• Dudys27

    Zdarec všichni, chtěl jsem se zeptat nemáte nějáký kontakt na ubytování ve Slovinsku. rádi by jsme v létě něco podnikli, Na cestovkách toho moc není a myslím že takto by to bylo i levnější a lepší…

    Podotýkám určitě s kolem :)

    předem díky za jakékoli info :)

    0 0
    • motacek  

      A jde ve Slovinsku? Znám jedno super ubytko v Bledu akorát:-)

      0 0
      • Dudys27  

        Ten bled by byl super.. byl to nejaky soukromnik nebo pres CK ?:) popripade s koly nebyl problem ? Predem diky :)

        0 0
        • motacek  

          Je to soukromník a kontaktovali jsme ho přes booking.com. Ovšem říkal, že když ho příště budeme kontaktovat napřímo, tak je to levnější.

          Majitel neskutečně hodný borec, snídaně naprosto famózní a celý den je k dispozici celá jeho zahrada, lednice s kuchyní apod. Jediná neduha je, že tam tuším nesmí děti, ale nevím. Bajky no problemo.

          Tady je odkaz:

          https://tinyurl.com/y9zkd5as

          V případě, že by odkaz už nefungoval, tak je to Vila Laura v Bledu, vzdálena je cca 600m od centra.

          Co se týče bajkování, tak je super zajet na bohinjské jezero, ale jinak tam nic moc na kola není (alespoň jsem za dva dny pobytu nic moc neprojel krom toho jezera).

          Pak určitě stojí za to Bovec a řeka Soča…

          0 0
    • ra.ma1  

      Letos jsme byli s rodinou, jak more, tak hory.. 4dny okoli Piranu a Portoroze (hledal jsem klasicky pres booking.com) a dalsi 3 dny bovec (defakto Slovinske centrum pro ruzne outdoorove aktivity-reka Soca musi byt nejkrasnejsi na svete;)… super nadhera, akorat jsme tam byli az v Zari,coz je mimo top sezonu…v Topu je pry Bovec uplne zapraskany navstevniky a byva problem najit, jak ubytko, tak i pak volne misto k najedeni=celkem nervozita ne takova pohoda, jak mimo sezonu – tak mi to rikal mistnak…chci se tam vratit az 2lety synator trochu povyroste a uzijem si to jeste vic

      0 0
      • ra.ma1  

        Proste pokud chces ubytko v Topu, tak bys mel asi hledat, co nejdriv (podotykam ze i v Bovci je v lete celkem hyc)

        0 0
      • RomanH  

        A jak to vypadalo u toho more (plaz, lidi, ubytko…) ?

        0 0
        • Melvin  

          My jsme byli v Portorozi v roce 2015, kdyz jsme behem roadtripu navstivili i Slovinsko. Plaze jsou oblazkove, voda mi pripadala spinavejsi nez v Chorvatsku. Ceny byly celkem vysoke, proto asi i vetsina Slovincu jede radeji k mori do Chorvatska. Nejvetsi prekvapeni nas cekalo vecer, kdyz jsme si chteli koupit nejakou lahvinku vina do kempu. Ve vsech obchodech i na benzinkach byly regaly s alkoholem zatahnuty „roletou“ a nesmel se prodavat. Jinak obe mestecka jsou krasne, plne baru a restauraci, lidi v pohode.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.