• vasado

    Ahoj,

    Sháním nové tretry nemá někdo z vás zkušenosti s https://www.decathlon.co.uk/…8367038.html za £70 tretry s Apos zavíráním a kompozitovou podrážkou, celkem lehké a třeba když kouknu na spesly torch 2.0 které vypadají podobně jen stojí 2× tolik.. myslíte že ten rozdíl je tak markantní? Zpracování, pohodlí tuhost, vím teda že spesly mají BOA ale to snad není až tak markantní… Spesly sem měl na noze a sou to bačkory ty dekatlonovky sem nezkoušel… Četl jsem recenze a AJ2R je prý vozil i na Tour ale jestli někdo má osobní postřehy rád bych se poučil. Díky moc

    0 0
    • deekay  

      Nemam je, ale koukal jsem na ne v Dekaci a ta podrazka je jen plast s primesi karbonu, ne klasicka karbonova podrazka. To co vidis na foto je jen potisk – imitace. Mozna to vis, ale pro jistotu to pisu :)

      0 0
    • juricmir  

      Ahoj, celou letošní sezonu jsem vozil bikovou obdobu těchto. Jsou o fous užší než Shimano a taky jsem si na ně delší dobu zvykal. Nic méně i přes porodní bolesti za tu cenu, podle mého skvělá koupě. Velikost 43 mi sedí jak hrnec na prdel, boty jsou podle mého vcelku kvalitně zpracovaný a ATOP kolečko byl pro mě obrovský skok vpřed oproti přezce. Nyní si i během švihu občas tretru přitáhnu nebo povolím. Za cenu 3299 není podle mého co řešit. Nohy si zvykly a teďka není žádný problém :)

      0 0
    • mr.antik  

      Ahojte,máte někdo dlouhodobější zkušenost se silničníma top modelama Van Rysel Roadr 900. Je to jeden s kandidátů, kupodivu jsem se donich s širokou nohou celkem vešel, provedení vypadá dobře ale nejsem si jistej s tím fake boa systémem. U mě je pravděpodobnost, že nenajedu moc, kupuju to fakt na dlouhou dobu.

      https://www.decathlon.cz/…8487101.html

      0 0
      • jIrI___  

        Atop není moc fake BOA, je to spíše konkurenční systém. Nicméně zásadní rozdíl je v sehnání náhradních dílů – BOA ti je zdarma pošle a za dva dny od objednání ti náhradní díly doveze PPL, náhradní díly na Atop jsou ke koupi nesehnatelné. Kamarád sháněl takřka rok a nesehnal, pořídil pak raději tretry s BOA. Nikde není psáno, že se zrovna tobě musí na utahování něco pokazit, ale asi je dobré být na tuto variantu připaven :)

        0 0
        • mr.antik  

          Vzhledem k nájezdu právě počítám, že životnost 2 roky záruky to asi dá, ale co potom? Jde to aspoň nějak nahradit BOAou?

          0 0
        • creater  

          já mám Atop na bajkových tretrách a prasklo mi po 4 letech jedno kolečko a díly jsou ( byly ) k sehnání bez problémů v ČR, ale za peníze, to je pravda :-) ps: teď jsem koukal a tam kde jsem kupoval náhradní kolečko, tak ho mají pořád skladem, cca 300kč.

          0 0
    • zarkow  

      Můžeš hodit odkaz? Zatím nepotřebuji, ale kdyby náhodou do budoucna. Díky

      0 0
    • creater  

      ten system je spolehlivý, mám bajkový tretry pátý rok, mraky kilometrů vším možným, myju je wapkou, jednou za rok možná je rozeberu, vyčistím, máznu a fungují bez problémů, prasklo mi to vrchní plastový kolečko, ale to jsem načal ránou do kamenu. Za mě bych se toho vubec nebál :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.