Silniční rampušák letos nebude

16 nepřečtených
  • krikli

    Borci zrušili nám silničního rampušáka, po Krály šumavy další silniční cyklomaraton v propadlišti dě­jin…

    0 0
    • Člověk a jeho svět  

      Ale přihlášení mohou svým startovným podpořit pořadatele. Což mi přijde celkem úsměvné, bez ohledu na okolnosti neměl pořadatel dohodnutý závod s Policií ČR, ale startovné kasíroval ;)

      0 0
    • jecnak  

      Bohuzel se zase dostavame do stavu bananove republiky z hlediska chovani policie a dalsich organu. Bohuzel si za to z velke casti muzem i sami chovanim na zavodech.

      0 0
      • gerrard  

        To me zajima. Muzes to nejak rozvest prosim.

        0 0
        • jecnak  

          Co myslis? Chovani policie? Nebo chovani ucastniku zavodu – odhazovani bordelu mimo obcerstvovacky, jizdda v protismeru, havarky s autama? Myslim, ze kdo jezdi ci jezdil pravidelne nejake silnicni zavody, je/byl toho dnes a denne svedkem.

          0 0
          • Člověk a jeho svět  

            jj

            Jen spíš co oficiálně nesplnili pořadatelé, to se ví? Napsali to tak neurčitě, že to může být v podstatě cokoliv a přitom za to PČR ani nemusí moct. Btw – to se fakt řešilo až na policejním prezídiu?

            0 0
            • Pebe  

              Většinou chtějí pořadatele na každé křižovatce, odklonění dopravy z trasy závodu, označení trasy závodu značkami. Na kratším okruhu to nebývá problém, na cyklomaratonech nesmyslné podmínky.

              0 0
          • gerrard  

            Jo myslim chovani lidi na silnicnich zavodech vuci pozadavkum policie a naopak, jestli neco vis co vede k ukoncovani takovychto akci.

            0 0
          • Smazaný účet  

            +1. Toto je věc, která se mi na hobby závodech nelíbí.. namistrovaní šašci, kteří jedou hlava nehlava, úplně bez rozmyslu a bez jakýchkoliv ohledů na ostatní závodníky nebo auta v protisměru… Jak je poblíž mě takový pakoš, tak se deru hned pryč od něj, ať se vyseká sám.

            0 0
            • Breakpain  

              Tak je to závod mistře … né že bych to hrotil, ale tak jde tam o to primárně vyhrát ne? A vyhrát chce v podstatě každý :-) …

              Tím nikoho neomlouvám, ale tak je tam docela předpoklad k tomu, že se pojede hlava nehlava … Jelikož nejezdím na umístění, tak dělám to co ty (vím, že na bednu nemám ⇒ beru to pohodově). Ale pokud bych měl šanci se umístit, tak nabrousím lokte a prostě jedu … tak to v závodech je ;) …

              0 0
              • obda  

                Pokud závod není na uzavřené trati, pak prostě hlava-nehlava jet nesmí. Za omezení/ohrožení ostatních účastníků silničního provozu (třeba ty auta v protisměru) je adekvátní DSQ.

                0 0
            • Smazaný účet  

              Nejsem úplné pako, abych nepobral, že na závodě jde o bednu :D Jasně, že to není nedělní švih na kávu. Ale trochu zodpovědnosti. Narážím na lidi, co se mermomocí musí jet na hraně, ale vyloženě na to nemají… Kdo na to má, tak prosím :)

              To, že si někdy štrejchnem o sebe rameny nebo lokty, neřeším. Reagoval jsem na Ječňáka, v souvislosti se špatnou morálkou ;-)

              0 0
            • USPS  

              +111

              A nejlépe, když přitom jedou od stého fleku dozadu…

              0 0
    • zdenek  

      U toho povolování závodů evidentně nejsou jasná pravidla a nejspíš záleží, jak se konkrétní náčelník policie zrovna vyspal. Možná záleží na osobních známostech. V našem okrese před léty nepovolili nějaký závod, tak ho pořadatel odklonil do sousedního okresu, kde ho povolili a vesele se tam od té doby jezdí. Jiné závody přitom ve stejném okrese povoleny jsou a přitom tam člověk vidí pořadatele na startu a pak zase až v cíli. Na trati jen šipky…

      0 0
    • Radez  

      Letos ani MTB

      Přátelé, kamarádi,

      se slzou v oku oznamujeme, že jsme se rozhodli ukončit pořádání závodu Rampušák. Vyjádření od Policejního prezidia k pořádání silničního závodu se i přes ústní domluvu opět liší od verze, pod kterou bychom se nebáli podepsat. Energii, kterou jsme věnovali marnému boji s úředním šimlem hodláme nadále věnovat našim rodinám a ustupujeme od pořádání i MTB závodů. Děkujeme za podporu všem, kteří za námi stáli i v těžkých časech. Snad někdy na kole AHOJ!

      Pepa, Marek, Jana a Zdenek

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse