• Žigo

Už som tu čital rôzne hodnotenia komponentov od Pell'su, ale nikde som nevidel nič o stredoch. To ich nikto nevozí? Konkretne mám záujem o tento www.pells.cz/default.asp?… Jazdím hlavane XC, na preteky moc nechodím, ročne najazdím tak do 3000km a vážim 55–59kg. Zaujíma ma hlavne váha a tento je údajne važený aj so šróbmi.

Anketa: Čo myslíte vydrží mi/ mám ho kupiť?

0x
    0%
    0x
    0%
    0 0
    • kubad  

hliníkové ose bych zrovna moc nevěřil :-) tady ji máš, eshop.bikezone­.cz/index.php?swit­ch=detail&id=2728&k­at=993&trideni=ID_KAT&po­cet=10 Pokud chceš gramařit tak bych zkusil American Clasic je ještě lehčí má železnou osu a je levnější. www.cykloprofi.cz/katalog.php?…

Jinak osu Pells vozím a naprosto v pohodě, ale ne tu scandiovou.

0 0
    • Corbett  

Mám tento a naprostá spokojenost. www.pells.cz/default.asp?… Původní co byl v klikách Truvativ Stylo na kole Schwinn Moab Comp byl za dobu co jezdím Pells už dávno v háji.

0 0
      • Corbett  

Tak až teďka:((

0 0
        • Corbett  

:((

0 0
          • Corbett  

Nedaří se mi vložit odkaz ani obrázek, ale je to tento:(( ERX MTB

0 0
            • kubad  

Jo ten mám taky a zatím – sezonu , v pohodě

0 0
            • Žigo  

Sa mi zda ze loziska su tam rovnake a mne ide hlavne o ne. Toho ze osa je skandiova sa az tak neboji, mam zo skandia ram a je to cosi ine ako obycajny al.

0 0
              • kubad  

Pokud ho pořídíš , tak sem pak napiš zkušenosti :-)

0 0
                • Žigo  

Tak uz ho mam. Moc som na nom zatial nepojazdil ale cosi som zistil. Skutocna vaha je 160g bez srobov. Ložiská su tam 3 priemyslove. Od pellsu je tam akurat nalepka. Vyrobilo ho KCNC vid foto.

0 0
                  • Vilém  

A nebo to vyrobil Token www.tokenproducts.com/…products.php?… rek bych ze to bude spis toto.Asi 2ropky nazpet meli zcela stejny logo Easy rolling na osach.V nabidce jsou i jiny veci co jsem zahlid v Pells katalozich.

0 0
                    • Žigo  

Ten token tam ma tiez len nalepku tak pod nou asi zase bude logo KCNC. A s vahou ofajcievaju este viac ako pells. Pozri este raz to logo a potom toto www.kcnc.com.tw/…eb/mtbbb.htm myslim ze je dost jasne kto to vyrobil.

0 0
                      • Vilém  

Praveho puvodu se asi nedopatrame,ale pripada mi pravdepodobnejsi,ze to udelal ten Token.Preci jen proc by firma s obrovskym sortimentem nakupovala osy o firmy,ktera ma v sortimentu pouhe 2 typy?To logo ktery je na KCNC tam mohlo byt stejne tak udelano v ramci na zvlastni zakazku.To ze tam Pells i Tokem lepi nalepky,jeste nic neznamena.Nebo jsi zkousel tu Pells nalepku odtrhnout a pod ni je KCNC?

0 0
                        • Žigo  

No jasne ze som tu pells nalepku strhol. Sak odkial by som mal tie fotky.

0 0
                          • Vilém  

Tak to jo.Myslel jsem ze je to srovanavaci fotka nekde z netu.

0 0
                  • kubad  

Jo Pells se často chlubí cizím peřím, ale aspoň se sem to zboží dostane.

0 0
    • Žigo  

Tak ten stred moc dlho nevydrzal. Loziska su uplne pass. Z vnutornej strane neboli tesne, priamo do loziska zapadala stredna hlinikova cast a dufali, ze to bude stacit. Ale nestacilo a loziska zhrdzaveli a chytili volu. Mrzi ma ze stred skoncil na takej hovadine kedze najviac som sa bal osy a ta bola uplne bezproblemova, anilen kluka sa do nej neotlacila. Na fotke je lave lozisko z vnutornej strany.

0 0
      • Žigo  

A tu je este prave lozisko.

0 0
      • Vilém  

Ty loziska jsou nejakej atyp?Tim myslim zda by sli vymenit.

0 0
        • Žigo  

No nemeral som to ale atyp to asi je. Navyse tam nebolo to vnutorne tesnanie a plášť zasahoval az dovnutra loziska, takze by som aj nove loziska potreboval bez utesnenia a to nechcem. Poslal som to na reklamaciu tak uvidim ako sa vyjadria.

0 0
          • Vilém  

pokud by se nevyjadrili kladne,tak bych o ni mel mozna zajem.Teda pokud bys byl ochoten ji za nejakej rozumnej peniz prodat:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.