stavba low-cost- hledání rámu

16 nepřečtených
  • GiiP

    Rád bych se zeptal, jaký rám mám pořídít pro přítelkyni. Potřebuju přestrojit svoje staré MTB na rám pro její výšku 167cm. Hledal jsem dobu na cyklobazaru, aukru,.. a bez výsledku. Nechce se mi do toho dávat moc peněz. Naposled jsem koukal na

    http://www.koloshop.cz/…0–2009.html

    Má radši posez na turistu, nerada je natáhla na závodníka. Dík za odpověď. V historii jsem hledal a nic moc jsem nenašel(kupu nefunkčních odkazů na eshopy)

    0 0
    • GiiP  

      To GT jsem myslel ve velikosti S.

      0 0
      • trpaslik72  

        Doporučuju projít nějaké maloobchody, kde zdánlivě nemůžou pomoci. Já sehnal pro přítelkyni celkem pěkný rám Author asi za dva a půl..

        0 0
    • alinceb  

      Taky sem dlouho číhal na rám – potřeboval sem rám na kotouče. Až sem si na aukru vyčíhal Maxbike 66 asi za 500 a za nějakých 7k z toho vzniklo tohle , ale to furt bylo málo, tak se ještě „potunilu“ do finální podoby .

      Jinak na 167cm bych od GT volil spíš eMko. Segra má eSko a je jí to strašně malé… Co třeba tohle ?

      0 0
      • Lišák  

        Avalanche má kamoš. V „M“. Měříme zhruba stejně ±180. Zkoušel jsem ho a sedí mi taky. Proto myslím, že na slečnu o 10cm menší, bude velké.

        0 0
        • alinceb  

          Člověče asi máš pravdu – ona má asi ten dámský rám a dokonce v XS. Bylo to hrozně k smíchu – borec jí vnutil maličký rám a k němu 680mm vlajdy, takže na tom seděla jak na cruiseru…:D

          0 0
          • Lišák  

            S těma širokýma řídítkama jsou výrobci/prodejci někdy fakt jak střelení. Brácha koupil 8letýmu synovi SUPa 24"(kola). Na tom řídítka 600mm. Tak jsme pořídili za 150,– v akci pellsky, zaříznuli na 550, jako měl na 20" kole.

            0 0
            • alinceb  

              No ona se s těma 680 vlajdama nemohla vejít ani mezi dveře. Tak sem jí je v nestřežené chvíli vzal na každé straně o 3cm a je to trošku lepší. Ale furt dost široký. Sám jezdim 580 rovný klandry a stačí mi to…:)

              0 0
      • alinceb  

        A koukám, že si z Opatovic, tak bych zkusil napsat maajkeemu, jestli by ti někde nesehnal nějaký šikovný rám za solidní peníze.

        A ještě mrkni na DAJsport – v 16,5" tam mají pár indiánů. Tenhle je nejlevnější…

        0 0
        • GiiP  

          Indian neni špatnej jen jsem zapomněl napsat její jedinej požadavek na kolo. Chce tmavý rám. Maajkeeho zkusím naposled jsem od něj vysomroval podložku ke klikám Hol.

          0 0
      • GiiP  

        Na to GT na aukru jsem koukal, ale M-ko by bylo fakt velký.

        0 0
      • GiiP  

        A na ten tvůj lowcost jsem koukal, když jsi ho postavil a pěkně mi tekla slina z čeho to je a za kolik to je. Rád bych nějaký starší kliky, ale nikde nic moc není tak asi pořídim ty nejlevnější Deore s osou hol. jinak vše na stavbu mám.

        0 0
        • alinceb  

          Teď jsou na aukru dvoje deorka HTII – stříbrné a černé , tak si je zkus pohlídat. Já ty Styla koupil na CB skoro nejeté za 600 vč. pošty. A doma mám teď v krabici taky z CB trochu vyšisované Firexy asi za 500 s poštou, na jednoho půjčovacího lowcosta pro návštěvy…:)

          Celé to kolo sem skládal „číháním“ na bazaru:)

          kliky 600, rám 500 + lak 500, Cridy 2000, FFredy 800, vidle 2200, šaltr 400, smyk 200, brzdy + dualy 900, sedlovka 500, sedlo 700, rohy 200, hlava 250, duše 200, kokpit z šuplíku, dokoupená lanka, bowdeny a řetěz a kolo je na světě…

          A jezdí jak střela – přítelkyně si ho moc chválí…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.