• wraith

    Na současným SI C2 Gel Flow http://www.cykloexpert.cz/…/c2-gel-flow nevydržím dýl jak 3 hoďky, pokukuju po jiným sedle, mám tyhle dva adepty, ale nemám možnost si je nikde ozkoušet, jezdil někdo oboje? Nějaký srovnání? Vím, že to je hodně individuální, ale každá rada dobrá :)

    Anketa: Tak jaký?

    4x
    80%
    1x
    20%
    0 0
    • wendak  

      SLR má synovec, půjčil jsem si ho, ale nějak mi nesedí asi mám prdel vymačkanou podle svýho GOBI a jak ti řekne asi každej na každou prdel je jiný sedlo … proto poradit nedokážu … ale mám GOBI a SLR jsem zkoušel a moje zadnice je pro GOBI ;)

      0 0
    • jonti  

      Kazdemu na zadok sadne nieco ine. Mne SLR TT. Ale nabuduce by som mozno bral SLR XP, TT je predsa len dost extremne tenke, a trochu viac ten vypchavky za 30 gramov by sa na cestak oplatilo.

      Nemas v profile odkial si, v Prahe je moznost si Fisik aj SI skusit na den v obchodoch, predpokladam ze aj v inych vacsich mestach snad tato moznost bude.

      0 0
      • šlapatko  

        Nazdar SLR XP vozím a příjde mi moc měké.Příště vezmu TT.Jinak sedlo v pohodě,vydržel jsem na něm 8 hodin a šlo by i víc.Pravda je že ze začátku jsem si na něj zvykal špatně.Neš si prdel zvykla,trvalo to skoro měsíc.

        0 0
        • jonti  

          Ja musim mat TTcko uplne presne nastavene, staci ked je trochu do strany alebo prilis sklopene, a uz ma tlaci. Inak je ale velmi dobre.

          0 0
          • šlapatko  

            To je myslím i u jiných sedel.Vozím XP jak už jsem psal a stačí s ním pohnout o pár mm a vyjížďka je nepříjemná.Na posedu poznám i 2–3mm:-)Nejhorší je když měním posed kvůli tretrám.Zimní mají vyšší podrážku tak musím jít se sedlovkou nahoru.Už dlouho říkám že si na sedlovce udělám rysky,ale jak to tak bývá pořád je tam nemám.Poslední dva měsíce jsem měnil posed několikrát,záleží na počasí.Chvíli teplo,chvíli zase zima.

            0 0
            • BB  

              jo, jo, zrovna včera jsem dělal letní rysku

              0 0
    • Daf  

      Na SLR model XC jsem presedlal prave z Gobiho. Problem Gobiho je, ze je prohnutej ve stredni casti. V terenu to nevadi, ale treba na silnici to po delsi dobe tlaci. SLR je o dost tvrdsi a plossi, takze sedis na sedacich kostech. Pro me je to takhle urcite lepsi. Ale pro nekoho, kdo na kole moc nejezdi muze byt tvrde az prilis. Gobi by pak bylo asi lepsi. Mozna jeste lepsi by bylo Arione…

      0 0
    • mgt  

      SLR TT jsem mel, ale po najakem case, cca 10 kkm – uz se nepamatuji presne, jsem ho „prosedel“. Ta tenka vrstva pruzne hmoty pod kuzi se v miste jedne sedaci kosti rozestoupila a v podstate jsem sedel na skorepine, coz jaksi neslo. Jinak dobre sedlo az na to, ze vazilo o zhruba 25% vic nez se chlubili na letaku :-)
      Gobi mam ted a spokojenost. Ma sice uplne jiny tvar, je prohnute a cela vaha nespociva jen na sedacich kostech, ale je o neco mekci, takze v pohode. Zpocatku jsem z nej klouzal dopredu – tim prohnutim, tak jsem zvedl kousek spicku. Prima na nem je, ze zadni cast pekne pruzi.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.