sloučení více záznamů v Polar Performance SW

21 nepřečtených
  • capo

    Jsem patrně úplná lama. Hledám nějakou jednoduchou funkci, která mi sloučí více záznamů do jednoho (např. když se mi údaje během jedné vyjížďky vynulují, a já je chci mít pohromadě, protože se týkají stejné), ale nemůžu to najít. Hledal jsem i zde na fóru, v nápovědě SW a bez výsledku. Prostě stáhnu záznamy ze sporttesteru, a mám třeba 4 za jednu vyjížďku, které chci sloučit do jednoho. Můžete mě prosím někdo navést? Používám českou verzi: Přesné posuzování výkonnosti 3.0 (Verze 4.03.041).

    Druhá otázka se týká automatického nulování záznamů po nějaké době. Vyrazím na vyjížďku, dáme pouzu třeba na oběd, nebo větší opravu, nejsem u kola, hrudní pás není v dosahu sportesteru. Přijdu ke kolu, a všechny údaje jsou uloženy v záznamu, na které už nejde navázat a vytváří se nový záznam (jediné co zůstává je informace o vzdálenosti, který se nuluje ručně. Jak to nastavit tak, aby se záznamy neukládaly jednotlivě, ale jeden dohromady (oddělovat je ručně, jako vzdálenost)? Sporttester je Polar S720i.

    Díky…

    0 0
    • capo  

      Ještě jsem zapoměl dodat, že funkci Autostart mám zaplou.

      0 0
      • Ravo23  

        No to je problem polarov.

        Daju sa spajat spinkou (Pridat). Ta sa nachadza na pravo od maleho grafu po otvoreni treningoveho dennika.

        Keby si nemal zapnuty autostart, tak sa zaznam nebude prerusovat, ale zasa ti to odmeria kopu zbytocnych udajov (vykecavanie pri kofole a pod.)

        Riesenim je, zobrat si hodinky na ruku alebo sem tam ist pretocit kolesom.

        0 0
        • capo  

          Takže je tam někde napevno daná hodnota času, po kterém se to samo nuluje, a tohle nejde změnit?

          0 0
          • Bully  

            Presne tak, po 30 minutach necinnosti se ukoncuje zaznam a zacina novy. Je to sice pro nekoho mozna blby, na druhou stranu jde o sportovni cyklokomp, takze je asi blbost pocitat jako jednu treninkovou jednotku svih spojenej s obedem, prohlidkou zamku, pivo skoro u baraku, …, :o)

            Ja mam treba model S 725X a tam neni ani autostart, takze pokud jedu nekam se znamyma, co maji potrebu porad neco objevovat a fotit apod., je zaznam takovyho svihu o nicem. Ale jak pisu uz v prvnim odstavci- tohle je pro trenink, ne pro honbu za nejakym virtualnim AVG.

            0 0
            • maxtor  

              Bully, a není to náhodou tak, že pokud přerušíš záznam, ale zůstaneš „na příjmu“ tedy v dosahu tepáku, tak jej můžeš mít přerušený jak dlouho chceš? Tím pádem to automatické vypnutí nastává jen tehdy, pokud odejdeš od biku s kompem a ten po určitou dobu nemá signál? Já samozřejmě s tím, cos napsal, souhlasím. Ale pokud jedu delší vyjížďku, kde mě zajímá nejvíc počet ujetých km, nastoupané metry a výškový profil, je blbé, když se záznam přeruší… Mám taky S 725X.

              0 0
              • Pebe  

                je to přesně tak, já když někde zastavim, tak Polara sundám z kola, zastrčim pod okraj kraťasů a jdu klidně na oběd…nic se neukončí

                0 0
                • maxtor  

                  Dík za info!! Dělám to stejně, jen jsem vždycky pro jistotu jednou za cca 10 minut záznam za pár sekund spustil a zastavil.

                  0 0
                  • Genarito  

                    Zapínat a ani točit kolem se opravdu nemusí. Stačí se jen podívat na budík a vidět jak tam problikává srdce… od té chvíle běží dalších 30 minut kdy člověk nemusí být v dosahu polaru :o)

                    0 0
              • cubas  

                presne tak, beru hodinky na ruku a nic se neprerusuje

                0 0
              • Bully  

                Je to tak a nepisu nic jinyho. Uvadim „po 30 min necinnosti“, takze pokud bys nechal Polar na kole, aby neprijimal zadny data (ani od tociciho se kola, klik, ani od tebe samotnyho. Capo se ptal na delku te doby, tak jsem ji uvedl.

                0 0
                • Pebe  

                  já to mám celkem jednoduchý, budíček za skoro 7000 na kole jen tak nenechám, na to to jde sundat moc jednoduše a rychle

                  0 0
        • capo  

          To spojování přes sponku mi právě vůbec nefunguje. Stačí se podívat na jednotlivé vzdálenosti – součty absolutně nesedí, časy také ne. Vůbec tedy nevím jak to má fungovat, protože tak, jak bych čekal, mi to nepracuje.

          Zkoušel jsem otevřít nějaký den, tam záznam jedna, sponka->Otevřít soubor TF pro přidání, tam otevřu soubor se záznamem dva, on mi ho otevře do záložky nazvané záznam jedna, potvrdím ok a výsledkem je naprostej nesmysl, kterej má něco ze záznamu 1 a něco ze 2 :(

          0 0
          • Ravo23  

            Robis to dobre, len po pridani druheho zaznamu, ked sa ti to v grafe spoji, potlac prave tlacitko na myske a daj: Vybrat cely zaznam.     Tym sa ti to cele ulozi. Treba sa s tym pohrat a najst triky. Nepouzivam to spajanie casto, ale zakazdym nad tym maturujem. Po spojeni treba prebitocny (pridany) zaznam zmazat. A este mi nesedi pre mna nelogicke poradie spajania zaznamov. Tusim ten skor namerany sa priklada k druhemu zaznamu v poradi.

            A pravdepodobne je v polaroch nejaky casovy interval, po ktorom sa merany zaznam vypne. Ide asi o energiu setriacu funkciu. Pokial viem neda sa menit. Dost ludi nato nadava.

            0 0
            • capo  

              Už mi to funguje! Je třeba každý nově přidávaný záznam otevřít, a vybrat celý, potom už se to přičtě správně. Kdo tohle navrhoval.....

              0 0
    • Biker jak Pes  

      Využiju thread, dají se nějak přenést data z jedné osoby do druhé ? Jde mi o to, že na PC doma mám jednu osobu a druhou na notebooku, na který přenáším data, když jsem někde na soustředění nebo tak. Data mám pak rozhozené na dvou osobách. Vím, že si můžu přenášet data jedné jediné osoby a jenom to kopírovat, ale to jsem zjistil až pozdě … :/

      0 0
      • capo  

        Přiznám se, že jsem to nezkoušel, ale nejde jen z jedné osoby do druhé nahrát příslušné soubory  *.hrm a *.pdd? Podle mě by se to mělo samo chytit…

        0 0
        • jecnak  

          Jde to tak.

          0 0
          • Biker jak Pes  

            Můžu se zeptat které ? Díval jsem se na to a soubor .pdd je tam jenom jeden, ale .hrm tam je jak blázen. :P Dík :)

            0 0
            • Biker jak Pes  

              Abych to upřesnil, u každé osoby, kterou založím se vytvoří složka, v ní jsou jednotlivé roky, několik textových souborů a jeden soubor .ppd Soubory .hrm jsou ve složkách, kde jsou roky. Každou osobu mám jinak pojmenovanou, takže přesně nevím, co kde a kam mám přesouvat … :D

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.