• Darius

zdar, marne shanim presmyk s objimkou prum. 28,6mm (ne, adapter nechci), klasicky downswing, spodní tah… cokoli LX, XT, XTR Nevi nekdo o necem zapadlem ve vitrine v nejakem kamenaku? idealne Kladno, Praha, ale klidne i jinde…

0 0
    • Daf  

Smim se zeptat co mas proti adapteru?

0 0
    • mechanik  

No na obchodě myslím máme XTR 28,6 spodní tah, ale bohužel topswing je za dobrou cenu:-) a jinak se můžu podívat jestli něco najdu… když tak se mi ozvi na mail.

0 0
    • Darius  

tak a po 2 letech mam opet stejny problem… shanim smyk downswing se spodnim tahem a objimkou 28.6mm, idelane XTR (M900,953) nebo XT (M737,738,751) … „vydrzel“ bych i topswing M950

mam inzerat v bazaru, ale koupi nikdo necte… tak pokud by nekdo vedel o ulozence v kamenaku, budu moc vdecny

0 0
      • Veeteck  

Ja jsem kupoval FD-M950 (btw genialni smyk) pres ebay, tyhle rozmery dneska uz nikdo nechce a jsou za par kacek.

0 0
        • kubad  

tak tak v americe je jich plno i nové cena kolem 30–40 dolarů :-)

0 0
          • Darius  

mate pravdu, ebay smiruju taky, ale pokud by neco bylu u nas, jen dobre

0 0
            • Volf  

Nechci ti brát elán, ale já se takového smyku něco nahledal a nakonec tam mám mrchu s redukcí. A to jsem prolezl snad 80 obchodů po republice.

0 0
      • JSt  

mam xtr, 28.6, dolni tah, nejety (mozna i s krabickou :-)) ). bohuzel topswing, kdyby nevadilo. urcite bychom se domluvili ;-).

0 0
        • Darius  

timto verejne dekuji JSt za rychle reseni, smyk uz je doma, akorat mi prestal odpovidat na email… potrebuju to cislo uctu

0 0
      • R-A-D-I-U-S  

To XT co máš na fotce vozím už 3roky (koupil u KRABA) a to XTR bych chtěl :-)

0 0
      • scret  

mrknu na to , mam jeden smyk doma, uplne fungl novy, ale nevim co to presne je…

0 0
      • scret  

aha, takze mam doma starej LX M560, objimka nahore, spod. tah, prumer 34,9…

0 0
      • lidumil  

Ten XT mám doma, ale horní tah. Spodní tah mám taky,ale mnohem starší. Tak 91–93??

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • scalar  

Opráším staré vlákno. Nevíte někdo o redukci na přesmyk z 31,8 na 28,6 mm?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.