Sobota 1.5.2010 Praha - Kamenice

33 nepřečtených
  • Gung-Ho

    Po delší době bych byl pro udělat klasickou vyjíždku do Kamenice. Trasa je to členitá, místy i celkem techničtější, ale rozhodně celá sjízdná.

    Pojedem přes Točnou k Černolicím, pak se sjede k Davli, terénem nahoru do Petrovic, pak po žlutý přes Třeštibok a po modrý do Jílovýho. Odtamtud po červený přes Griblu do Kamenice na obídek. Cesta zpět po modrý do Jílovýho, odtamtud celkem novou trasou do Záhořan, pak zase nahoru a údolím táty Kony do Jarova a pak už k domovu.

    Celkem má něco kolem 100km, nehodlám se nijak honit, ale zadarmo to úplně nebude. Nějaký to stoupání na trase rozhodně je. Oběd bude v Kamenici, ale je to až zhruba po 4–5ti hodinách cesty, takže když si sebou něco k zakousnutí vezmete, určitě nebudete litovat. Cesta nazpátek už je podstatně kratší, takže se není třeba obávat návratu za tmy…zvlášť, když už je ted vidět docela dlouho…konečně:-))

    Trasa se motá v poměrně blízkém okolí, takže pokud by někdo usoudil, že si ji zkrátí, tak to nebude problém.

    A teď ještě to důležitý a to místo srazu a čas. Vzhledem k pátečním čarodějnicím to nebudem se vstáváním až tak přehánět, takže:

    Sraz je v sobotu 1.5. v 10:00 pod Baranďákem na branický straně

    Samozřejmě pokud by mělo bejt nějak extra hnusně, tak se vyjíždka ruší…ale doufám, že tomu tak nebude…těšim se v sobotu Gung-Ho

    0 0
    • SNAIL  

      Na tohle se rád přidám a doufám, že nám nebude pršet

      0 0
    • McBlacky  

      kachna v Kamenici to je cíl hodný snahy! Bohužel jako největší kachnožrout si to tentokrát nechám ujít, budeme v Liberci

      0 0
      • Gung-Ho  

        To je škoda…ale dní kdy neni žádnej závod je jako šafránu:-((…ale na kachýnku už se taky těšim:-)

        0 0
    • Thidney  

      ksakru, oslava narozenin dětí. z toho se nevykecám.

      0 0
    • Medunka  

      bych se přidala, jenže musím řešit zapeklitý kontroly na LiP :-(

      0 0
      • Gung-Ho  

        Palačiky neslibuju, ale nějakou dobrůtku mít v Kamenici určitě budou… a co se týká kontrol, tak by do neděle určitě počkaly:-)

        0 0
      • McBlacky  

        tak přeju víc štěstí než jsem měl já. Pokaždý když jsem vyjel tak jsem zabloudil. Letos to bude hustý :)

        0 0
        • karliner  

          Tak to náš team, jako rodáci ze severovýchodu Prahy budeme mít velkou výhodu :-)))

          Známe tam každej patník.

          0 0
          • McBlacky  

            tak to se kámo zle pleteš. Taky jsem se tam najezdil, ale tyhle místa jsem v životě neviděl :)

            0 0
        • Medunka  

          tak to budu tajne doufat, ze Tomas jako ex mistnak, bloudit nebude :-) a neztratime se :-)

          0 0
    • pajan  

      Možná :-) Dám popř. vědět snad tady v pátek :-)

      0 0
    • heretik  

      Jedu tímhle směrem dneska, za bráchou do Zlenic (za Čerčany). Jedu po práci, takže max na 3–4 hodiny (dejme tomu 3h ze Zbraslavi).

      Rád si nechám poradit, kudy jet, abych si to užil, nemusel moc vláčet kolo a byl schopen si cestu zapamatovat…

      A kdyby se chtěl někdo přidat, třeba i na kousek, bude to jen dobře.

      0 0
      • Meduza  

        No ze Zbraslavi do Jesenice po budouci dalnici :)

        No a pak Taklec:-)

        Jel jsem tak na Velikonocni Sazavu.

        0 0
        • heretik  

          Zajímavej nápad, po budoucí dálnici jsem ještě nejel. Kde se na ni dá rozumně dostat, a kde mě někdo bude vyhazovat a prudit?

          0 0
          • heretik  

            Jinak pojedu z Ruzyně, původně jsem počítal, že sjedu normálně do Prokopáku a dolů na Zbraslav, ale když po dálnici, tak bych se možná moh napojit už u Slivence/Lochko­va… nebo tam ještě chybí nějaký ten most?

            0 0
            • teepeex  

              musis zavolat Meduze, ta to ma projety

              poslu ti na ni vizitku telefonem:)

              cus

              0 0
          • Meduza  

            Kdyz uz jsme tady OT, tak to upresnim.

            Od Jesenice se da po dalnici dojet az nahoru do Slivence k napojeni na Rozvadovskou spojku. ALE: na obou stranach obou tunelu jsou strazni budky, takze lepsi je to brat od Tocny dolu, a nez se ten hlidac nahore vzpamatuje, tak uz jste skoro dole u reky. Tim tunelem to bez vetsi namahy huci dolu pres 50km/h. Je krasne osvetlenej, vcetne takovejch tech modrejch zarovicek. Pak je jeste nejakej hlidac na moste a hlida najezdovy rampy ze Strakonicky. Ten me minule zastavil, a tak jsem mu rekl ze jedu za Vencou Vomackou z Kryslu (to je nejaka ta stavebni firma, co tam byla napsana na ceduli za nim :))) ) a on mi povida, ze musim pres ten most smerem k Radotinu. Takze jsem mu podekoval a frcel dal :) Pracujou tam stovky lidi a fakt leva nevi co dela prava ruka :)

            No blby je (jel jsem tam naposledy kolem 20/5/2010), ze ten Radotinskej tunel je zamrizovanej a tudiz momentalne neprujezdnej (ale jinak je hotovej skrz, jel jsem tam cca zacatkem dubna cestou z te Velikonocni Sazavy). No a kdyz uz jste takhle ve svahu, tak uz se to da objet takovou sotolinkou do te chatove osady Tresnovka nebo jak se to jmenuje. A most pres Lochkovsky udoli uz je taky v pohode prujezdnej.

            Idealni setup by asi byl stavebni helmu a oranzovou vestu a tvrdit, ze jste nejakej stavebni dozor. Pak by ti sekuritaci asi i salutovali :)

            0 0
    • Gung-Ho  

      Díky všem zúčastněným za perfektní společnost. Myslim, že se to dneska opravdu vydařilo, počasí nám přálo a cesta pěkně odsejpala. Defektů přiměřeně.

      Taky díky Pavlovi a Cromovi za závěrečné doladění trasy mezi Záhořanama a Údolím táty Kony…rozhodně to bude na příště zahrnuto, zase o kousek silnice mín a to je vždycky super!!

      0 0
      • crom  

        diky vsem za prijemne svezeni,malina.rad pojedu pri teto sestave opet.Meduzovi za pujceni Ravo RACING!raketa to je:)))a teepkovi za zaverecne pivka a klaboseni

        0 0
    • pro_pa  

      Také díky všem a díky i za pro mně nový sjezdík z Radlíku do Záhořan, proti té široké šotolině na Libeř je to extra malina. Díky

      Pavel

      0 0
    • Thapsus  

      Za mne taky 100 bodů, s tím počasím to bylo fakt vychytaný , celej den krásně a 10 minut po tom, co jsem dorazil domů, začalo pršet ! Doufám, že i odpadlík už je doma. Jak budu mít fotky na rajčeti, hodím jsem odkaz .

      0 0
      • RK  

        Jo jo odpadlík to dojel z Jilového po silnici, i tak to bylo prima.

        0 0
    • teepeex  

      bylo to bezva:)

      celkem jsme se neflakali a pocasi i trasa malinova

      tady je trasa na cykloserveru

      a tady na bikemap

      cus a dik

      0 0
    • SNAIL  

      Bezva vyjížďka, bezdušovky tentokrát zklamaly, ale při tak velkém řezu nelze předpokládat, že to ten sliz zalepí. Díky Gung-Hovi a Meduzovi za pomoc při opravě, já bych to asi vzdal a šoupnul tam rovnou duši. Jinak počasí a částečně nová trasa parádní. Jak už psal Thapsus, chvíli po příjezdu začalo pršet, takže i s defektama to časově vyšlo přesně :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.