• Slid

    Uvazuji o vymene OEM tlumice X-fusion Vector R 222×69

    Chtel bych zase pruzinu.

    Libi se mi Rock Shox Vivid R2C, jen bych se chtel zeptam co znamena oznaceni u sad nastaveni Medium a nastaveni High. Podle ceho se vybira, chci ho dat na Agang Ninja 2.0 jezdim freeride nejvice nebo park.

    Pak jeste uvazuji o Rock Shox Vivid 5.1 nebo X-fusion Vector HLR.

    Anketa: vymene OEM tlumice X-fusion Vector R 222x69

    0 0
    • kOmE  

      Vivid 5.1 je starsi znaceni ,nove vivid uz se znaci r2c, nastaveni zalezi na pomeru prepakovani a krivce toho pomeru ,na ninju to bude nejspis nekde mezi l a m.

      0 0
      • Slid  

        Moje hlasovani neberte vazne, sem se uklikl.

        Diky za reakci, ja mel za to, ze nastaveni se udava na tlumici, ale kdyz jsem narazil na prodejce tak maji dva totozne tlumice na prodej, ale rozdil je prave u slova nastaveni medium a nastaveni High. Tak me zarazilo, jaky tedy vybrat, pokud bych ho kupoval.

        U 5.1 jsem nic takoveho nenasel.

        0 0
        • kOmE  

          v high urcite ne. Medium nebo low. Tlumic by mel byt 222×70mm a da se prenastavit i dodatecne, ja ho proste objednal s tim jakou chci kompressi a jakej utlum, oboji si muzes urcit sam.

          0 0
        • Baba-Ji  

          Ta hodnota LOW-MEDIUM-HIGH je v podstatě defaultní přednastavení komprese(low – málo utažená/high – víc utažená), používá se to kvůlivá různému přepákování na rámech(pro některé přepákovací poměry je obecně vhodnější Low, pro některé High). Každopádně když dáš Low, bude tlumič víc zobat i drobné nerovnosti, ale zase se bude víc houpat při šlapání, kdežto High bude přesný opak, bude žehlit lehce méně, ale nebude se tolik pohupovat. Záleží teda na tvé preferenci a stylu jízdy. Já mám na Sodě Medium/Medium(kom­prese/odskok), mám rád spíš DH žehlivost a já osobně bych se Low vůbec nebál, pokud tedy chceš maximální žehličku.

          Z tebou naznačeného výběru bych ale šel rozhodně do Vectoru HLR(široké možnosti nastavení, citlivost a celkový projev chodu), schválně se tady zeptej Atilly na reference ;).

          0 0
          • navlcinci  

            pokud vím má ho i Se-se

            0 0
            • Baba-Ji  

              tak ten má na kole snad veškeré existující, i teprve vynalézané, zařízení :D

              0 0
          • kOmE  

            No Vector bude s Vividem asi dost srovnatelnej, jen maji jinej pristup k nastaveni, nekteri si ten dvojitej odskok u vividu dost chvali.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.