Stahovák na kliky Cannondale Hollowgram SI

14 nepřečtených
  • MSB

    Zdravím Vás pánové,

    existuje prosím nějaké levnější řešení týkající se stahováku na výše uvedené kliky?

    Do originálního řešení za 1000 Kč se mě moc jít nechce.

    Na netu jsem našel pár alternativních možností, nicméně v daných videích není přesně uvedeno o jaký typ stahováku se jedná, případně rozměry přípravku.

    Moc díky za vaši radu

    0 0
    • mr.ricardo  

      litr není tak moc, vzhledem k tomu, kolik stojí kliky

      0 0
    • romachain  

      Já používám stahovák na klasickej čtyřhran plus šroub bez hlavy na místo šroubu co drží kliku aby se měl ten stahovák o co opřít. Stahovák na ctyřhran už jsem měl, šroub jsem vyrobil z FSA šroubu. Funguje to bez problému.

      https://www.koloshop.cz/…40,-M18.html

      0 0
      • MSB  

        Moc díky. Z videí jsem rozluštil, že by to měl být ten stahovák pro HR4 – tedy jak říkáš čtyřhran. Ten šroub je dobrý nápad:), už jsem měl vymyšlený čep ale tohle bude asi efektivnější.

        0 0
        • romachain  

          Ten šroub je ideální, protože když mu uřízneš hlavu aby se o ten řez opíral stahovák, pořád tam zbude vnitřní šestihran na 5 imbus na zašroubouvání a vyšroubování. Místo stahováku na čtyřhran by šel stejně tak použít i na octalink. Ještě než jsem si takto upravil ten šroub, improvizoval jsem tak, že jsem vždy na druhé straně než jsem stahoval našrouboval normálně ten šroub co drží kliku a z té strany co jsem stahoval jsem vyplnil osu materiálem co se opřel právě o ten šroub na druhé straně. Je to cca 17*130 mm, to je ale fakt improvizace, já tam dával velkej průbojník a malý nástavce na gola, měl jsem v plánu pro tento účel sehnat pevnej plnej váleček, pak jsem objevil ten FSA šroub…

          0 0
    • kubad  

      Leonardi je tuším za polovinu.

      0 0
    • MSB  

      Pánové moc děkuji,

      ještě jeden dotaz týkající se výběru převodníku:

      Pokud jsem to dobře pochopil, tak Cannondale má jako základní platformu spidering. Každopádně nemohu najít nový převodník, který mám na kole v současné chvíli po předchozím majiteli. Dle matice to určitě není direct mount. Ve spidering verzi jsem jej prostě nenašel. Není možné, že ten převodník co mám na kole je directmount? V současné chvíli to nemohu ověřit neboť nemám koupenou redukci na kliky a na samotnou spider matici.

      Dle fotografie současného převodníku by to měl být tento: http://www.supshop.cz/…th-36z-1x11/

      Jenže má direct mount a to mi zase nesedí s tím co bych měl mít na kole.

      0 0
    • MSB  

      Pánové, vím, že to sem zřejmě nepatří, ale mohli byste se mrknout na následující fotku ořechu? Párkrát se mě totiž stalo, že když jsem sjížděl z kopce ke křižovatce, zastavil na ní a rozjížděl se na „těžký“ převod, řetěz vzadu přeskočil, byla to rána a tohle je možná důsledek. Otázka zní, zda je to na výměnu ořechu?

      0 0
      • novas752  

        Občasná rána jak z děla je proklouznutí praporků uvnitř, tohle může být důsledek ale na výměnu to ještě neni. Jediný co se kazeta může trochu zakousnout a pak jde blbě sundat.

        0 0
    • valysGG  

      Ať nezakládám nové téma. Nemáte někdo na prodej, nebo tip na alternativu na stahovák převodníků pro kliky hollwgram na scalpelu? viz.:

      https://www.koloshop.cz/…kring/145743?…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.