• horny

    Ahojte.

    Na stará kolena si chci udělat radost a pořídit si 29-full (do hodnoty cca 55tis). Protože zatím jezdím HT od Pellse, tak jsem nejdříve začal pokukovat po jejich nabídce a do oka mi padl Pells F9 Race 1 . Teď mám dalšího favorita, kterého si jdu příští týden testnout – Giant Anthem X 29er 1. Jenže nejsem tak zběhlý v porovnání výbavy, atd. Poradíte s výběrem?

    Najedu ročně cca 3tis, 3–4 hobby. Pokud mi dovolí čas, tak miluji celodenní vyjížďky >100 km (cca 80 % lesní cesty a lehčí terén, 20 asfalt).

    Díky za reakci

    Milan

    Anketa: Vaše volba:

    0x
    0%
    0 0
    • horny  

      Hmmm.. takže celkem jasně pro Gianta. Doufám, že to hlasování opravdu vyjadřuje kvalitu, a ne jen sílu/popularitu značky. Díky všem za hlasování. Tento týden si Gianta jedu testnout.

      0 0
      • Azmir  

        Tak ty kola jsou vybaveny skoro stejně, pružení je RS vs FOX, to záleží asi na každém, kola těžko soudit ty na giantu, ale asi nebudou o moc horší než na pellsu a prostě rám je základ a anthem je odzkoušená střela, tady není co řešit. Ale kdyby ses třeba zamyslel nad tímhle a zařadil ho do hlasování, třeba by dopadlo jinak :)

        0 0
        • horny  

          Přiznám, že na Canyon jsem také koukal a dost se mi líbí, ostatně jako mnohým tady na fóru – značka má hodně příznivců. Ale buď jsem „konzerva“ nebo co, ale ta nemožnost „ošahat“ si kolo v krámu mě odrazuje.

          0 0
          • Azmir  

            Od toho tu byl tento víkend a je příští víkend třeba velo testfest, jinak proč ve výběru nemáš třeba epica nebo klidně i carbonového felta ?

            0 0
            • horny  

              Máš pravdu. Mohl jsem je tam asi zařadit. I další značky. Ale jak píši v úvodu, asi nejsem tak ponořený do techniky. Tady jsem ztratil nit asi před 8 roky.

              Karbony jsem vyřadil kvůli ceně – cca 55 tis je maximum co do toho můžu dát. Epic mi přijde už vyloženě švihový kolo, které má vše podřízeno rychlosti. Mně už je 52, nechci sice vyloženě lenocha, ale už přeci zařazuji mezi své priorioty i nějaký konfort.

              0 0
              • Azmir  

                Tak anthem je prostě závodní raketa, od toho bych asi moc pohodlí nečekal, nebude asi o moc lepší než třeba epic, pokud to kolo nemáš vyloženě na závody a rychle vyjíždky, tak bych vzal klidně zdvihy kolem 120 a kolo více na pohodu, ale nebudu ti nic nutit.

                0 0
                • horny  

                  :-) neboj… tak trochu jsem počítal, že dostanu tipy i na jiná kola. A tvůj názor určitě beru a znovu proberu. Proto jsem tady na fóru a ptám se lidí se zkušenostmi. Anthema ještě nekupuji, i když už nechci s novým kolem dlouho otálet, abych si kola užil ještě tuto sezónu. Takže díky..

                  0 0
    • Milvus888  

      jednoznačně giant :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.