• JARDA0011

zdravim. chtěl sem se zeptat jestli a toto kolo můžu dát kotoučovky? na přední vidlici asi ne…tu bych asi musel vyměnit ale jestli můžu dát kotouč dozadu? návoj tam je na kotouč ale jestli je tam nějakej úchyt na tu brzdu to nevim…nevim ani jak má vypadat tak jestli někdo znáte odpověď tak prosim odepište. díky

0 0
    • JARDA0011  

a pro upřesnění…je to model roku 2007

0 0
      • Vilém  

Proc bys nemoh? Teda za predpokladu, ze si nechas preplest kola a koupis nejaky brzdy.

0 0
        • JARDA0011  

já nevim jak se ty brzdy uchycujou tak se pro jistotu ptám…protože nevim jestli ej tam úchyt..ale náboje maj úchyt na kotouč ale jak říkám…něvim jestli to tam vůbec dám tak..ale díky

0 0
          • Vilém  

Tak pokud jsou tam kotoucove naboje, tak staci jen koupit nejaky brzdy, vzhledem k cenove hladine kola, asi mechanicky.

0 0
    • kubad  

vidlice i rám mají úchyty na kotoučové brzdy není problém je tam dát.

Ale počítej s výmenou kol, bez toho to nepude.

0 0
      • kubad  

pokud máš náboje na kotouč – pak nemusíš měnit kola

0 0
    • JARDA0011  

a nevíte někdo maximální velikost kotoučů který tam můžu dát?

0 0
      • Vilém  

Osobne bych dal max 180 predek a 160mm zadek. Teda pokud ty brzdy budou aspon trochu brzdici:)

0 0
        • JARDA0011  

mam v plánu tam koupit avid juicy 5 ale asi rok 2006…přecijenom sem jenom študák takže si nemůžu dovolit výdaje:(

0 0
        • JARDA0011  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
          0 0
        • JARDA0011  

jo a mam 85kg tak sem přemejšlel že bych tam kopl 200/180 bydlim pod horama a jezdim do hor a pak si dávám třeba 10km sjezdy v 60km rychlosti takže…já jneom kvůli tý váze a mojemu stylu jízdy aby se nepřehřáli…

0 0
          • jIrI___  

Jestli máš původní vidlici, tak bych 203mm dopředu neriskoval… 180mm max.

0 0
          • jIrI___  

Já mám 78kg a problémy s přehříváním nemám ani na 160/160mm a taky bydlím v horách. Ale je pravda, že mám mechaniky, nevím jak to bude u hydraulik.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.