Specialized Rockhopper Expert 2016

8 nepřečtených
  • Ryar21

Ahoj,

Vím, že tu značka Specialized není zrovna 2× oblíbená, chápu to, taky nerad platím za značku.

Nicméně prosím o názor na:

http://www.kolokram.cz/…te-2016.html#…

Trochu bych se bál těch brzd Tektro Gemini, jinak mi to z laického pohledu nepřijde jako nějaký ultra průšvih.

Mohl bych jej mít za 20 500,– CZK.

Je to za tu cenu velká bída (na rekreační víkendové ježdění)?

Předem díky za komenty.

0 0
    • novas752  

Ultra průšvih asi ne, ale kdyby sis to nechal poskládat, měl bys lepší brzdy, lepší vidlici – aspoň Raidona, možná i Epixona a nejspíš i hezčí rám…

Na rekreační ježdění je to v pohodě, ale proč nemít maximum…

0 0
    • mrofmoha  

omlouvam se za offtopic.. ale ten popis toho kola :) to se musi prodavat samo !

jinak souhlasim s novasem, na rekreacni jezdeni je to urcite dobre, ale aby te pak nemrzelo, ze jsi si mohl nechat neco poskladat lepe..

0 0
    • lunochod  

Někdo z Prahy kdo dokáže za 25 něco poskládat? :-))

0 0
    • plysovykozisek  

Já jsem taky řešil Specialized vs stavba kola. Nakonec jsem se nechal přemluvit na stavbu asi za 25500 Kč. Mám sice vybavenější kolo než to Specialized, ALE na tom rámu MRX co mám je vidět skoro všechno mastnota atd., protože to je matný rám, nevím jestli všechny MRX jsou matné rámy. Což mě ŠTVE. Ale kolo už mám doma a ty rámy MRX taky moc pěkný nejsou. Kdybych měl znovu volit bral bych Specialized případně Cube.

0 0
      • Petr L2  

Rám můžeš přestříknou čirým lakem, spíš by bylo zajímavé vědět, jaký je ten rám co se týká vlastností :-)

0 0
    • Bronco  

Na vikendove ježdeni to musi stačit určitě

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.