• vizír

    Ahoj všem, potřeboval bych znát váš názor, za který předem děkuji. Rozhoduji se o koupi fullu, kde mám možnost koupit za zhruba stejné peníze(34000) spešla Epic(je to testovací bike z roku 2004) tlumič Specialized Brain shock,vidle FOX RL 100mm, má V brzdy AVID SD3,ostatní výbava LX,XT, kolo je jeté cca 300km a v bezvadném stavu. Canyo Nerve XC 4,0 – vidle Reba SL,kotouče Formula ORO 18, tlumič FOX RP 23. Díky

    0 0
    • misak.kadlec  

      Záleží na tom, na co takový kolo potřebuješ, spešl epic je čistokrevnej maratónskej chrt, kdežto nerve 4.0 má svojí charakteristikou z nabídky spešlu blíž k FSR XC. Epic bude takový trochu tvrdší ale raketa a asi bude taky trochu lehčí, zato Canyon si myslím že bude komfortnější a má kotouče. osobně bych asi radši bral nový kolo,takž canyon.

      0 0
    • coffield  

      Tady bych jasně bral toho Canyona. Epic je skvělé kolo, ale chtěl bych po něm, být tebou, aby byl nový, pokud možno novější model (2007 nebo 2008) a měl kotoučovky…

      Pokud přidáš, že chceš jezdit maratony občas a hlavně celodenní výlety, je Canyon pravá volba pro tebe.

      0 0
      • coffield  

        I když uznávám, že stará kola mají taky něco do sebe, jedno si, krom těch nových, sám pěstuji. Jenže jsem si ho taky sám zestárnul :-)

        0 0
    • Bajker16  

      Epica mám doma,ale tohohle bych ti nedoporučoval,pro­tože nemá nastavitelnej brain jako novější modely. Brain mám nastavený na „nejhoupavější“ a i tak se to v jízdě ze sedla skoro nehne. Nejtvrdší metoda mi vůbec nevyhovala,tak bych se tomuhle asi vyhnul a bral canyon.

      0 0
    • v POHODÌ klokan  

      Ten Spešl je pěknej, asi hezčí než Canyon, ale full bez kotoučovek dneska už nechápu. Navíc 3 roky starej, to taky není úplně ono. Canyon je vyzkoušenej (i když nevim, jestli už někdo z bike-fóra má verzi 2008) a má kvalitní komponenty (supr tlumič, dobrou vidli i kotouče). Myslim, že i na maraton bude Canyon dobrá volba (12,6 kg není tolik).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.