Slovácko 23.3. Silniční vyjížďka

145 nepřečtených
  • Medunka

    V neděli dopoledne pravděpodobně vyrazíme s Ječňákem prozkoumávat na silničkách krásy Slovácka. Tak jestli má někdo zájem se přidat, dejte vědět.

    0 0
    • marapara  

      V neděli odpoledne pravděpodobně vyrazím na košt :)

      0 0
    • speedy gonzales  

      nemam silnicku, muzu jet autem?

      0 0
    • BB  

      budu ve Veseli nad M. ale na biku, chystám se na Javorinu, nepřidá se někdo ?

      0 0
      • hribik A1  

        v (zatial pravdepodobnom) dazdi, snehu a blate sa mi do lesa nechce…keby bolo nahodou pekne, mohli by sme sa aspon stretnut navrchu, ale predpokladam ze tam bude tak aspon 10 cm snehu a dole zase blato, takze tentokrat skor nie nez ano…

        www.shmu.sk/sk/?…

        0 0
    • Medunka  

      Dneska jedem na Vyskovec a Lopenik. At zijou kopecky. Kdyby se chtel nekdo pridat, tak tel. na Jecnaka je 606 657 370.

      0 0
      • maxtor  

        A neplánujete i něco na odpoledene?? Třeba zase na druhou stranu na Buchlov…

        0 0
        • Medunka  

          Asi spis ne, tohle je tak na 5–6h a vecer chcem do Brodu do aquacentra. Vyrivka, para a tak. Vyrazime tak za 45min pokud mas chut, staci zavolat. @Jecnak

          0 0
      • hribik A1  

        tak sme sa minuli…bol som na mikulcaku, ale vyrazil som skor nez si toto napisala

        0 0
        • marapara  

          Je tam sníh, že? Včera jsem se byl projet na Ždánice a když jsem se vracel kolem poledne přes Bukovany, tak bylo krásně vidět, jak jsou Bílé Karpaty bílé :). Řekl bych tak od 500 metrů výš je sníh. Javořina, Lopeníky, Mikulčák, Kobyla, Žalostinná, vše bílé. Dneska jsem se po obědě vydal na bajku na Smraďavku, ale když jsem vyjel kopec nad Medlovice, tak jsem směrem na UH viděl, jak tam prší, tak jsem to stočil do lesa nad Medlovice a přes pole sjel do Osvětiman a na srub. Pak v dešti se sněhem přes Vřesovice domů. Ale jak jsem vyjel kopec na Vřesovice, tak už nepršelo. V Osvětimanech jsem u hospody potkal 2 schované bajkery – bajkerka a bajker vycházel z hospody. Nebyl to někdo z vás? Jel jsem na Zaskarovi.

          0 0
          • hribik A1  

            mno, vcera som bol na kopanicach – myjava, sobotiste, vrbovce, poriadie a tak. doobeda bol videt sneh cca od 500 metrov, ale cele poobedie bolo potom slnecno a teplo, a tak ked som isiel popod javorinu vecer, bol videt sneh uz len od nejakych 700, na vrcholci uz presvitala trava. na tych rozlahlych lucnatych kopanicarskych kopcoch uz vtedy ziadny sneh nebol, ale to je aj tym ze tam nejsu lesy a tak priamo na ne svietilo slnko. dneska v karpatoch bolo snehu trochu viac, v lesoch okolo vyskovca bol prvy poprasok tak od 400 m, miestna cesta smerom na valmont (nie ta strma, ale ta dokola, co ide cez les) bola v hornej polovici trochu zasnezena, tak 1–5cm, na vrchole mikulcaka tak 10 cm snehu, ale o nejakych 150 vyskovych metrov nizsie na lukach uz nic. cesty, okrem tej jednej (to je ovsem nejaka asi piata trieda) boli suche, akurat posypane tym cestarskych strkom. na rasovej pri hlavnej ceste nebol skoro nijaky sneh. ale toto vsetko uz zajtra nebude platit, pretoze napadne zas novy

            0 0
            • marapara  

              jj, jasně. Podle předpovědi má být kosa a pršet. Tak tam bude určitě dost sněžit :(.

              0 0
        • Medunka  

          To jsme se minuli o fous, jeli jsme na Mikulcak, tam jsme to ale otocili, protoze cesta na Lopenik byla pod snehem a hlavne tuny bahna. Snih a led se da, ale to bahno… Takze nahore otocka, zpet dolu Novy Dvur, pak na Komnu dal na Bojkovice, Luhacovice a Uhersky Brod. Tam jsme konecne chytli dest. Ve Veletinach prestalo, ale i tak jsme to svihli po okruhu zpet do Hradiste. Hodilo nam to nejak kolem 107km. Na silnicckach je to tu pekne. @Jecnak

          0 0
          • hribik A1  

            ja som bol hore na vrchole niekedy medzi cca 10–11, vtedy bolo este slnecno a pekne

            0 0
            • Medunka  

              my teprve v 10:15 vyjizdeli z Kunovic, na Mikulcak sme dorazili az pozdeji. Priste musis dat vedet driv, ze mas v planu stejny kopec :)

              0 0
              • hribik A1  

                lenze ja som nevedel ani ze mam v plane vobec niekam dneska ist :) nerobim si 5rocnice, niekedy sa rozhodnem ist z minuty na minutu, napriklad dneska rano. zobudil som sa skor a svietilo slnko…no co budem doma :)

                0 0
    • maxtor  

      Tak jak?? Nezmokli jste nebo nezmrzli jste?? Já jsem v pohodě dojel. Cestu jsem našel napoprvé:-)

      0 0
      • Medunka  

        Dojeli, zmokli a nezmrzli ac nahore trosku snezilo. Dekujem za spolecnost. Az tu zas budem, radi se ozvem a trebas vyrazime na bika.

        0 0
        • maxtor  

          Já děkuji!!! Určitě se ozvěte – na silnici nebo na bika. Budu se těšit!!

          0 0
    • enrico  

      cavte, keby ste sli nabuduce na lopenik, dajte vediet na maila, isiel by som s vami, mam to (skoro) kusok od baraku, byvam v Trenčíne

      pokial je to ten lopenik na mapke na obrazku

      0 0
      • maxtor  

        JJ, to je on. Určitě bych tam někdy v nejbližší době zajel, tak dám vědět. Jen bych asi jel na silničce…

        0 0
        • enrico  

          silničku nemam, ale tie plaste co som nahodil (1,9 z-max) sa velmi svojou šírkou podobajú na cestné gumy :-) takže v pohode. Inak minule si spominal, že mam dať vedieť, ako na tom drži no-tubes, nahodil som to zatial len dozadu a za mesiac som raz dofukoval o 0,5 baru takže to drží v pohode, z-max-spokojnosť

          0 0
          • maxtor  

            Já mám zase po dlouhé době silniční období. Ten výlet s Medunkou a Jecnakem mě nějak nabudil na silnici a na bika mě to zase dočasně vůbec netáhne… Můžem si tam dát sraz a skočit na jedno:-))

            Vzpomínám si, jak jsme diskutovali u toho pláště. Já to ale spíš vidím, že UST už kupovat nebudu a spíš budu vozit klasické pláště a nějaké extralehké duše (ty se pomalu váhově blíží latexu. A budu mít pokoj a ještě ušetřím:-)

            0 0
            • jecnak  

              Ani se nedivim, siroky lesni cesty rozryty od traktoru a tuny bahna k tomu. Ani v lete to tam na bika za moc nestoji. Na silnicku ovsem parada. Kopecky i rovina a k tomu slusnej asfalt.

              0 0
              • maxtor  

                Náhodou, sice to není bikerský ráj, ale slušně se tam pojezdit dá – třeba kolem Javořiny. Teď mě tam ale na biku nikdo nedostane!!

                0 0
        • marapara  

          Už tě vidím, jak jedeš ten sjezd po zelené na Březovou na silničce v tom blatě :)))))

          0 0
      • yoggi  

        ja som tam bol minuly rok s tomasom, povedz mu a on ta prevede takymi cestami ze domov pojdes po styroch :)

        0 0
        • hribik A1  

          cize cez vsetky krcmy siroko daleko naokolo? :D

          0 0
          • yoggi  

            nie len tu najkomplikovanejsiu cestu vybere :)))))

            0 0
            • enrico  

              hmm, tie krcmy znejú lákavo :-)

              aj keby sa nedalo moc jazdit, na pivko by som s maxtorom určite zbehol a samozrejme aj s ostatnými studenými chrtími čumákmi, súdruhami a súsružkami :-)))

              Tak ked bude menej sračiek na tých cestách aj necestách tak niečo zorganizujeme!

              0 0
              • hribik A1  

                oni su teraz na cestach nejake sracky? co vidim stale ked jazdim, tak tie su len na necestach

                0 0
                • enrico  

                  na kraji tie male kamienky, pozostatky od panou cestarou zo zimy, co tak krasne odrbavaju zo spodu rám

                  0 0
                  • hribik A1  

                    oni ich uz z tunajsich ciest raz umyli…tesne predtym ako zacalo pred tyzdnom zase snezit :) ale vacsinou jazdim stejne vedla nich, nezvyknem jazdit par centimetrov od skarpy ani v lete. a ked hej tak len chvilu vtedy ked pustam za sebou iduce auto

                    0 0
        • marapara  

          Nevím kama jezdíte, ale nejlepší výjezd na Lopeník je z české strany. Buďto širokou cestou – cyklostezka ze stejnojmenné vesničky Lopeník, převýšení cca 500 – 550 m.

          Já jezdím většinou ze strany od Bojkovic. Vyjedu asfaltku přes Komňu na Rasovou a Mikulčák a pak po zelené do Lop. sedla, pak trochu prudší stojka po zelené asi 500 metrů, dá se ale vyjet, podle chuti a pak po po hřebeni Lopeníků až na Velký. Ta hřebenovka se mírně vlní, jde spíše nahoru a nakonec je trochu stoupák k rozhledně, ale nic strašnýho to není. No a pak nejlepší je sjezd po zelené dolů směrem na Březovou. Nahoře je ale místy prořezaný les a chybí tam pár stromů se značkou, tak tam jde celkem snadno zakufrovat. Ale kdo tam párkrát jel, tak se zorientuje. Nicméně ten sjezd je lahůdka. Nejdřív krásný skoro pralesní singlík, podobný tomu z Javořiny do Strání a pak hezké technické pasáže se střídají s rychlými (maxtor by mohl povídat :) ) Na konci menší brod. Je docela dlouhý a člověk tam musí být asi 2–3 km neustále na brzdách. Celkově má asi 5 km k silnici. Doporučuji.

          0 0
    • jecnak  

      Tak kdyby se chtel nekdo pridat a nebo nam ukazat zajimavy okruh, budeme v Hradisti od soboty do stredy. V sobotu jedem do Vidne, takze pokud mate nekdo chut se pridat, pridejte se. V nedeli neco malickeho na vyjeti, tak v pondeli a dal by se dalo neco podniknout.

      0 0
      • jecnak  

        Mame ale jen silnicky.

        0 0
        • t29  

          Něco malého pro silničku např. okruh UH-Velehrad-Bunč-UH, cca 35 km a 400 m dokopec, povrch 95% asfalt, 5% dlažba.

          Pokud by to vycházelo na neděli (je to 3.8.?), tak bych se podle stavu počasí a sebe zkusil přidat.

          0 0
      • hribik A1  

        mno, uvidime, co a ako bude, ale mozno v tu nedelu, ked budete dobre unaveni, ale aj tak by som vas asi brzdil, tak neviem ci by ste ma chceli…ja to mam beztak +120 km, takze nic dlhe od hradista by som nesiel

        0 0
        • jecnak  

          Muzem se srazit nekde kolem Lopeniku. Nevim teda jak na tom budu, ale kdyztak bych trebas vyrazil sam. Jen si trebas sednout a pokecat nekde na kopci v hospode by bylo fajn. Telefon na me je 606 657 370, tak mi kdyztak napis sms v nedeli rano.

          0 0
          • maxtor  

            Já jedu na Lopeník dneska, ale určitě se tam budu příští týden motat, tak není problém se zase nějak domluvit.

            0 0
          • Lukecz  

            Na téhle straně se pohybuju co chvíla,kdyžtak se můžem potkat tam, nebo by se dala vymyslet nějaká výživnější trasa, pokud by ses cítil…

            0 0
            • jecnak  

              Uvidime jak na tom budu, kdyztak napis sms, ja pak zavolam. Dik (Na Morave budu mit jen silnicku)

              0 0
        • t29  

          odpovídám už do tohoto threadu – jezdím na pohodu, přizpůsobím se tvojí rychlosti. kdyžtak vezmu bráchu a kámoše, oba jsou mladí chrti, ať je jecnak trochu utahá a na Bunči na nás počkají :)

          Pokud se teda jecnakovi bude chtít na Bunč :)

          0 0
          • hribik A1  

            ok, az bude slusne pocasie a nieco mi do toho nevleze, tak by som siel, mozno aj na javorinu, aj na bunc. kade nas5? po hlavnej? alebo cez korycany?

            0 0
            • t29  

              Dá se rozhodnout na místě. Bunč-Koryčany je pro silničku trochu oklika „zadem“ Chřibů, terénem pohoda přes Brdo. na E50 se dá dobře trefit u Kostelan nad Moravou.

              0 0
              • jecnak  

                Neco vymysli, ja to tam fakt neznam. Jen pocitej s tim, ze vyrazim ze Stareho Mesta a urcite nevstanu driv jak v 8. Takze trebas sraz v 10 nekde v Uherskem Hradisti?

                0 0
                • t29  

                  Místo srazu: ulice U brány, viz mapa. Je to vedle Slováckého divadla.

                  Čas srazu: neděle 3.8. předběžně v 10:00. Co na to Hribik, Maxtor a další potenciální účastníci?

                  Trasu vymyslím, v každém případě začátek bude přes Staré Město směrem Velehrad a Bunč.

                  0 0
                  • hribik A1  

                    ja by som sa kedtak radsej pripojil vo velehrade napr. pri tom kostolnom komplexe, kam zbehnem z hlavnej na nejakom vhodnom vyjazde. to mesto totiz vobec nepoznam a nemam chut sa tam motat a bludit. strasne nerad jazdim cez mesta, zvlast inou cestou nez hlavnou…

                    0 0
                    • t29  

                      Chápu, takhle mě strašil Kyjov. V tom případě na tebe můžu počkat tady – most E50 přes Moravu mezi Starým Městem a Kostelany nad Moravou. Podél Moravy vede nová cyklostezka, na fotomapě ještě není. V kolik hodin?

                      0 0
                      • hribik A1  

                        hej, ten most poznam, ked tade idem, vzdy zamavam tym cyklistom dole :-) cas tak ako sa dohodnete, mne by viac vyhovovalo tak o 11, ale prisposobil by som sa vam, TN-UH mam tak na 2,5 – skor 3 hodiny cesty

                        0 0
                      • Lukecz  

                        Od toho mostu pojede nahoru na Tovární (?) a pak na Velehrad, nebo na Zlechov a pak na Velehrad? Já bych se kdyžtak připojil na nadjezdu jak je odbočka na Jalubí

                        0 0
                        • t29  

                          Můžu tě na nadjezdu vyzvednout při cestě na sraz, pojedu z Velehradu a asi vytáhnu ještě bráchu a jednoho kámoše.

                          0 0
                  • jecnak  

                    Dobre, plati.

                    0 0
                  • maxtor  

                    Tyvole, ale není to na ten Bunč rozdrbané? Když jsem tam jel posledně (naštěstí autem) cca 2 měsíce nazpět, tak to silničáři polili asfaltem a posypali pískem – na silničce naprosto nejetelné. Ale třeba se to nějak usadilo…

                    0 0
                    • hribik A1  

                      ja som tade siel tak pred mesiacom… smerom od mestecka zdounky, cez bunc do velehradu. ist sa tade dalo, ale smerom dolu sa mi to moc nelubilo, je to taka hruba cesta posobiaca ako zlepenec akychsi kamienkov. nahor by to nemalo byt tak citit. to uz viac ma stvu tie kocky na velehrade a v zlechove ci kde to…

                      0 0
                      • t29  

                        Je to starý hrubý asfalt, největší problém jsou díry v něm. Směrem dolů je teda ještě problém, že musíš jet stejně pomalu, jako bys jel nahoru. Naštěstí se část dá objet.

                        Velehradská dlažba trochu drncá, zlechovská dlažba bolí.

                        0 0
                    • Lukecz  

                      Ještě je možnost jet na Salaš a pak z tama na Bunč, vede tam pěkná nová asfaltka + se dá kochat tím starým dálničním mostem :))

                      0 0
                      • maxtor  

                        No ale ta spodní část taky moc na silničku není… Ale jet by se to dalo…

                        0 0
                        • Lukecz  

                          Pravda, ten spodek je trochu horší,ale kolikrát mi to přijde lepší než po hlavní

                          0 0
                    • jecnak  

                      Nechcel jsem rejt, ale z minuleho roku si to pamatuju podobne. Klidne bych s ohledem na Hribika vyrazil spis vychodnim smerem, ale zas to v okoli tak neznam…

                      0 0
                      • hribik A1  

                        ja nemam problem prist do hradista a ist okruh do 80 km hociktorym smerom, je mi to viacmenej jedno, na vychod od hradista je nejaka splet dedin kde to moc nepoznam ani ja, a neviem ako kvalitne, alebo (skor) nekvalitne cesty tam su

                        0 0
                        • jecnak  

                          V tom pripade pocitam dal s tim co napsal t29, tedy: Čas srazu: neděle 3.8. předběžně v 10:00.

                          0 0
                      • t29  

                        Na východ od UH jezdím málo, krom nové a staré E50 z Hradiště do Brodu nevím, jak to tam vypadá.

                        Silnice z Bunče na Modrou je furt stejná, ale oproti loňsku se dá půlce silnice vyhnout po krásné lesní asfaltce, kde spíš potkávám srnky, než lidi. Silnice z Bunče na Salaš je komplet hladká, problém je výskyt lidí na cestě a po větru sem tam spadená větvička. Projel jsem si dneska zhruba trasu a jsem na vážkách, jestli jet z Velehradu přes Salaš nahoru a přes Modrou dolů, nebo naopak.

                        V každém případě místo srazu nechme za rohem divadla, čas posuňme na 10:30 a napřed se vypravíme pod most E50, kde budem v 11:00 čekat Hribika.

                        0 0
                        • hribik A1  

                          no tak to zase ja pridem aj prv, nie aby ste ma hodinu cakali

                          inac, co s tou javorinou v sobotu?

                          0 0
                          • t29  

                            Jel bych, záleží na počasí. Když vyrazím v deset, mohl bych být v jednu u rozcestníku na vrcholu.

                            0 0
                            • hribik A1  

                              ok, mozno tam navrchu niekde budem, bezne ked tam vylezem, tak sa navrchu motam aj 3 hodiny a pozeram vyhlady. podmienka je, ze nejake musia byt. raz ked som tam dosiel, bola hmla s viditelnostou sotva 10 metrov (vid poviedky)

                              0 0
                              • t29  

                                Přečteno. dobrá listopadová nálada.

                                Takže plán na sobotu máme. A na neděli – v kolik hodin tě mám čekat na mostě? Navrhuju buď 10:00 a pak na sraz do UH, nebo v 11:00, a už pojedem přes Staré Město rovnou směr Velehrad.

                                0 0
                                • hribik A1  

                                  tak pokial moc nezaspim tak o tej desiatej, nech sa netrepete cela partia zbytocne cez mesto

                                  v sobotu sa budem snazit byt navrchu na javorine tak od dvanastej, takze sa tam hadam uvidime

                                  0 0
                        • Medunka  

                          Z pod mostu vyrazite kterym smerem? Do ST pri Morave?

                          0 0
                          • t29  

                            Nejspíš ano, a pak se nějak promotáme ulicema ke koupališti.

                            0 0
                        • jecnak  

                          Dobre, pocitam s tim.

                          0 0
                      • BH  

                        na bunc je to fajn,ale k vuli Hribikovi bych skutecne doporucoval vydat se vychodnim smerem, pokud by totiz jel s Vami k Bunci musi najet pres 200 km. Doporucuji trasu z UH do Uh. Brodu po stare ceste- rovina, pak do Bojkovic ( take skoro rovina)a odtud smerem na Mikulcin vrch, coz je paradni stoupani cca 13 km a pekne vyzivne, pak se kousek vratit a u Trojaku sjet do Brezove, vyjet dalsi vyzivne stoupani po nemz nasleduje sjezd do Strani, zde opet vystoupat do poradneho kopce, nasleduje pak uzasny sjezd do Slavkova, pak pres Dolni Nemci dojet do Kunovic (po trase par cupku), a jste prakticky opet v UH .Je to zajimavy okruh s relativne malym provozem, peknou krajinou a slusnyma cestama na silnicku a velmi zajimavymi stoupanimi i sjezdy. Skoro totez jsme jeli tuto sobotu az na to, ze zacatek a konec byl v Otrokovicich, coz predstavovalo cca 125 km celkem , z UH do UH to odhaduji na 80–90 km.Jel bych i s Vami, ovsem nerad bych vas brzdil, nebot nas prumer na tom okruhu byl jen 26 km/hod a to jsem jsem byl dost ke konci prosity.

                        0 0
                        • BFG  

                          Heh, no já bych s váma taky rád jel, asi se kolem 10:00 jen nachomejtnu na místě srazu, podívám se na celebritu T29 a zase zmizím, páč jak by jste mě viděli, asi by jste se mi i zasmáli, jaký jsem hrozný bajker :-)

                          Co se rychlosti týče, 25km/h průměrná by mi stačila až až bohatě :-))) Ještě si to rozmyslím a kdyžtak bych se vtěrknul, pokud by vám to moc nevadilo. Jen škoda že chcete jet silnice a v neděli.

                          0 0
                        • hribik A1  

                          ale mne vazne nevadi urobit 200 km, na cestaku je to tak akurat na celodenny vylet. okrem toho, na bunci som bol raz, tu u nas sa motam stale. pojdem tam, kam sa dohodne vacsina

                          0 0
                          • hribik A1  

                            odriekam svoju ucast zajtra aj v nedelu. na cestaku som sa kvoli malemu hrbu v inac novej ceste ukazkovo zjebal a mam doodierany cely bok, laket, hrudnik, kolena…skoro vsetko, predovsetkym to prve menovane. vyzera to, ze odteraz ostanem verny uz len hajtre s odpruzenou vidlou, tam by sa mi to nestalo

                            0 0
                            • t29  

                              tak se hlavně brzo uzdrav.

                              0 0
                              • hribik A1  

                                diky, ale do nedele to nebude. som sice len poodierany, ale na tom boku a rebrach dost hlboko, bol som s tym kvoli tomu aj u doktora. to by som si to len odtrpel a nemal z toho nic

                                0 0
                            • hribik A1  

                              len je zaujimave, ze mobil, ktory to dostal plnym zasahom, to prezil bez ujmy…

                              0 0
    • speedy gonzales  

      cau, nevim jak dlouho se zdrzite a vypada to ze uz mate plany. ale stalo by za to zvazit vyuziti situace. jak jsou zavrene bucovice, tak je E50 na brno pres buchlovky skoro prazdna. paradni asfalt, kopce nahoru a dolu, tahle zatacky…na silnicky idelni,ne?

      0 0
      • hribik A1  

        od buchlova az po bucovice sa ide paradne…aj za nimi do slavkova. odskusane vo stvrtok minuly tyzden a este jedenkrat predtym. lenze to som skusal v pracovnych dnoch, a hento by sme isli v nedelu, a vtedy tam byvaju motorkarske zavody a viacej osobakov. ja tade radsej jazdim v pracovnych dnoch, to je tam semtam auto a cosi malo kamionov

        0 0
        • t29  

          Souhlas. Nedělní E50 v Buchlovákách je za pěkného počasí plná motorek.

          0 0
    • t29  

      Tak to znovu vytahuju nahoru. Včera se přes Chřiby přehnala bouřka, dneska jsem projížděl cestu. Ten úsek, o kterém mluvil Maxtor, objedeme, zbytek cesty z Modré na Bunč je celkem jetelný. Dolů z Bunče na Salaš je na dvou místech naplavený bordel z lesáckých cest, jinak v pohodě. V neděli budu v 10:00 čekat Hribika na mostě E50 přes Moravu, pak to vezmem po cyklostezce směr Staré Město – kolem železničního mostu k radnici a pak asi po silnici – pojedem na 10:30 k Slováckému divadlu. Kdybych měl chvilku zpoždění, nepropadejte panice :) Telefon na mě je 776nulatřiosm716

      0 0
      • Lukecz  

        Inu já bych volil zpáteční cestu buď přes Zdounky (klidně i Roštín když nebdue mokro) nebo Kudlovice. Je to podle mě jetelnější.

        0 0
        • hribik A1  

          to je celkom dobry napad :-)

          0 0
        • t29  

          Mně zas přijdou všechny směry cca stejné, jenom na Salaš je kvalitní povrch. Uspořádáme referendum na místě :)

          0 0
      • jecnak  

        Budu u toho SLovackeho divadla

        0 0
        • Medunka  

          muzes byt i ve ST u zelezniho prejezdu na cyklostezce – se pojede kolem ;-)

          0 0
      • jecnak  

        Stando diky, bylo to supr. Cesta z Bunce dolu je paradni. Skoda, ze jsem po vcerejsku unaveny, ale i tak jsem si to uzil.

         

        Ty schody s najezdama mi ale na silnicce stale vrtaj hlavou ;-)

        0 0
        • t29  

          Poděkování na mojí straně, rád se zas někdy přidám. Ale byls unavený málo, do kopce jsem těžko stíhal :)

          0 0
    • jecnak  

      20. a 21.9. budeme opet s Medunkou na Morave. Takze bysme se mohli opet nekam vydat. Co trebas jet na Javorinu? Kdyztak muzem vzit bajky.

      0 0
      • t29  

        Předběžně se hlásím.

        0 0
        • jecnak  

          Je to samozrejme velmi predbezne a asi se domluvime zda bike, silnice a nebo vubec nic az podle pocasi. Tak trochu ale doufam, ze bysme mohli projet maraparou popisovane singliky v okoli Lopeniku a Javoriny.

          0 0
          • maxtor  

            S Marou nikam nejezd – ten tě protáhne takovými „singlíky“ že nakonec ani nebudeš vědět, kde je nahoře a kde dole:-)

            Ne v pohodě. Mara Karpaty zná. Pokud tu budete, tak písnětě – domluvímme se – rád se přidám!!

            0 0
    • jecnak  

      Takze se to blizi. V patek asi budem mit volne jen odpoledne, ale v so/ne mame s Medunkou predbezne volno. Pocasi ovsem vypada dost bidne, takze je otazka jestli ma smysl vubec s sebou brat kola.

      Pridal by se nekdo na bika/silnici?

      0 0
      • speedy gonzales  

        ja na bika mozna.

        spis neco maleho;-)

        0 0
        • jecnak  

          Mam trochu opbavy abysme se nebrodili blatem. Zatim to kvuli pocasi vidim spis na silnicky. Ale ten okruh co jsme jeli minule s t29 je fajn i na bika…

          0 0
          • t29  

            Dalo by se to vzít podobnou trasou a přidat pár terénních vložek. Akorát se mi do víkendu cpou povinnosti a nevím, jestli najdu čas na kolo.

            0 0
            • jecnak  

              Tak uz mam nakonec v praci silnicky, takze je to jasne. Kdbys mel volno a chut vyrazit, telefon na me mas, priapdne budu obcas i na ICQ, tak staci nechat vzkaz.

              0 0
              • t29  

                Vypadá to, že v sobotu bych mohl. Který břeh Moravy? resp. Chřiby nebo Karpaty?

                0 0
                • littlebiker  

                  Kuci o které sobotě sa tu bavíte?

                  0 0
                  • t29  

                    Sobota 20.9.2008 tzn. vlastně už dnes za cca 11 hodin :)

                    0 0
                    • littlebiker  

                      Aha, tak si to užijte ve zdaví. Já si zavážu krk, udělám horký čaj a budu na vás myslet.

                      Tak snad příště, Čus

                      0 0
                • Medunka  

                  Co tak ve 13 u Slovackeho Divadla?  A dat to co minule?

                  0 0
                  • t29  

                    Přijímám a píšu si.

                    • vymyslím nějaké protažení trasy, kdyby bylo fajn počasí a nezlobily mě kolena.
                    0 0
              • maxtor  

                Já bych potřeboval zajet nový silniční rám, tak bych se možná i přidal. Jen musím sehnat lanka a bowdemy…

                0 0
    • jecnak  

      Od 15. do 17.11. jsme s Medunkou opet v Uherskem Hradisti. Pokud to bude vypada slusne, tak s sebou nejspis vezmeme silnicky. Mohli bysme tentokrat jet na opacnou stranu.

      0 0
      • hribik A1  

        vychodnym? kedtak by som vas na dohodnutom mieste siel niektory den pozret, s hajtrovicou

        0 0
        • jecnak  

          Jasne, proc ne. Dohodneme se podle pocasi. Napada me treba Lopenik apod.

          0 0
          • hribik A1  

            tak ako teda? v nedelu pojdem pravdepodobne smerom na prievidzu, takze by som mohol v sobotu alebo v pondelok

            0 0
            • jecnak  

              Tak v pondeli na Lopeniku? Napis jaky cas ti vyhovuje. Kdyztak mi jeste posli mail s telefonem, zavolam kdyby byl problem. Na mailu jsem prakticky porad.

              0 0
              • hribik A1  

                myslis mikulcak? alebo vrchol lopeniku? v pondelok moze byt, snad radsej doobeda alebo okolo obeda

                0 0
      • maxtor  

        A já jsem zase u své drahé polovičky v Praze:-( Sakriš, to mě mrzí…

        0 0
        • kubad  

          ha dívajme sa na Pražáka :-)

          0 0
          • maxtor  

            To ***** ani omylem:-)) Ne, moje tam studuje, tak abych pořád neposlouchal, že one jen jezdí za mnou, tak musím zase jednou do Prahy. Ještě si musím zjistit adresy nějakých slušných cykloshopů:-)

            0 0
    • jecnak  

      Takze tuto nedeli jedeme z Hradiste na Pustevny, kde mame spicha s Karkulkou a Splinterem. Prida se nekdo?

      0 0
      • t29  

        v neděli jsem plánoval Praděd, ale tohle by taky šlo. Jaký je návrh kilometráže a avg?

        0 0
        • jecnak  

          Ze Streho Mesta je to tam pres Luhacovice cca 110km. Nahore by na nas meli cekat Splinter a Karkulka. Co se tyce AVG rad se prizpusobim. Stejne se pojede podle Jitky a tebe, neni to zavod, nevadi mi je pomaleji.

          0 0
          • t29  

            na Pustevny přes Luhačovice to bude dost kopcovité, asi bych radši jel přes Otrokovice, Holešov, Valmez, to je taky zhruba 110 km a přitom skoro placka.

            Praděd mi vychází 210 až 130 km podle toho, kolik budu mít sil na návrat, a zbytek vlakem.

            ještě se rozmyslím.

            0 0
      • hribik A1  

        tak na pustevnach som bol v slnecnu letnu nedelu raz, a tuto chybu uz viac nespacham…navrchu sa nebolo ani kde pohnut, a cely kopec aut tajak na dialnici

        0 0
        • papla  

          Kama jezdite na ty pustevny a kolik to asi tak je z Hradaku? diky

          0 0
          • jecnak  

            Nevim kudy Hribik, ale ze Stareho Mesta pojedeme na Luhacovice, Vizovice atd. Nazpet mozna jinudy, jeste jsem trasu moc nezkoumal.

            0 0
            • hribik A1  

              ja na vsetin cez vlaru, a potom do hor, vacsinou cez horni jasenku, valassku bystricu a roznov. popripade cez przno, mikluvku, bystricku do valasskej bystrice. z vizovic sa v podstate na toto da dostat tiez

              0 0
              • papla  

                Jak je to tam z provozem?

                0 0
              • papla  

                Jak je to tam z provozem?

                0 0
              • papla  

                Jak je to tam z provozem?

                0 0
              • papla  

                Jak je to tam z provozem?

                0 0
                • hribik A1  

                  to su (od vsetina) tretie triedy, aj ked medzi valasskou bystricou a roznovom toho jazdieva pomerne dost, ale to aj na pustevny, pokial tam pojdes v slnecnu letnu nedelu…pri tej moznosti cez mikluvku je ale zly kratky usek hned za vsetinom – tam sa cosi stavia, a od jablunky sa da ist subezne po bocnych, lenze od przna po mikluvku je ta cesta so zlym povrchom, na cestak nevhodne, na bajk bez problemov. z roznova najlepsie pokracovat na vigantice, hutisko-solanec, tam ked zides kopec, potom sa da odbocit doprava tesne pred krizovatkou s hlavnou cestou 35 a este kusok ist po takej trojke.

                  po vsetin to bude asi horsie, 492 je absolutne blba cesta (moznost cez provodov alebo loucku, tu ale zase treba pocitat s tankodromom), 69 je tiez hlavny tah, aj ked o cosi neblbsi

                  0 0
                  • hribik A1  

                    od brumova po vsetin je tiez hlavna cesta, ale ta ta asi nebude zaujimat

                    0 0
          • jecnak  

            Jo a je to tam 110km.

            0 0
            • papla  

              Docela frekventovana cesta a ta kilometraz taky neni mala :)

              0 0
      • Paja  

        Pokud prekecam zbytek, tak bychom se tam mohli objevit i s vozikama;) jedeme na tyden na Ostravici.

        0 0
        • Jaroslávek  

          Nějak ti zase otrnulo. A Praděd dáš taky s vozíkem ?-))

          0 0
          • Paja  

            Ani ne, Ostravice – Pustevny a zpet je po cyklostezkach 50km a nepredpokladam, ze bychom tam jeli neco delsiho, Praded se obavam, ze budu rad, kdyz ted dam i bez vozejku…

            0 0
      • raceman  

        kdyby to bylo v sobotu nebo pondělí… :-/  kurec v neděli dva slušné závody… no uvidím jak na tom po sobotě budu, a kdyžtak bych se zjevil taky :-)

        ale čekejte nahoře brutální masy lidí, zvlášť o víkendu… :-(

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.