• macin

    Ahoj, koupil jsem tažnou tyč Trail Gator. Super věc, malýmu se to líbí. Ale mě se nelíbí náklon ma stranu. Řešil jste to někdy někdo? Jediné, na co jsem přišel je vypodložkování jednoho kloubu (uchycení tyče k sedlovce). Nebo je ještě nějaká jiná vychytávka, jak tomu náklonu zabránit?

    0 0
    • MiKED  

      Náklon je způsoben nedostatečným utažením u hlavové trubky na dětském kole. A zkus poladit uchycení, které se dává na vidlici.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Řešil jsem to už asi třikrát, pokaždý když přesunu tyč na jiné kolo. A připomněl jsi mi tím, že to mám zase srovnat, dycky na to zapomenu.

      1. ploutvička na sedlovce musí být naprosto rovně dozadu – sedlovka je našikmo, jakmile ploutev trošku vytočíš do strany tak se zároveň mírně natočí kolem podélné osy a způsobí náklon do strany
      2. úchyt na hlavové trubce dětského kola musí být naprosto rovně – zpravidla si to po čase sedne, uvolní a může se stočit.

      Zpravidla je to tím úchytem na sedlovce, nezdá se to, ale stačí maličko do strany a nakloní se to.

      0 0
    • jannk  

      Viz výše, mi pomáhalo u hlavoveho složení na dětském kole podložit uchyt duší, jinak se lehce protáčel

      0 0
    • macin  

      Super, díky všem za postřehy.

      0 0
    • vp2  

      Přesně tak, jak je popsáno výše. Všechny komponenty musí být srovnané a dotažené. Je potřeba si s tím dát práci, nejlépe dát vodící bike narovno do stojanu a pak zapojit dětské kolo a všechno doladit do absolutní roviny. Tak jsem to aspoň řešil já. Byla to drbačka, ale jde to. vždycky mě vytáčí, když vidím někoho s trail gator a dítětem nakloněným tak, že téměř škrtá pedálem o cestu.

      0 0
    • oddie  

      Maně tak vzpomínám na jeden odstrašující příklad, který jsem potkal a který mě tehdy asi definitivně přesvědčil o tom, že tu „super věc“ nemám vůbec kupovat… A dodnes jsem rád, že jsem to nekoupil, děti se naprosto nádherně obešly bez toho.

      0 0
      • Smazaný účet  

        chvilku mi zatrnulo, ale dobrý, to nejsem já. :-)

        0 0
        • oddie  

          Mně zatrnulo, když jsem to viděl naživo :) až tak, že jsem si to musel vyfotit. Fotka je z Prahy.

          0 0
        • kemo  

          Proto mám follow me – tam tenhle problém naštěstí odpadá.

          0 0
          • Yann  

            Naprosty souhlas.

            (Fotky z netu, svoje nemam u sebe)

            0 0
          • zdenal8  

            Já jsem pořídil Domado. Sice se vyndavá přední kolo, ale nemusí se s tím tak laborovat jako s trail gatorem a nestojí to takovej ranec jako follow me.

            0 0
            • kemo  

              To vyndavání předního kola mi přijde hrozně nepraktický – kolikrát nanadaváme/sun­daváme kolo 5–10 krát během vyjížďky. 12'' kola pak mají obvykle vepředu i matky místo rychloupínáku, tak ještě tahat klíč…

              Follow me stojí sice ranec, ale prodáš to než zaschne inkoust na inzerátu a ve výsledku tě to stojí třeba 1000 za x let užívání.

              0 0
              • Yann  

                Ono to ted stoji 6.430,–?

                Ja to kupoval v roce 2010 za 4.590,–, uff.

                0 0
                • kemo  

                  Jo a za další 2000 si můžeš koupit adaptér na pevnou osu. A to se vyplatí :)

                  0 0
              • zdenal8  

                Matky mívají i 16" kola. Za pár peněz navíc ti k tomu pošlou i osu na rychloupínák, takže žádný klíč tahat nemusíš. Jinak my sme většinou zapřahli a jeli. Kolikrát sem ani to přední kolo s sebou nebral.

                Když to počítáš s následným prodejem, tak mě to domado stálo tak 200.

                Jsem právě hledal variantu trail gatoru za rozumnou cenu a chtěl se vyhnout té jízdě v náklonu.

                0 0
                • kemo  

                  Jasně, je to o způsobu využití. Já se snažím tahat jen kopce (12 i 16'' kolo se blbě tlačí, 20'' už jde bez problémů) nebo nějaké blbé přejezdy.

                  Jinak se snažím nechat dítě jet samo.

                  0 0
          • soural  

            +1 trailgator šel z domu a nahradilo ho follow me, usetreny nervy za ty penize stoji. Nehlede na to, ze pri prodeji si cenu taky drzi ( follow-me)

            0 0
      • gerrard  

        Taky me nikdy nenapadlo proc kupovat takovy nesmysl. Decka ujedou kolik ujedou a podle toho s nima jedu.

        0 0
        • Smazaný účet  

          A pojedeš na vejlet z každym zvlášť? Nebo je necháš odpadnout u cesty a pak je posbíráš? Nebo pro jistotu nikam nepojedeš dokud nejmenší neujede aspoň 20 km?

          0 0
          • oddie  

            To je docela zajímavá otázka, neb mi mladší dítko dalo na své třetí vyjížďce v životě 28km v Brdech (dvě vyjížďky předtím obnášely 2km okruh parkem) :) Sice jsem to úplně tak neplánoval, myslel jsem, že to bude do dvacky, ale nějak to tak vyšlo… a objel to naprosto v pohodě. Ale pravda je, že mám výhodu v tom, že mám děti jen rok a půl od sebe, takže jsou na tom výkonnostně celkem podobně.

            0 0
            • Smazaný účet  

              nj, to se dá… u nás 9+7+4, nejstarší kluk se na vyjížďce s mladší ségrou nudí a furt na nás čeká, nejmladší kluk teprv začíná jezdit na kole.

              0 0
          • gerrard  

            Mam je od sebe 6 let a nemam problem. Pro me je hlavni, ze jedou samy. Kdyz je nejhur, tak do kopce potlacim za zada. Klidne si je na tom tahejte, kdyz Vam to vyhovuje, ale pro me je to zbytecny nesmysl co k zivotu nepotrebuju.

            0 0
          • RomanH  

            Resil jsem to gumicukem.

            0 0
            • MaPa  

              +1

              Se starším synem jsme absolvovali ještě tyč, s mladším už jen gumicuk. Jezdíme v partě kde je většina dětí starších a než jim trhat skupinu kdy se spolu vyřádí při zastávkách, radši jim částečně pomáháme. Většinu cesty ale jedou sami.

              0 0
              • Al Stra  

                jaký gumicuk prosim používáš a v jaké délce? dík

                0 0
                • MaPa  

                  Osmičku z metráže, dvě hliníkové lisovací spony, dvě karabiny. Na představci x řídítkách smyčka z tenčího provazu a u mne za lyžinu sedla. Délka asi 2m, měli jsme to původně na lyže, občas to použijeme i na běžky.

                  0 0
          • MlokCZ  

            Ano, klidně vezmu každé zvlášť nebo s jedním pojedu já a s druhým manželka. U nás to tedy ještě není aktuální, protože zatím na kole jezdí jen ta starší, mladíš teprve 1,5 roku začíná trénovat odrážedlo. Ale tak nějak to plánuju udělat a tahání za kolem jsem také rovnou zavrhnul.

            Nebo kus celá rodina dohromady a pak se starší odpojí s jedním z nás a pojede delší trasu.

            A na pomoc jen do delších souvislých kopců gumicuk nebo jen tlačit rukou (což se dá jen po omezenou dobu, ale někdy bohatě stačí).

            0 0
            • hawrda  

              Já vozil tohle od Treka.Dělali jsme s tím delší výlety, a kolem chalupy jezdila sama na malém kole.

              Foto Rosenauerova nádrž nad Novým Udolím,Šumava(Schwar­tzenberský kanál).

              0 0
            • Smazaný účet  

              každej na to jdem jinak. občas jsem doma s dětma sám, tak je nahážu na kola, nejmenšího na tyč (dřív na sedačku) a jedu s nima pár km na zmrzku. nejmenší se zatim na kole motá, ale do sedačky už je moc těžkej.

              btw otec si kdysi gumicukem málem vystřelil oko, takže ten řadim někam k cirkulárce – přistupuj s respektem. ;-)

              0 0
              • RomanH  

                Na jedne strane gumicuku jsem mel oko, to jsem dal ke sve sedlovce a prostrcil jim druhy konec gumicuku (kdyby vystrelil, slehne me to maximalne do zadku). Diteti jsem volny konec uvazal kolem hlavove trubky „lodnim uzlem“ – cim vice tahnes, tim vice se utahuje. Odvozil jsem tak dve svoje deti, stejne tak i kamaradi z okoli. Podminkou ale je, ze se dite samo udrzi na kole a bavi ho to.

                0 0
                • HonzaRez  

                  „Na jedne strane gumicuku jsem mel oko“

                  To je přesně ono…

                  0 0
                  • RomanH  

                    ?

                    Podle me se teda vůdcovská smyčka nemuze rozvazat, kdyz tam nechas rozumny presah. A 8mm novej gumicuk taky jen tak nepraskne.

                    0 0
                  • MaPa  

                    Cena toho gumicuku je tak směšná že ho při sebemenším náznaku poškození vyměníš celej. Stát se může všechno, třeba že zadním kolem vemeš větev a ta se dítěti zvedne do obličeje… Katastrofický scénáře byly a budou. Výhodou gumicuku hlavně je, že je lehkej, skladnej a instaluješ to za pár sekund, narozdíl od tý tyče.

                    Ale je to každýho věc samozřejmě.

                    0 0
                    • RomanH  

                      Presne. Dite jede se skupinou na vylet, ma z toho dobrej pocit, ze je soucasti, a kdyz je unavene nebo potrebujete jet rychleji, vytahne se gumicuk z baglu (nebo odmota ze sedlovky). Jedine, co musi dite hlidat, je jizda z kopce – gumicuk udrzovat napnuty (a dospely musi jet s citem).

                      0 0
                      • macin  

                        Gumicuk zni jako dobra alternativa k ty tyci. Navic kdyz dite jen zahaknete, kdyz je unaveny. Ale kdyz je unaveny, tak hur drzi balanc, ne? Takze muze klidne spadnout. To bych asi nerad. Takze si radsi poladim tu tyc aby byla rovne…

                        0 0
                        • gerrard  

                          Ze Vam do toho porad kecam, ale jedes snad tolik, abys to dite neutavil ne? A kdyz vidis, ze uz mu to nejde, tak das prestavku. Chce to to dite trochu vnimat, respektovat a prizpusobit se mu. Ne ho nutit za kazdou cenu absolvovat to jsem si usmyslel.

                          0 0
                          • Smazaný účet  

                            Ber to tak, ze obcas treba musis prehet tahly delsi kopec…a nez na tom decko utavit, neni lepsi ho trochu potahnout?

                            0 0
                            • gerrard  

                              Kolega ma obavu, ze kdyz ho potahne a bude unavene, tak spadne. Tak mu chci jen povedet, ze by to dite tak utahat nemel, ze pokud ho tak unavi, ze bude mit takovy problem, tak uz je to spatne. Gumicuk do kopce nebo potlaceni za zada je OK. Ja teda radsi to tlaceni, protoze nemusis nic tahat navazovat a tak. Ale u obou variant to dite porad jede, ridi a slape a bavi ho to. A jak pise RomanH, je potreba stavet a neprehanet to.

                              0 0
                              • Smazaný účet  

                                Já jsem asi lama, ale jet do kopce rychlostí chůze a eště tlačit děcko na nějakym 16" kole nezvládnu…

                                0 0
                                • gerrard  

                                  Tak se takovym kopcum vyhni, pokud to jde. Zas nedelej, ze vylet s detma je boj o preziti. :)

                                  0 0
                                  • matbiker  

                                    Zkus se takovým kopcům v okolí Pozděchova vyhnout…

                                    0 0
                                    • gerrard  

                                      :) Ty mas smulu to uz jsme resili, tam neudelas nic.

                                      0 0
                                      • matbiker  

                                        Však jóóóó. V terénu jezdíme s tyčí, teda delší projížďky a na silnici s gumicukem. Ale to už jsem tady taky zmiňoval, že mám gumicuk na řidítku a malá má na vidlici háček. Takže když je rychlejší, tak se odpojí. Někdy je to trošku složitější, ale mít gumicuk zapřažený za sedlo a dítě natvrdo ve smyčce, to bych asi nedal. Navíc, když to mám na řidítku, tak jedeme částečně vedle sebe a při rychlejším brždění tak má čas na manévrování.

                                        0 0
                                  • Smazaný účet  

                                    jo tak to je dobrá rada nad zlato, děkuji, prodávám barák a jdu se odstěhovat někam do nížiny. :-)

                                    0 0
                                • Lišák  

                                  Musíš se snažit! ;-)

                                  Jsem na kole tahal Croozer a do kopečků tlačil 12".

                                  0 0
                        • gerrard  

                          0 0
                        • RomanH  

                          Nam (ani nikomu z party) se to nestalo. S detmi jsme jezdili celodenni vylety, po cele CR. Nikdy se ale nejede v kuse cely den, zastavi se na svacu, obed, prolizacky… Proste dite ten vylet musi bavit.

                          0 0
              • jannk  

                Jezdete si s cim chcete, ale 2 znami taky vozili gumicuk … a oba se vysekali kdyz museli prudceji zabrzdit a dite to do nich napralo. Ani v jednom pripade to nebyla jejich vina (jednou pes pod kola na cyklostezce, podruhe tusim nejake jine dite). Oboji v pomerne male rychlosti kolem 15km/h, ale jejich dite na gumicuku to pokazde vzalo pres riditka hlavou o kolo pred nim a potom o zem. Proste to dite jede v tesnem zavesu a nema ani sanci reagovat, nemluve o tom, ze to neumi.

                0 0
                • vp2  

                  +1!

                  0 0
                • MlokCZ  

                  Gumicuk je také určený především na souvislé dlouhé kopce, pokud to někdo používá i na rovině, tak je to jeho boj.

                  Ve výjezdu se nic takového stát nemůže (pokud není gumicuk přehnaně krátký, tak to v kombinaci kopec + malá rychlost zastaví samo aniž by sáhlo na brzdu).

                  0 0
                  • jannk  

                    Jo, teoreticky to zni dobre. Ale vetsina kopcu ma i svoje mirnejsi pasaze nebo i rovinky a potom zase stoupani. Takze dusledne zastavit u kazde rovinky, gumicuk odmontovat, popojet par metru a zase namontovat – to primo svadi k tomu ‚opatrne‘ popojet. Nebo kdyz dite remca, ze uz toho ma dost a chce potahnout i na rovince, protoze jinak samo uz nejede. Nebo milion nepravdepodobnych situaci, ktere dokaze vymyslet jenom zivot.

                    Ale jak rikam, jezdete si s cim chcete, jsou to vase deti a vase budoucnost.

                    0 0
                  • oddie  

                    Není gumicuk spíš určený především na uchycení předmětů, než na souvislé dlouhé kopce? :)

                    0 0
                  • kemo  

                    Na pevném uchycení mi vyhovuje mimo jiné to, že mám kolo dítěte pod kontrolou například na silnici, kde je nějaký provoz. Občas se podobnému (byť krátkému) přesunu nedá vyhnout a raději jsem, když vím, že mi dítě nevybočí pod auto.

                    0 0
                    • JSt  

                      neni rozumnejsi ucit dite, aby melo sve kolo pod kontrolou ono samo? ;-)

                      0 0
                      • kemo  

                        Pokus o flame nebo nemáš děti?

                        0 0
                        • HonzaP9  

                          Jj, to je děsně individuální. Moje dcera (necelý 4r) na 14" třeba i přes veškerou mojí snahu zatím neumí moc brzdit. Nebo přesněji řečeno umí, ale nechce. Takže tyč je pro mě skoro důležitější jako pojistka, aby se nevysekala z kopce, než aby se dostala na něj…

                          0 0
                          • kemo  

                            Kluk 5 let. Kolo ovládá naprosto suprově, ale prostě když se občas začne kochat okolím nebo se jen otočí, tak nedrží stopu. Jasně, mohu jet za ním a na silnici se nonstop stresovat případně ho neustále korigovat. Nebo ho chytnu napevno, rušnou část absolvuji v klidu a pak ho zase vypustím.

                            Z okolí neznám podobně staré dítě, kterému bych v tomto ohledu 100% důvěřoval.

                            0 0
                          • JSt  

                            to je presne to, na co jsem narazel. ;-)

                            0 0
                        • oddie  

                          Nepokouším se o flame, mám děti a myslím si to samé ;)

                          0 0
                          • kemo  

                            To bylo na JSt

                            0 0
                            • oddie  

                              Já vím, proto píšu, že s ním – resp. s nadhozenou otázkou – souhlasím. Svoje dítě bych na špagát (gumicuk ani nic jiného) neuvázal, o tyči jsem sice uvažoval, ale řada odstrašujících příkladů mě přesvědčila, že se na to mám vykašlat, a nakonec se ukázalo, že se dá naprosto v klidu a pohodě obejít bez toho, a jsem tomu rád.

                              0 0
                              • kemo  

                                Aha, já to pochopil, že souhlasíš se mnou :)

                                Ale jako jo, obejít se dá i bez kola, chariotu, cyklosedačky, auta, že jo. Jde o tom co chceš dosáhnout, co chceš vidět, co jsi ochoten obětovat …

                                Já jsem za follow me rád – umožnilo nám to pěkné výlety, do kopce nebo dlouhé přejezdy jsem kluka potahal, po rovinkách nebo z kopce jel sám. Ale ano, dá se žít bez toho, aby člověk vyjel třeba na Dvoračky se čtyřletým dítětem. Můžeme zůstat na chalupě na zahradě a být na písku, hřišti nebo se koupat v bazénu.

                                0 0
                                • oddie  

                                  To je pravda, nepotřebuju vyjet se čtyřletým dítětem na Dvoračky. Bohatě mi stačilo, když to čtyřleté dítě dalo okruh k Padrťským rybníkům, kde ho do pár kopců stačilo popostrčit a jeden nebo dva jsme prostě šli pěšky. Stejně tak mi bohatě stačilo, že si jako půldenní výlet dojeli ze Staňkova do N. Bystřice na zmrzlinu a zpátky, a další podobné výlety okolo 30km. Kde zpravidla nemusím řešit ani ta auta… Prostě rád dělám s dětmi něco, co je úměrné PRO NĚ. Naopak nevidím sebemenší přínos pro dítě, když má strávit půl dne nebo dokonce celý den v sedačce nebo Chariotu, když už o nich mluvíš…

                                  0 0
                                  • hawrda  

                                    Ty brďo,ze Staňkova do Bystřice a zpět,to není úplně zadarmo:).

                                    Přes Peršlák nebo přes Rakousko?,Tam by to asi bylo kratší a jednodušší.

                                    0 0
                                    • oddie  

                                      Pres Perslak. Nejak jsem pozapomnel, ze z Perslaku do Bystrice neni zrovna rovina, tak bylo i nejake knikani, tlaceni a peskobus, ale vidina zmrzliny to prekonala :) Otocku pres Perslak, Rakousko (Meridianstein a nejake jako jeskyne) si dali dva dny predtim… Mladsi byl 4 a 1/4, jel to tehdy na Belteru, takze do kopcu jsem mu trochu pomahat musel, ted uz ma 20" s 7sp, nejlehci 1:1 a da leccos sam.

                                      0 0
                                      • gerrard  

                                        Signalku z Perslaku do Bystrice jsem si taky dal s klukem kdyz mu bylo 5. :) Ty jo to uz je roku.

                                        0 0
                                        • oddie  

                                          My tam máme tábor, v létě si to dají zas :)

                                          0 0
                                          • gerrard  

                                            Tenkrat jsme jeli lokalkou z Bystrice do JH a na kolech zpatky. :) Jeden z nejlepsich vyletu.

                                            0 0
                                  • kemo  

                                    S poslední větou naprosto souhlasím a nic z toho jsem nikdy neprovozoval.

                                    0 0
                                    • oddie  

                                      Já jsem používal Chariot jako regulérní dopravní prostředek na krátké vzdálenosti. Že do toho je ale někdo schopen prdnout dítko fakt na celý den, to mi hlava nebere.

                                      0 0
                                • MlokCZ  

                                  To by mi taky ani nenapadlo tahat malou (4,5 roku) na Dvoracky. To uz neni o pripomoci do kopce ale o tazeni celou cesto (dolu bych ji to urcite jen samotnou nenechal i kdyz uz brzdi slusne).

                                  0 0
                                  • kemo  

                                    Rokytnice od baráku – spodek Studenova – jede sám, občas postrčím

                                    Nahoru na Studenov – tahám

                                    na Ručičky – jede sám, občas postrčím rukou

                                    Ručičky – Červená sjezdovka – tahám

                                    Na Dvoračky a pak dolů přes Rezek – jede naprosto v klidu sám, občas postrčím rukou

                                    Dohromady tahám možná ani ne tři kilometry (i když zejména na začátku řádně výživné).

                                    0 0
                              • Lišák  

                                Děcka jsou různý. Kluk jezdil od tří let na 12". Jednou jsme tyč vyzkoušeli a zase sundali, že ji třeba někdy použijeme. Nepoužili a záhy sundali i držák z kola. Jezdil sám a já ho jen za ramena do kopců potlačil.

                                Holka jezdila od 3,5 roku sice taky sama, ale tyč jsem měl přimontovánu a dost často používal.

                                Takže kluk nikdy, holka často. A včil mudruj ;-)

                                Děcka jsou od sebe tři roky, takže na společné vyjížďce by se kluk nudil a holka utavila. A jet jen s jedním nepřicházelo v úvahu – slzy, brek.

                                0 0
                        • JSt  

                          ani jedno. zcela seriozni otazka. pravda, ze spis k zamysleni nez k zodpovezeni. ;-)

                          0 0
                    • oddie  

                      A jak máš ten gumicuk dlouhej, když víš, že ti s ním nevybočí pod auto? Já si to nějak nedovedu představit, podle mě to aspoň metr a půl být musí, a to mu dovolí vybočit pod auto naprosto v klidu, nehledě na to, že když tam fakt vybočí, dokáže tě tam strhnout taky.

                      0 0
                  • zdenal8  

                    Gumicuk je především určený ke kurtování zavazadel a lehčího nákladu.

                    0 0
                    • Davidakta  

                      Čtu a čtu a pořád nevím jestli do té tyče mám jít

                      0 0
                      • enjoy79  

                        Názor kazdyho, ale mě to nesmí do baráku. Vozim lano a když je delší kopec, beru mladyho na lano. Stejně ty malý spunty nějak zvlášť netrapim, jezdíme většinou obvyklou trasu na sodovku do 25km.

                        0 0
                        • Davidakta  

                          Prckovy jsou teprve tři,tak ho potřebuju vytáhnout z civilizace.na lano to ještě není

                          0 0
                          • oddie  

                            Chariot a kolo přivázat na něj :)

                            0 0
                            • Davidakta  

                              :D já měl radost že jezdí tak brzo sám a ve finále je z toho problém

                              0 0
                              • Tencovozikmin  

                                Se u nej radsi probehni udelas lip.

                                0 0
                                • Davidakta  

                                  Vozím kola autem do lesa, protože mám strach ho vypustit i na cyklostezce

                                  0 0
                              • oddie  

                                Nedělám si srandu :P

                                0 0
                                • Davidakta  

                                  Teď jsi mě dostal:D ale asi je to jediný rozumný řešení

                                  0 0
                                  • oddie  

                                    Jednou se tam takhle vezla i 20" Isla. Plus dvě děti uvnitř…

                                    0 0
                                • Smazaný účet  

                                  btw…to vypada, ze i nekdo premyslel pri tvorbe stojanu na kolo!

                                  0 0
                                • Lišák  

                                  Takhle jsem vozil odrážedlo + ještě kyblík, lopatku a další blbiny na písek ;-)

                                  0 0
                              • odwar  

                                Neboj se toho, když se vše pořádně utáhne tak je děcko rovně. Kluka jsem vozil na tyči skrz civilizaci, když jsme dorazili na stezku bez aut tak jsem ho odpojil, tyč sklopil a chytil k rámu šroubem a mohl jet sám. Cesta zpět zase na tyči a všichni spokojení. Jednou se mi stalo že kluk začal dupat ve stoje a kolo trochu naklonil. Jelikož jsem sebou neměl klíč abych to srovnal tak jsem si trochu pootočil sedlovku (sedačku jsem měl mírně nakřivo) tím se dětské kolo srovnalo a dojeli jsem domů tak. Tahat ho mezi auty na gumě nebo riskovat že pod něco vletí mi nepřijde moc rozumné. Když bych bydlel hned u polní cesty tak to asi neřeším.

                                0 0
                                • Davidakta  

                                  Já to zkusím,teď tady mám jednu bazarovou kousek od baráku.Dám vědět jak to dopadlo

                                  0 0
                        • jannk  

                          No, lano idealni na to, aby ti to narval do zadniho kola.

                          0 0
                          • enjoy79  

                            Hoši, jestli je to na mě, tak říkám, ze taham jen do kopce. Mezi auta bych nejel ani tyčí ani s gumou. Ale jak říká Davidakta, tři roky je ještě málo. Zatím bych počkal aspoň na rok, ať si jezdí a chytá do ruky zatím kolem baráku.

                            0 0
                      • matbiker  

                        Domado…

                        0 0
                        • Davidakta  

                          Tak dneska první jízda s tyčí a úplně v pohode, žádné náklony se nekonaly.

                          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.