• koňák

Zdravim, vozi nekdo tenhle tlumic? Nebo treba jinej tlumic od suntouru? Zajima me, jestli jsou funknci. Chtel bych to na AM kolo.

0 0
    • Fody  

Mám tu vidlu od Tuning testu a som s nou velmi spokojny. Jazdim ju asi 3 mesiace a funguje bez problemov.

0 0
    • Tušnak  

no docela by mětaky zajímal! jestli to má cenu a jestli je jezditelný i bez úpravy v TT?

0 0
      • fousek  

NO vzhledem k tomu ze uprava vidli u TT spociva v tom, ze se zlepsuje citlivost a kapku meni progresivita, tak nevim co by melo bejt za upraqvu na tlumici. Tak maximalne vymena negativky (pokud jde vymenit) a to by se muselo delat konkretne ve spojitosti se zadni stavbou. Mazany vazelinou jsou i Fox tlumice a nikomu to nevadi (nedokazu si moc predstavit vzduchac predelanej na mazani olejem). No a zvyseni citlivosti nema moc smysl protoze ta se zmensuje podle prepakovani a vaha pusobici na zadni kolo je taky ponekud vetsi nez na prednim, takze co by se tam dalo ladit je tlumic a to by asi stalo ponekud vice nez uprava vidlice.

Ale treba se k tomu vyjadri Milan

0 0
        • Vilém  

K tomu mazani olejem. Delalo se to par let zpet, kdyz mel fox problemy s tesnenima vzduchove casti pri nizsich teplotach. Stacilo vycistit komoru, dat tam par ml tlumicoveho oleje a byl klid. Stejne tak jsem to praktikoval na tlumici manitou a nebyl problem.

0 0
    • Matony  

Vozím/vozil jsem na Cube XMS 2008, naprosto funkční tlumič. Nasatavení odskoku + páčka lock nebo open.

Omluva za formátování, zkouším nové BF.

0 0
    • koňák  

Tak jsem nasel jen tohle: http://www.bikeradar.com/…0-d-08–29144 … je to recenze Meridy AM800-D. O tlumici tam pekne nemluvi, ale je to ten starsi model, takze tezko rict.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz