šroub na přišroubování kufrů na boty - kde seženu náhradní?

7 nepřečtených
  • Gooorila

    Nějak se mi odmontoval jeden šroub ze dvou, které drží kufry na botách. Koukal jsem na ten, který zůstal a v domácí dílničce jsem nic podobného nenašel. Objíždět hobbymarkety se mi dvakrát nechce, nevíte zda se ten šroub dá někde sehnat? Nebo budu muset koupit a upravovat co nejpodobnější?

    0 0
    • tomaasz  

      Dá se sehnat v obchodě se spojovacím materiálem.

      0 0
    • Vrci  

      stejně budeš za čas potřebovat nové kufry, tak je kup hned. Šroub z nich použij a kufry máš připravené.

      0 0
      • ivaneck  

        to je dobry napad, to me nenapadlo :o) Taky jsem nedavno ztratil dva (!) sroubky na crankbros kufry. Koupil jsem v zelezarstvi podobne sroubky – stjeny zavit, akorat trochu delsi, a krizova hlava misto imbusove. 0.5 Kc / kus :) Ale zrejme se zacnu pidit po nejakych lepsich. Ony totiz ty puvodni byly takovy divny, imbus do nich nesedel presne a ty hrany byly takovy zaobleny, vypadalo to skoro jako torx, ale torx to nebyl. Nakonec jsem mel co delat, abych to povolil.

        A jeste tip pro koumaky, kteri jako ja ozvejkali imbus na kufru. Napatlal jsem kolem sroubu petrolej, nechal asi hodinu prolinat k zavitu, a pak jsme prislusnej imbus omotal hadrem, aby byl vetsi. A slo to skoro samo :o)

        0 0
        • martt  

          uz tu bol takyto thread

          inac ja som potreboval dlhsie srouby na zimne adidasy s hrubsou podrazkou a kupil som ho normalne v zeleziarstve. Akurat ide do neho mensi imbus ako do originalu. z toho mam nedobry pocit, uz som take male imbusy aj zlomil.

          0 0
    • Onyx  

      Nebo se ke crank prodávají ty šrouby samostatně jako příslušenství, k jiným kufrům by to mělo jít snad koupit taky – ale asi trochu dražší možnost oproti železářství

      0 0
    • Jogador  

      Já potřebovla trochu delší, FABORY tento problém v pohodě vyřešilo…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.