• mich.sipek

    Má někdo z vás zkušenosti s těmito volnými kraťasy?

    Na Endura Hummvee jsem našel dost chvály tady na BF, ale na Silvini RANGO jsem nic nenašel.

    0 0
    • Kubiczech  

      Přímo můžu srovnat Silvini Rango s Endura Singletrack. Bohužel Hummvee mám jen dlouhé, ale snad by to nějak šlo.

      Osobně bych se dlouho nerozmýšlel a vzal Silvini, které jsou ve všech ohledech lepší. Od celkového zpracování, přes vložku, až po použitý materiál. U Endury jsou fajn snad jen ty objemné zadní kapsy.

      0 0
      • MirosPikos  

        Ty objemné zadní kapsy jsou pro někoho zásadní, třeba pro mě. S materiálem nemám žádné problémy. Jen nevydržel ten cvoček nad zipem, ale ten jsem vyměnil za silnější a je to ok.

        0 0
        • Kubiczech  

          Já mám u Endury problém se zpracováním. Každá věc od nich se mi dříve nebo ještě dřív začala párat nebo se rovnou rozpadla. Materiál je hodně subjektivní, to přiznávám. Já mám radši měkčí, klidně na úkor odolnosti. Silvini jsou takový kompromis mezi obojím, takové Singletracky na XC prostě nesnesu a i na enduru se v tom moc necítím. Kapsy jsou fajn, to rozhodně.

          0 0
          • Treeper  

            to je zajímavé, já to mám přesně naopak , hadry od endury mám přes 2 roky ( 2 dresy, kraťasy a kalhoty hummvee) a krom toho že se mi vložka trošku začala párat tak nepoznávám na těch hadrech skoro žádné opotřebení, zato kalhoty od silvini byli po roce na vyhození

            0 0
            • tonik666  

              Singletracky mi fakt vyhovují, mám dvoje. Odolnost dobrá.

              Jednou se mi je podařilo roztrnout o sedlo, mají trochu nešikovný vystouplý šev v rozkroku, což může být problém u sedel s hranou – když jsem zkoušel kamarádovo speedneedle, tak jsem kůži na špici při sestupování málem urval.

              0 0
            • Kubiczech  

              S názorem na Enduru jsem tu osamocen, takže mám zřejmě jen smůlu těch pár kusů, co se mi ve skříni válí (krátké Singletracky, dlouhé Hummvee, dvojice dresů a naprosto katastrofální rukavice).

              V setu Silvini kroutím druhou sezonu a kraťasy naprosto bezproblémové. Funkční triko a bundu si pochvaluju taky, ale na těch už je vidět, že párkrát trním prolítly. (:

              0 0
              • MirosPikos  

                Silvini mám zatím jen větrovku, ale spokojenost veliká. Plní přesně mé představy. Provedení zcela v pořádku. Líbili se mi i bundy s membránou na podzim/zimu, ale ty barvy… parádně všechno sedělo.

                Hummvee mám druhou sezonu a krom toho, že je prdel vyleštěná od sedle nepozoruji žádný problém. A to jsem s nimi buďto jezdil a nebo nosil jako civilní, právě díky těm kapsám, kam se vejde všechno :)

                Asi máš fakt smůlu, ikdyž to nezní moc pravděpodobně, vzhledem kolik toho od nich máš a se vším nespokojen.

                0 0
              • Treeper  

                Silvini se nejspíš zlepšili co se týče kvality, ty kraťasy co mám jsem pořizoval před 3 lety, a po roce používání byli dost potrhane, o sedlo jsem je rozthl mezi nohama, což byla moje chyba ale endury by to nejspíš vydržely, ale hlavně mě na nich sralo, že se začalo párat vnější švy kolem kapes, jinak chystám se od nich pořídit bundu, tak té značce dám ještě jednu šanci :-)

                0 0
            • jIrI___  

              Taky tak, mám Hummvee kraťasy. Ale to je na nich asi jediná dobrá věc.

              0 0
    • roman 3D  

      Silvini Rango http://www.bing.com/images/search…

      0 0
      • roman 3D  

        Silvini Mago nevypadaj vůbec zle http://www.mall.cz/…i-mago-mp376

        0 0
        • Ervin  

          Silvini Manga mám, trochu se mí trhají švy, vždy to zalátám a pak to drží. Dobře se v nich jezdí! Problém byl také s patenty co drží vnitřní vložku. Cvoky upadly, tak jsem musel dávat nové. asi bych si je už nekoupil…

          Enduru mám Hummvee – krátké, jsou výrazně teplejší než Mango, ale zpracování je o level jinde!

          Pak si vyber :-)

          0 0
          • roman 3D  

            máš tenhle typ co je v odkazu nebo ten starší model, jinak teda asi zkusím taky ty Rango, Endura mám taky ale Singltrak a potřebuju ještě jedny volný gatě

            0 0
            • Ervin  

              Mám ty starší, bylo to testováno i v časopisu Velo. Ty nové budou asi v pohodě. Jsou pěkné. A jak jsem psal, jezdí se v nich good, proto jsem je nevyřadil :-)!

              0 0
              • roman 3D  

                takže jsem měl Rango i Mago v ruce a Rango má takovej pevnější, šustivější a míň vzdušnej materiál, nicméně zpracování i vložka na první pohled hodně dobrý ale do vyšších teplot to asi nebude. Mago má lehčí matroš,vzdušnější a na omak příjemnější-nešustivej, zpracování i vložka vypadaj velmi dobře – vzal jsem je a zítra ozkouším – velmi příjemně vypadá to odvětrání na stehnech – má i Rango.

                0 0
                • Petr_ltd  

                  Doteď jsem byl rozhodnutej, že koupím rango, tímto jsi mi celkem zkomplikoval situaci :-) Mohl bys prosím někam hodit pár fotek těch mago „naživo“ ? Mají dole nějakou gumu nebo na té první fotce lezou ven vnitřní kraťasy? http://www.oksport.eu/…-MP376-cerne

                  0 0
                  • roman 3D  

                    vnitřní kra´tasy s vložkou z toho nelezou a navíc ještě mají protiskluzový pásek takže to je naprosto v pohodě, měl jsem je v pátek v tom teplu a nemůži říct křivý slovo – moc příjemný je to odvětrání na zip na stehnech

                    0 0
                    • Petr_ltd  

                      Rango ten protiskluzový pásek nemají? Je rozdíl ve vzdušnosti těch dvou typů tak výraznej?

                      0 0
                      • roman 3D  

                        maj ho taky, matroš Rango je o dost silnější, mě vadí že šustí, do teplýho počasí bych si je tedy nevzal ale zpracování,vzhled je dobrej

                        0 0
    • black.horse  

      Dotaz: zná někdo výrobce vnitřní vložky, která bude mít hodně širokou tu plínu? Aktuálně jezdí singletracky XXL a tu Enduráckou vzdušnější vložku a mám nepříjemná pocit že sedím každou chvíli na švu… Elasťáky mám několik let a už dosluhují staré Adidas (už dávno zrušili cyklo sortiment) a tam byla plína hodně široká.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Zdravím. Ještětě jsem našel tyto Silvini Borgo http://www.vseprokolo.cz/…254–84–97741

      Připadají mi trošku delší než ty Mago, což by mi víc vyhovovalo. Má někdo porovnání těchto dvou modelů? Borgo/Mago.Dík

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.