Sjcam 5000x Elite a nastavení

3 nepřečtené
  • Seeker

    Ahoj, koupil jsem si na kolo kameru sj5000× elite – nahrává skutečně kvalitní záznamy, ale tápu trochu v nastavení a v tom, co funkce ve videu ovlivňují. Není tady někdo. kdo by ji měl a mohl poradit s jakým nastavením nahrává? Jsou to funkce WDR (on/off), OSD Mode (on/off), Bitrate (low/med/hi – věřím, že datový tok ovlivňuje kvalitu obrazu a náročnost v rychlosti karty), Double File (on/off), EV, Distortion Correction, Frequency (50Hz/60Hz – frekvence čeho?). Taky mě zajímá, jakou paměťovku používáte.

    Mám s kamerou také následující potíže:

    1. Některá videa nelze v kameře přehrát, nahrávka se přehraje např. do 0:32 a následně kamera zamrzne, jediná možnost je kameru vypnout podržením předního tlačítka, ostatní tlačítka nereagují. Děje se to zhruba u jednoho ze tří záznamů.
    2. Při nahrávání videa 1080p 60fps se občasně záznam zadrhává při rychlých záběrech (freeride lesem), zatím jsem měl nastaveno Bitrate na High – nemohlo by to být tím? Že by sdxc karta nestíhala zápis?

    Aktualizoval jsem firmware na verzi 1.3 a paměťovou kartu (Samsung Evo 64gb – je v seznamu výrobcem doporučovaných 64gb karet) jsem zformátoval ve windows na Fat32.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse