• DaveBury

Mate nekdo zkusenost s timto novejsim modelem ? www.cyklomax.cz/…-2W-LED.html

Rozhoduji se mezi popularnim RL-317 nebo timno …

0 0
    • pavelr  

Líbí se mi, že starý model je nastojato a je tak menší nebezpečí, že ho urazím.

0 0
      • DaveBury  

Moc obrazku jsem nenasel, ale teoreticky by upinani mohlo umoznit i nasunout na stojato

0 0
    • jecnak  

U toho starsiho modelu zlobi zapinani – ten mikrospinac je nejakej divnej. Taky dovnitr tece. Jinak spokojenost.

0 0
    • vysmátej bajker  

Mám ten 0,5W na stojato a super,todle neznám.

0 0
    • vysmátej bajker  

Mám ten 0,5W na stojato a super,todle neznám.

0 0
    • Jirik123  

Blikat to bude asi podobne. Pak dej vedet jak je vyreseny zapinani, u toho starsiho modelu to jde fakt dost ztuha. Ale jinak jsem se starsim modelem spokojenej.

0 0
    • munro  

Mám taky ten stojatej a jsem hodně spokojený. Zapíná se v pohodě, vodotěsnost OK a ta viditelnost je fakt skvělá (už jsem to tady asi uváděl, ale když jsem se po téhle blikačce pídil u Hanáka v Brně cca před 1,5 rokem, tak mi řekli, že to asi brát nebudou, jelikož se jim to už zdá moc silný – je fakt, že ve frontě na světlech se snažím nemířit zadek kola za mnou stojícímu řidiči přímo do očí).

0 0
      • Meduza  

Tak tak, vubec bych se nezlobil, kdyby jeden z tech blikacich modu byl bez ty velky diody.. Kdyz treba jede ve tme mimo silnici vic lidi za sebou, tak to psiserne oslnuje.. A osobne si myslim, ze tahle varianta a sirku bude vic na rane a tudiz snaze ukopnutelna…

0 0
        • zdenek  

Přesně tak. Někdy v mlze jsem rád, že se nedá přehlédnout, ale v běžném provozu by stačil režim bez „velké“ diody.

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • petrun  

Mám obě a svítí naprosto stejně. Ta starší se blbě zapíná a ve velkém mrazu se občas zapne sama tím jak se smrští ten průhlednej kryt. Ta nová má zapínání samostatným gumovým tlačítkem s naprosto spolehlivou funkcí.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.