• raulik

Nazdar,

chtěl sem se zeptat, jaký byste navrhovali hlavové složení na Trek STP 400? Na internetu sem si našel, že se tam dáva Cane Creek S-6, ale zajímalo by mne, jestli by tam šlo dát ještě něco jiného?

Díky za odpověď

0 0
    • scret  

po tomhle ramu jsem kdysi hrozne touzil…

hlavko? nejspis dle chuti kazdyho soudruha… Cane Creek, Hope…

0 0
      • kubad  

jj tam tuším patří klasika, takže podle chuti :-)

0 0
    • raulik  

A co by se vám zamlouvalo, jaký typ přesně?

0 0
    • pustipav  

husty!

0 0
    • kesu  

tendle ram chtel snad kazdej!

fakt super…

0 0
    • raulik  

Máte někdo zkušenost s tímto hlavovým složením: http://www.bikesport.cz/…cs-logic718 nebo by na toto kolo nešlo? díky za všechny komentáře

0 0
      • scret  

me po..er, tady se hazej do placu nazvy jako Cane Creek, Hope atd a ty pak vyrukujes s rycinou:)

0 0
        • raulik  

Tak aspoň se někdo ozval:) Samozřejmě počítám s tím Cane Creek S-6, ale chtěl sem od někoho poradit ještě něco, co by se na ten rám hodilo, pač s ním nemám vůbec žádnou zkušenost.

0 0
          • scret  

tak jako vono to WCS spatny nebude, ale ja jsem proste na ryči a jeste k tomu wcs, alergickej no:) kdezto jesterku mam zas ja osobne rad:)

0 0
    • lidumil  

Využiju tohohle vlákna – chtěl bych kolo trochu opticky doladit, přemýšlím mimo jiné i o novém hlavovém složení a aby byla barva stejná jako střed a objímky na gripech, líbilo by se mi složení Sting. Máte někdo nějaké zkušenosti? Teď mám Cane Creek. Další možností je nechat ho naeloxovat, ale kdoví, jak by dopadla barva – myslím přesnost.

0 0
    • cosmico  

Ahoj,máš ještě pořád stp-čko?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.