• Petrs

    Příští týden jedu do Vítkovic a tak by mě zajímalo jak to vypadá s ježděním na skatech. Znám to okolo Míseček až na Žalí tam je to super ale zajímala by mě i druhá strana Vítkovice-Rezek-Dvoračky-Ručičky-Vrbatka-Mísečky. Jsou tu nějací místní co mi poradí? Případně link na nějaký aktuální stav? Dík :-)

    0 0
    • mr.antik  

      V neděli (co jsem viděl) bylo upraveno Harrachov – Ručičky – Dvoračky (dál nevim), taky Ručičky – Vosecká – dál a výš směr Vrbatka.

      Takže v podstatě všechno :-)) Jenže od té doby sněžilo a foukalo…

      0 0
    • Bulda  

      na skatech se na dvoračky dostaneš jedině přes vrbatku, voseckou, krakonošovu snídani a ručičky. Nebo pokud si troufáš na sjezd z Růženčiny zahrádky dolů, případně ti neva to sejít pěšky, taky lze po sjezdovce z Lysé. Klasicky lze přes Kotel (tuším zelená značka), ale tam to ted při týhle nadílce asi bude zavřený kvůli lavinám… Okruhy pod dvoračkami k Rezku taky pěkný, poslední roky byly upravený dycky, co sem tam zavítal. Nebo sjet po vodovodu do špindlu, přeběhnout do sv. Petra a odtud na pěticestí, srub, bufet …no prostě po trase K70, to je taky dycky upravený

      http://lokotrutnov.cz/…a-zavodu.pdf

      0 0
      • Petrs  

        Díky aspoň za nějaký info. Ale ještě by mě zajímal ten nástup Vítkovice-Rezek-Dvoračky. Na netu jsem našel že je to upravovaný. Ale chtěl bych znát skutečný aktuální stav.

        0 0
        • scoty  

          ..zavolej si na chatu Na Rezku

          0 0
          • Petrs  

            Že mě to nenapadlo :-) Příjemná paní na chatě Rezek sama běžkařka mi řekla že z Vítkovic přes Rezek na Dvoračky a pak i dál je to upravený na skate i klasiku. Tak třeba se to bude hodit i někomu dalšímu :-)

            0 0
            • scoty  

              ..no vidíš :-)

              ..většinou to bývá jednou stranou Vlčího hřebene tam a druhou z5.

              0 0
            • mr.antik  

              No to je dobrá zpráva. Asi díky jarním prázdninám se snažej…

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.