se mi celkem ale asi už v nich bude horší chůze, nevím)

(vypadají velmi pohodlně, jen netůším jak se s nima může jezdit)

pokud někdo máte s těmito modely zkušenosti, prosím podělte se :) Budu i rád za jiné návrhy. Jsou to mé první boty tohoto typu, tak jsem neznalý :)

Díky.

Martin

0 0
    • felix.org  

AXON

Byly taky moje první a za ty peníze jsou fajn…i chodit se v nich dá v pohodě.

0 0
    • Jery01  

mám ty shimana nahoře,jsou super i chodit se v nich docela dá…mám je krátce,ale zatim se jeví,že snad vydržej ;) doporučuju,za tu cenu

0 0
    • Uruwashii  

používá tu někdo i tyto shimana – SH-MT42N ? vypadají velmi pohodně a myslím, že by mohli splnit účel :)

0 0
    • redbed  

já jezdím dva roky tyhle http://www.cykloworld.eu/…y-mtb-sm303/ a stále naprostá spokojenost

0 0
    • Uruwashii  

Smím se ještě zeptat –

už jsem prakticky rozhodnut pro tretry shimano (cena :)

a váhám mezi těmito modely. Prosím vás o radu.

http://www.kupkolo.cz/…76_4579.html

nebo

http://www.kupkolo.cz/…86_4577.html

Díky. Martin

P.S. Pro studenta každá koruna dobrá :)

0 0
      • hampik  

…pořádně si tretry vyzkoušej. Musí Ti na noze sedět. Jestli budeš kupovat z e shopu, nemáš možnost je zkoušet. Zajdi někam do prodejny a nejdřív je vyzkoušej. Každá firma má jiné kopyto na botu. Někdo má užší špičku a někdo širší…moje rada, dobře je vyzkoušej…ahoj

0 0
        • Uruwashii  

dnes jsem je zkoušel, vím že mi sedí :) Na noze se tvářily velmi pohodně, jen váhám, zda je ta přeska velkou výhodou, za kterou bych připlatil 300 korun.

0 0
          • mr.nikdo  

ja za sebe doporucuji 2. moznost – s racnou

0 0
            • hampik  

…jde o přesnější dotažení. Noha Ti při delší jízdě ,,naběhne'', ale asi bych se také přiklonil k variantě 2.

0 0
              • mr.nikdo  

spatne zarazeno?

no nabehne – tak povolis.. :) stejne pri jizde furt utahuju a povoluju podle potreby nohy :-D

0 0
          • Trainman  

Při rozdílu 300 kč jednoznačně s přezkou. O moc lépe se s ní reguluje obepnutí a nevytahuje se tak, jako zip.

0 0
          • mairj  

připlať si

0 0
          • R4YNE8  

Nepřiplácel bych. Suché zipy nejsou špatné. Mám model M160 a jsou dostatečně utáhlé. Kamarád vozí tyhle Specialized tretry a také si nestěžuje.

0 0
        • glide  

Při téhle ceně se vyplatí koupit přes eshop ikdyby si je musel několikrát vracet. Byl jsem zkusit v kamenné prodejně rúzné modely od shimana a překvapilo mne že jsem je nemusel mít o číslo větší, klasickou botu mám 44 a seděli mi 43ky.

0 0
          • Uruwashii  

tak to já mám boty 44 a shimana 44 mi byly opravdu malé. 45 sedí perfektně.

0 0
          • hampik  

…myslel jsem vyzkoušet v kamenné a potom koupit v e shopu…je to nefér, že? Ale ušetří čas…

0 0
    • Uruwashii  

Oukej, asi půjdu do těch s přeskou. Díky za pomoc.

Marťas

0 0
    • tretys  

Já mám variantu s přeskou a nemůžu si stěžovat. Určitě doporučuji.

0 0
    • Uruwashii  

potom napíšu o prvním zážitku z pádu při stání na semaforu :D – už se vidím, jak se nebudu umět vycvaknout.. :))

0 0
      • mr.nikdo  

tak to zkousej na polnacce :-D

a mozna bych zkousel byt tebou aji nastup a vystup do kopce – prudsi a horsi teren :)

0 0
        • Uruwashii  

jojo, zkusim to za domem :) i tak to asi bude celkem srandovni podivana :D

0 0
          • dobytek  

na to je jednoduchá rada – si to pořádně povol a ušetříš si spoustu modřin, utahovat můžeš vždycky

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.