• Marekstrni

    Dobrý den,

    máte někdo zkušenosti s těmito řídítky z Číny?

    Nevim, jestli můžu věřit karbonu z Číny.

    https://m.aliexpress.com/…2349372.html?…

    https://m.aliexpress.com/…3292429.html?…

    Děkuji

    0 0
    • klobrch  

      Od firmy Ullicyc mám karbonová řídítka a sedlovku na svém MTB a jsou opravdu za tu cenu dobrý. Při šířce 720 mm je hmotnost 126 gr. Na silničce mám také karbonovou Čínu Toseek a taky dobrý. Při šířce 44 cm je hmotnost 115 gr. Zatím oboje řídítka drží. Na silničce zatím najeto cca 1000 km a na MTB je mám měsíc a najeto něco kolem 400 km. Věřit můžeš, ovšem nikdo ti nezaručí, že ti nerupnou. Ale za tu cenu to nekup. Jo a vážím 75 kg.

      0 0

        MTBIKER doporučuje

      • Martin  

        jo, jasně, 115 gramů máš silniční řidítka z Číny

        a pak ses probudil

        0 0
      • Marekstrni  

        Viděl jsem i nějaká videa jak zkouši ty berany různě ohnout a vydržely. Už jsem je skoro objednal, ale našel jsem fotky kde zase ty řidítka se ohly jako papír. Designové vypadají dobře ale nějak pořád vaham. Já vážím jinak 70kg.

        0 0
        • klobrch  

          Jo ty videa jsem viděl také. Osobně mohu říci, že jsem ty berany, když mi došly domů, položil středem na hrazdu a plnou vahou mých 75 kg se na ně pověsil a … vydržely. Tak jsem je namontoval a zatím stále drží. Ale jinak tyto zkoušky pevnosti jsou o ničem, řidítka se testují v cyklické zátěži a na to nemám potřebné přístroje. Ovšem nikoho nepřesvědčuji, aby si karbonové komponenty z Číny kupoval. Já osobně jsem tahle nakoupil již dost věcí a jsem spokojený. Ušetřil jsem hromadu peněz a navíc ty věci i pěkně vypadají.

          0 0
          • Marekstrni  

            A ty jsi bral všechny karbonové komponenty na kolo od jedné firmy z jednoho obchodu?

            0 0
            • klobrch  

              Ne, bral jsem to podle ceny a hlavně po přečtení „zpětné vazby“´= feedback. Třeba MTB řidítka, představec a sedlovka je od Ullicyc a silniční řidítka od Toseek. Silniční tretry mám od Sidebike, košíky na flašky už ani nevím. Ono výrobek od jedné firmy je v různých obchodech za různou cenu. Takže já osobně kupuji vždy ten s největší slevou, ale musí být u něj dost zpráv od kupujících ve zpětné vazbě u tohoto výrobku.

              0 0
              • Marekstrni  

                No a ty tretry velikost jsi trefil dobrou? Sedí to jejich číslovaní podle tabulek?

                0 0
                • klobrch  

                  Změřil jsem si délku chodidla na čtvrtce papíru a velikost vybral podle tabulky. Já mám 282 mm a velikost jsem si vzal EU 45 na chodidlo 290 mm a sedí mi super. U mých koupených treter tabulka nelhala, zatím jsem se dle uváděných tabulek vždy trefil i do velikostí dresů a kalhot. Pouze u kalhot mají Číňani kapánek objemnější výstelku než má třeba Castelli, ale dá se na to zvyknout a cena je oproti Castelli třetinová. A u jedněch kraťasů Castelli se mi už stalo, že po roce ježdění (na silničce mám roční nájezdy cca 7000 km) byly na zadní partii průsvitný jak záclona.

                  0 0
                  • Marekstrni  

                    Dres jsem koupil o jednu velikost větší než u nás a sedí. Jo ty ceny jsou uplně jinde. Koukám na ty říditka na alliexpresu a mám problém trochu najít vyhovující drop a reach asi blbě koukám.

                    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.