• Mirooo

    Zdarec, do jaké výšky se dá v Tatrách vyjet na kole? Jinak řečeno, kde v Tatrách je nejvýše položená silnice(respektive místo kam se dá vyjet na kole)?

    0 0
    • marapara  

      V Roháčích se dá od Zuberce vyjet v Tatliakově chatě, cca 1350 m vysoko, je tam asfaltka. Ve Vysokých se dá projet magistrála Štrbské Pleso – Poprad. Silnice se pohybuje os 1300 do 1000 výškových metrů. Pokud máš bika, dá se dojet aj dál, viz předchozí thread.

      0 0
      • tomek  

        Pokud na to máš, tak vyjedeš na chatu k zelenému plesu… V nízkých Tatrách se tuším dá vyjet nejvýš na Královu Holu.

        0 0
    • Vašur  

      www.tanap.sk/cyclo.html

      Tady jsou cyklotrajly i s nadmořskou výškou

      0 0
    • milaneze  

      CAU, najvyssie položená asfaltka vo Vysokych Tatrach je Sliesky dom (1670), pokial by si isiel tatransku magistralu tak odporucam ist na Hrebienok (2,5 km kopec s prevysenim 250 m, odbocka zo Smokovca) Sliesky dom (6,7 km kopec s prevysenim 700 m, odbocka z Ttranskej Polianky) a Popradske Pleso (4 km kopec s prevysenim cca 350m, odbocka zo Strbskeho Plesa). Pokial by si mal chut ist dlhsi svih (okolo 120) odporucam v Nizkych Tatrach Kralovu Holu 1948m (najvyssie polozena asfaltka v SR, kopec cca 15 km, ale prvych 9 km sotolina. ked vides z pasma lesa na holu objavi sa 8 m siroka asfaltka, ktora vedie az na vrch (1948))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.