• Heblik

    Ahoj pred dvema dny jsem si zakoupil kolo Trek Superfly 7 2014 ve velikosti 19.5 a mam nasledujici problem --->>> prijde mi proste moc velke. Kdyz jsem procital ruzne diskuze vychazelo mi,ze bych mel priblizne koupit velikost 18.5 a ne 19.5. Jenze pak jsem se zmeril pres

    http://www.competitivecyclist.com/…atorBike.jsp#…

    Actual Inseam 84 Cm

    Trunk 74 Cm

    Forearm 36 Cm

    Arm 72 Cm

    Thigh 61 Cm

    Lower Leg 57 Cm

    Sternal Notch 151 Cm

    Total Height 184 Cm

    No a zas to vychazelo spis na 19.5. Na mou vysku mam nadmerne dlouhe telo a ruce. Cokoliv kupuji na telo mam problemy vzdy s rukavy.Problem je ten,ze na prodejne nebyla zrovna zadna 18.5 a prodavac me zmeril pres ten svuj kamerovy bazmek a rekl mi,ze pro me je idealni 19.5,ze by mi 18.5 byla pomerove mala (jsem celkem ramenaty no proste velky nahore) tak jsem jednu zkusil, Superfly 6 a sedelo se mi celkem fajn,ale bohuzel venku prselo tak sance se projet nebyla.Nechal jsem si teda objednat 19.5 ted mi stoji v pokoji nastavil jsem si posed a proste nevim furt mi to vrta v hlave zda jsem nezvolil velkou velikost. Venku prsi, odzkouset to nemohu, navic me chytly zada, kvuli stehovani takze asi na to minimalne tyden jeste nevlezu. Posed proti stavajicimu kole jsem chtel daleko vic sportovni,protoze me dosavadni bylo na delku male, to by i vyhovovalo,ale nemuzu si pomoci prijde mi,ze mam pod sebou autobus.

    Doted jsem jezdil 26 palcove kolo zn. Amulet 59cm delka virtualni trubky a 12 predstavec a 60cm rodla,. Gemoetrii proste nenajdu. Momentalne trek Superfly 7 64cm virtual a 9cm predstavec a 69cm rodla.

    Tak se vas ptam mam to zkusit a po uzdraveni s tim vyjet do terenu ,nebo zkusit kontaktovat prodejece zda by to neslo vymenit za mensi velikost( pochybuji ze to pujde). Jinak kolo je nejete, 3 den mi stoji v pokoji. Dik vsem za rady a ochotu to az sem docist. Fotku posedu bych kdyztak hodil k veceru, momentalne me nema kdo vyfotit.

    0 0
    • plastic boy  

      Tak to ti mozna spatne poradili, model je dle geometrie http://www.trekbikes.com/…/superfly7/ dost dlouhej (640mm).

      Ja vozim 19" a ocekavam zhruba virtual ramovku 600mm, sedlovku 470mm, zde bych bral 17,5", sedlovku 420 bych taky zkousnul.

      0 0
    • Heblik  

      Tady je priblizne ten posed. Lip to neslo vyfotit momentalne. Prijde vam,ze je mi to velke?

      0 0
      • Vilém  

        Ani ne.

        Pokud by ti to delalo problemy, tak kratsi predtavec muzes zkusit vzdycky.

        0 0
      • marius  

        Dlouhe to na pohled není. Naopak mam pocit, že máš řidítka moc blízko a nízko. Jinak řečeno by to chtělo delší představec a řidítka výš.

        0 0
      • Plechovka  

        je to OK. Zkus se ještě vyfotit pro porovnání na starém biku. Možná se dočkáš odpovědi, že ti byl malý :-)

        0 0
      • plastic boy  

        Tak to opravdu vypada, ze je ti spis male nez velke :-)

        0 0
      • micinka  

        Rozhodne mas nizko sedlo.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.