Trasa pro vyblbnutí beginera na MTB ?

22 nepřečtených
  • sgames

    Zdarec, bydlím v Hlubočkách a začal jsem trošku jezdit na MTB. Docela se vyřádím v lese, žádné cesty, ale spíše fakt vyloženě les, z kopca, bahno, dokopca, občas drobný jump atd. Bohužel jediná dráha pro MTB o které vím byla na sjezdovce v hlubočkách a ta je dávno pryč. Ví někdo o nějaké supr trase v okolí ? Občas si tak frčím z radíkova směrem na hlubočky atp, jsou tam dobré pasáže podel babího dolu a podél „potoka“ až dolů na dukelských hrdinů.

    Poradí někdo ???

    0 0
    • Smazaný účet  

      Co takhle rajdovat po suroundingu, koukat se po fancy usecich a ty si pak jointnou do vlastnich tracku? Pokud se nejezdi cilene do bikeparku tak drtiva vetsina lidu si jezdi co najde po okoli a dyskovrjou po okoli.

      0 0
    • wilda81  

      Projeď si třeba trasu Bělkovického řetězu. Další traily jsou někde okolo Kopečku/Radíkova, mělo by tam být i pár lávek apod.

      0 0
    • novas752  

      Najdi si tu oblast na labs.strava.com/he­atmap ;) cim vyraznejsi cara, tim vic uzivatelu tam jezdi a tim je to lepsi. Pro orientaci pak porovnej s klasickou mapou.

      0 0
    • Czupqa  

      Čus, jsem Olomoučák, tak ti něco nahodím. Nejlehčí je vyjet ráno se svačinou, jak píšou kluci, někde se ztratit a hledat se dokud se nenajdeš… Jinak konkrétně já rád jezdím od Fort Radíkov po žlutý do Hluboček, to je fajnový sjezd. Ale raději mám cestu z Radíkova do Pohořan, po červený. Z Pohořan zelenou do Jívové, to je relaxík. Sjet do Domašova n.B. a tam se ztočit zpět na Olomouc. Je to cesta přes starý lom a pak kolem Bystřičky až do Hluboček, To je parádní cesta, ale pozor, poslední dobou tam řádí lesníci :) Pak si to lze zpříjemnit odbočením pod Vráblem na žlutou do Pohořan, ale to je celkem krpál :D

      0 0
    • sgames  

      Tak jsem byl dneska pod tím radíkovem, a teda nejaka dráha tam je, ale spíše na ní řádí motorkáři, a navíc už dost dávno. Zarostlé jak sfiňa :(

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.