• unitak

Zdravím,

Mám objednaný rám viz níže a potřeboval bych poradit, jaký tam dát tlumič 200*57mm

https://www.cube.eu/…nnblue-2017/

Rád bych se pohyboval okolo 10 tisíc, ale kdyby bylo něco dražšího co by opravdu stalo za to, tak raději připlatím, ať vše funguje na 100%… každopádně když se vlezu do rozpočtu, budu jedině rád.

Díky za rady

0 0
      • unitak  

Díky za tip. Na ten SR jsem už koukal.

Jen by mě zajímalo, jak laděné tlumiče se na stereo hodí…

0 0
      • mirorek2  

ten triair za 6 litrů je za ty prachy bomba, je spíš laděný na nižší hmotnosti, ale do 80 (90) kg jezdce myslím v poho

montoval jsem ho teď na stereo 150 a majitelka je moc spokojená, zobe to i kamínky :-)

https://www.kupkolo.cz/…3cr_z107427/

Edit: špatně zařazeno

unitag: a taky záleží, jak agresivně a co budeš jezdit

0 0
        • unitak  

Mám 80kg…s batohem trošku více.

Žádné šílenosti nejezdím, spíše tak na pohodu hřebenovky, sem tam si malinko poskočím, když se nabídne po cestě nějaká mulda, která vyhodí kolo trochu do vzduchu, ale žádné velké dropy atd. Na to se mám moc rád :-D

0 0
        • unitak  

Mimochodem to je taky od Karla? Nějak přestal komunikovat…už je to dva dny žádná odpověď. Na rámu jsme se domluvili, psal jsem ještě, zda může nabídnout i sedlovou objímku a jak to je s poštovným a pořád žádná odpověď:-/

0 0
          • mirorek2  

jj od karla

napiš znovu, je to vytížený bikeshop, někdy mi odpoví na mail jeho kolega, asi zrovna kdo jde kolem kompu :-)))

prachy posíláš převodem, poštovné je 30E

0 0
            • unitak  

A tak zrovna napsal nějaký Xaver :-)

Nabízí tlumič Fox Float DPS Performance Series, Evol LV, air damper, 3Pos, 200mm Hub:57mm za 300€.

Ten triair asi bude vhodnější že?

0 0
        • unitak  

Můžu ještě dotaz na to, jaké vložky / čepy / oka tlumiče použít???

Ideálně, ať to objednám vše najednou a mám to připraveno na instalaci do rámu :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.