• Cyklo7

    Ahoj,

    rád bych poprosil o radu, které kolo vybrat. Mám v merku tato 3 kola:

    Genesis SX 3.9

    Genesis SX 3.1

    Kellys Cliff 90 2021

    Je mezi nimi nějaký zásadní rozdíl? Výbavově mi přijdou téměř totožná, hlavně Genesis, kde snad došlo jen k jinému vzhledu a ukotvení sedlovky.

    Cíl: Dopravní prostředek po městě, jednou za měsíc výlet 40 km. Děkuji.

    0 0
    • prsoo  

      pokud je cíl doprava po městě a sem tam krátký výlet přijde mi trekové těžítko s odpruženou vidlicí dost nesmysl. pokud tohle tak bych se osobně díval po nějakém ala fitness kole, silnička bez beranů, převody 1× něco…a dávej odkazy na kola, ne všichni se baví hledáním kola dle názvu ;)

      https://www.canyon.com/…-5/2780.html?…

      0 0
    • holmes  

      Mám trekové kolo Trek s odpruženou vidlicí olej vzduch, jezdím v podstatě co píšeš: převážně asfalt, pevné cesty, občas někam max. do 70 Km.

      Vidlici až na malé výjimky mám pořád zamčenou, je to jenom zbytečná zátěž navíc. (kolo jsem takové dostal darem od syna k narozkám, tak na něm jezdím, tak jak bylo, jenom jsem při poslední údržbě vyměnil 3×8 za 2×10)

      0 0
    • JendaH  

      Přijde mi to nastejno, oceňuji 3×8, to už se bohužel dneska moc nevidí. Nebudeš muset vybírat hlavně podle dostupnosti? V dnešní době kola skoro nejsou…

      Protip: pokud budeš mít často defekty, zahoď dodané pláště a kup si s protiprůpichovou vložkou (SCHWALBE SmartGuard, Maxxis OVERDRIVE MAXX PROTECT, atd.)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.