• gibby

Na Senzor patří tlumič Fox Racing Shox Float CTD BV Adjust, 7.5" x 2" Air Shock. 165 mm

Ale kde sehnat tlumič který je ideálně naladěn pro tento rám.

S jinak nastaveným tlumičem bych se bál, že rám nebude pracovat ideálně.

Z GT se zatím neozvali.

Někdo nějaké zkušenosti?

0 0
    • Vilém  

7,5" neni 165mm. Nebo tim 165mm myslis zdvih z. stavby?

0 0
      • gibby  

7.5 palců = 19,05 centimetrů, což je, předpokládám, velikost tlumiče

no a v českém katalogu píší pro tlumič 165 mm

tak nevim co si z toho vzít

0 0
    • wilda81  

Kup tlumič, vyzkousej a pak až jej kdyztak necháš naladit. Švec ti Fox tlumič nastaví jak budeš chtít, stačí napsat požadované hodnoty.

0 0
    • Sunshine 29  

Mám ten samý rám, pokud potřebuješ nějaké info, případně rozměřit tlumič, není problém. Jen nechápu, co myslíš tím tlumičem naladěným pro tento rám…Dej tam ten, co je tam sériově nebo jiný, se stejnými rozměry ne?

0 0
      • gibby  

mám na mysli tovární naladění, každá značka si pro určitý druh rámu nechává tlumiče ladit, aby chodili ideálně s jejich stavbou

0 0
        • Sunshine 29  

Tomu nevěříš, že ne?? Některé tlumiče jsou továrně naladěné, ale většina jich je úplně standartních…

U Sensora určitě

0 0
          • Vilém  

Co je na tom divneho. Kazdy tlumic je naladen jinak, RS to ma oznaceny symbolama na tlumici.

0 0
            • Sunshine 29  

Vážně mi chcete tvrdit, že když sundám ze svého kola tlumič a ten samý koupím v obchodě, bude každý jiný??

0 0
              • Vilém  

Ano je to dost mozne. Podle pozadavku vyrobce, probehu zadni stavby atd se lisi compression tune a jeste cosi. Na vzduchove komore tlumice jsou pro to symboly, takovy carky.

0 0
              • Goob  

Ano, bude. Já když jsem řešil po telefonu se Švecem servis mého Floatu, nechal si mechanik přečíst parametry nastavení a jeho reakce byla „Kona nebo Canyon, že?“.

0 0
        • pavlik6022  

nevěř všemu

0 0
          • Sunshine 29  

Nevěřím ničemu :)

BTW jediná rada od tebe, dotaženo, tak snad OK :)

0 0
            • pavlik6022  

rad jsem měl v předchozím postu několik, bohužel se to neodeslalo, ted už to popsali jiní :)

0 0
        • rb  

tak o tom silně pochybuju.Pokud je to pravda,tak to museli hodně zdupat buď u GT,

nebo u foxe.To,co sem měl na sensoru byla líná ***** s nenastavitelným propedalem.

Po výměně za X fusion o2PVA sem spokojen…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz