• tomas3232

    Ahoj,je Specialized stumpjumper frs 2012 spíše enduro nebo trail kolo ?

    Myslíte že by se tohle vyplatilo ? http://www.cyklobazar.cz/…omp-vel-l-26

    26 kola nevadí,jen se bojím že 2012 – 4 roky jezdeny model bude dost opotrebovany a poruchovy…je to dobra cena ?

    Diky

    0 0
    • Chlebovnik  

      26? 2×10? Revelation?

      To skutečně NENÍ #Enduro =D

      0 0
    • freerider159  

      Nebral bych to, ani kdyby to stálo o 10k méně.

      0 0
    •  

      Myslim ze Stumpjumper fsr byl all montain , lehci enduro, trail ale i xc nebo maratonek vse zvladne bez problemu, tedy alespon ja stim problem nemel. Jezdil jsem ho tri roky a prodal za 30 za cenu kostry. Takze kdyz ho nechas prohlidnout a bude cajk za mne dobry kolo za slusnou cenu.

      0 0
    • mikš  

      spešl je na BF nejprofláknutěj­ší,nejuráženěj­ší značka,prostě shit.Jako majitel takového kola bys byl terčem opovržení a znevažování od zdejších nadcyklistů majitelů nadbicyklů,takže si koupi takové značky rozmysli.

      Jinak já mám stumpa r.v.2012 viz.můj profil a jsem s ním naprosto spokojenej.Je tedy ve vyšší specifikaci než ten v inzerátu,a jedinej problém jsem měl se sedlovkou ,ale to se mi povedlo vyřešit.

      Myslím si že to kolo v inzerátu by odpovídalo ceně jen kdyby bylo v dokonalém stavu,čemuž moc nevěřim.Bez podrobné prohlídky ti nikdo zodpovědně neporadí

      Použití je na AM nebo lehké enduro.Kamarád s ním dává slušně i maratony.

      0 0
      • tomas3232  

        Ok,dík.Co si myslí ostatní je mi jednak jedno,zkusím ukecat slevu třeba na 28 K a ještě si to promyslet

        0 0
    • Tehu  

      Mel jsem ho taky a je to rozhodne trail, ale da se s nim odjet vse. Samozrejme s rozumem. Cena mi prijde dost, ale asi si prihodil upravy. Nechapu vsak vymenu vidlice a cert vi jestli jeho duvod je pravdou. Revelationa jsem mel na lonskym stumpovi a na tu jsem si teda stezoval ze starej stump mel vidli citlivejsi a progresivnejsi. Kazdopadne bych se ho nebal a uvidis po nejaky zkusenosti jestli ti sedne ;)

      0 0
      • Martinson  

        Mám model 2010 a stále v pohodě. Pod mým metrákem stále drží. Je to takovej chameleon. Dá se nastavit pro rozdílný použití nastavení opružení a gumama. Přepínání tlumiče propedal – open mi sedí, výrazně mění vlastnosti. Jediný na co jsem si dlouho zvykal je nižší střed, níž těžiště ale omlácený pedály.

        Cenu taky beru tak, že tam je několik nových věcí. Máš vyměněný Avidy (který po pár letech většina lidí vyměnila) za SLX a teleskopickou sedlovku která stála 8. Takže cena není zas tak špatná.

        0 0
    •  

      Urcite bych zkusil nabidnout min na ruku, ale jestli je kostra loziska a tlumice v poradku nevahal bych, mam se stumpjumprem jen dobre vzpomínky. Propedal super, nenici ulozeni zadni kyvky a s predni foxkou talas jsem mel taky problemy.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce