• sundevill

Dobry den,

Mam brzdy mt501 160 mm SM-RT56 na mem M velikosti. Vim ze od velikosti L se davaji 180

EPIC HARDTRAIL

Muzu pouzit RT70 180 mm? Nevim zda mi tam vlezou na kolo velikost M

https://www.kupkolo.cz/…ock_z100086/

0 0
    • Johny.Merida  

Proc by ti tam nevlezly… S adapterem na 180

0 0
    • Davidakta  

SERVIS

0 0
    • Johny.Merida  

A určitě máš na kole kotouče na centerlock?

0 0
      • sundevill  

No mam tam tyto

SM-RT56 6-bolt

0 0
        • sundevill  

chjo. Omlouvam se mam sm RT56 S 6 der.

No ale ted je otazka zda mam koupit 56 v 180 nebo nejaky lepsi kotouc?

0 0
          • sundevill  

Otazka je zda muzu ouzit tento kotouc k mt501 s adapterem?

sm rt86

0 0
            • Johny.Merida  

Můžeš.. Predtim jsi poslal odkaz na kotouč s uchycenim centerlock… Hele, sorry, ale vůbec asi nevíš vo co go… Hoď to raději do servisu.

0 0
              • sundevill  

Ja jsem zapomnel ze mam na stevm 6 protoze jsem dnes objednaval na starsi kolo centerlock a trochu se mi ti popletlo a nebyl jsem si jisty. Tak jsem skocil do Garaze se podivat :-)

Problem je ze na shimanu pisou ze na mt501 doporucuji rt56 a chtel bych tam prave ty rt86. V tom jiz odbornik nejsem zda je tam muzu nebo nemuzu pouzit. Proto jsem se ptal.

0 0
                • Vilém  

Zalezi co mas za trmeny. Pokud s sirokou brzdnou plochou, tak to na RT86 neni vhodne.

0 0
                  • sundevill  

NO tak to nevim jake mam. NO asi zustanu u tech 56 jen tam dat 180 na predek.

0 0
                    • Vilém  

To se holt budes muset podivat co je na tech trmenech psany. Ty brzdy se osazuji ve vic kombinacich paka/trmen a vyrobce zrovna moc podrobne specifikace neuvadi.

Da se ale predpokladat, ze pokud jsou tam 56ky, tak jsou tam desky s vysokou brudnou plochou a pro pouziti XT kotoucu bys musel vymenit trmeny za jine, vhodne.

0 0
                      • sundevill  

Jasne chapu. Dekuji moc. Asi zustanu u tech 56 jen tam dam 180 plus adapter.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.