• Kabanoss

Zdravim, koupil sem si nový tachometr Sigma 700 a podle návodu jsem chtěl nastavit obvod kola. Vyndal sem proto baterku ale když sem jí vrátil z5 tak tachometr vůbec nenaběhl a nereaguje na nic :-( Zkoušel sem i jak se bude chovat starší model stejné značky a to samý…Nechce se mi s tim hned letět do obchodu abych nebyl za bulíka. Proto se chci napřed zeptat profíků jestli to neni jen nějaká prkotina :-) Díky

0 0
    • Zdenda CUBE  

Mrkni na spodek tachometru a po vrácení baterek by tam měly být dva spínače na zmáčknutí jehlou, nebo drátkem a pokud se nepletu, tak jedním z nich by se to mělo znovu nahodit a druhý slouží k nastavení…

0 0
      • Kabanoss  

mám model, kde je vzádu jen jedno takovýhle tlačítko a po zmáčknutí nebo podržení se nic neděje.

0 0
        • kubad  

tak se podívej jestli s nedal baterii obráceně :-)

0 0
          • Kabanoss  

takový střevo zas nejsem…ale radši sem se koukl :-D je ok…

0 0
            • kubad  

pak je někde problém, mělo by to naskočit hned jak dáš baterku pokud si dobře pamatuju, případně po znáčknutí toho tlačítka reset ze spodu

0 0
            • pajan  

Trošičku ohni ten kontaktní plíšek, třeba tam není dostatečná kontakt

0 0
    • PabloRadegast  

Spise bych to videl pravdepodobne na slabou baterku. Rozhodne bych to zkusil s novou a pokud by to nenaskocilo ani pote, tak bych to nesl na reklamaci.

0 0
      • Kabanoss  

Přestalo to fonguvat druhý den po koupi…tak nevim jak s tou baterkou. Novou kupovat nebudu spis to odnesu na reklamaci nebo co mi na to poví v krámě :-/

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.