• Attila

    Co Vy na to???

    0 0
    • kubad  

      Jo, ale za rozumnou cenu za to za co ji nabízí ani náhodou.

      0 0
    • erbeckar  

      „Projel“ jsem se na tom na Sportlifu a musim rict, ze se mi zdal SRAM lepsi nez Shimano, nebo Campa (at se fanousci neurazi..). Prirozene razeni, lehky chod, dobra vaha, jednoduchy system dava tusit dlouhe zivotnosti, ale nevypada tak uplne nejlip a ceny jsou premrstene. Kdybych ovsem na cenu nehledel, beru jen a pouze SRAM (Force)!

      0 0
    • RedAce  

      Jezdíte někdo Sram Rival? Podelíte se o zkušenosti? Vážně uvažuji o koupi.

      0 0
      • stumf  

        Nemám žádne zkušenosti, ale slyšel jsem, že to nepřesně řadí při záběru, hlavně do kopce. Že to jakoby přeskakuje…ale jen komentuju co jsem slyšel. Osobně zustávám na campě..už jen kvůli její ceně.

        0 0
    • yetti  

      Podle me to za tu cenu nestoji. Tady v Plzni v Hannahu stoji uz hodne dlouho Duratec na Rivalu a tak jsem mel moznost si ho dost detailne prohlidnout a zkousel jsem i radit a moc dobry dojem to na me neudelalo. Dilenske zpracovani je hodne hrube a nemuze se pomerovat ani se 105kou a co se tyka chodu razeni, tak mi prijde dost tuhy a hodne podobny jako na Veloce. Jedine co semi dost libi je system razeni, ktery mi prijde docela intuitivni a asi bych si na nej rychle zvyknul. Otazkou je jak dlouho bude tenhle princip bezchybne fungovat. Docela rad bych se na tom nekdy svezl, ale pochybuju, ze za prachy, ktery za to chteji si to nekdo z mych kamaradu koupi :-( Kdyby Rival stal podobne jako 105ka nebo Veloce a Force jako Ultegra, tak by mi to prislo odpovidajici, ale Force se prodava dokonce draz nez Dura a to mi prijde, ze Dura je kvalitou i svoji image uplne nekde jinde.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.