• Dedeczek

Ahoj,

co si prosím myslíte o treku cobia? http://www.cyklosauer.cz/shop/…

s moznosti porizeni za 21 000KC.

mam 195, tak proto chci 29ku.

dik

m.

0 0
      • Dedeczek  

Dik, jeste bych se chtel zeptat na ty brzdy, jsou tam 160 mm, tak jestli pri vaze okolo 90kg nebudou brzdit moc málo.. A ještě se chci zeptat jak je to s váhou vidlice toho Reconu, na netu jsem našel, že je o půl kila těžší než Reba, (obě vzduch) což mi přijde divné…

dík za odpověď

0 0
        • Necris  

O půl kila těžší než stará Reba ne. Reba 2012 je šasím SID a klidně bych těm 500g věřil.

0 0
          • Dedeczek  

Aha, a co ty brzdy? a myslíte si, že pokud bych porovnal Cobii, kterou můžu koupit za 21000 a Xcalibera za 26500, tak ten rozdíl v ceně odpovída rozdílu v kvalitě? radsi bych usetril, ale jestli je rozdil v kvalite tak velkej, tak bych si holt priplatil.

díky za odpoved

0 0
            • Azmir  

Já bych si určitě připlatil, v tomto případě se to vyplatí.

0 0
            • Necris  

Jak je na tom 2011 X-Cal tu bylo v mnoha tématech popsáno. Stokrát bych to omílal dokola. Pokud ti ho prodají za 26 tisíc, tak ho ber.

0 0
              • Necris  

Btw. někdo ho tu prodával, tak třeba se domluvíš a sedne ti velikost.

0 0
            • martin_bakov  

mam cobii 2009 a bejt v tvy kuzi priplatim si, ne ze bych si stezoval na svy kolo ale cenovej rozdil mezi temihle 2ma modely se snizuje tak proc toho nevyuzit ze…

0 0
    • Dedeczek  

A mohl bys mi prosím poslat odkaz, nikde v bazaru ho nemůžu najít…dík

0 0
      • Necris  

To asi mělo být na mě. Uživatel depresy tuším ? Jestli už ho neprodal, fakt nevím ;) Ale bylo to nedávno, asi minulý týden. Po zkouškovém se ten čas trochu slejvá ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.