Silnička na zakázku/Objednával někdo ze zahraničí během Coviďáka?

8 nepřečtených
  • PC

    Ahoj,

    kupuju si nové kolo, staré už mám domluveny předání na víkend a tak sháním nové kolo. Jenže při zadání kritérií nejsem v ČR schopný žádné najít. A když tak je to hodně nad rámec rozpočtu se spoustou kompnent a funkcí který se mi líbí ale nepotřebuju je. Tak se chci zeptat, jestli neznáte někoho kdo staví silničky na zakázku, případně jestli jste někdo objednával kolo z Německa/Anglie během korony? Mám v práci objednaný PC (jde z číny) a soukromej balíček z Německa. A ani jedno mi už přes 2 potažmo přes 1 týden nepřišlo, přestože oba případy měli dodací lhutu už v minulosti.

    Chtěl bych Aero rám silničky(Carbon) – značka je mi jedno, ale velikost 60cm/XL a víc. Na 193cm, 88cm nohy

    Karbonový kola. 40–65mm + diskový brzdy

    Např Giant Propel XL (61cm) mi sedí dobře, ale není žadný s kotoucovkama. který by nestál kolem 200k. Já bych chtěl být do 100k spíš hodně pod.

    díky za tipy

    0 0
    • gemini  

      Co Canyon Aeroad, který dával Cioran nedávno do galerie? Na Ultegře, vysokých karbonech a kotoučích s cenovkou do kila? https://www.canyon.com/….0/2877.html?…

      0 0
    • black.horse  

      Celý kolo ne, ale kliky a řetěz na silničku ano, z Německa, v pátek objednáno a dnes (úterý doma) :-)

      0 0
    • MlokCZ  

      Po Evropě to chodí úplně normálně (více objednávek, kde jsem měl za 2 dny po objednání z Německa doma, z UK jsem také něco měl a také dorazilo za 3–4 dny), tedy pokud to zrovna nejede dopravcem, který pak předává ČP. ČP chodí se slušným zpožděním a to úplně všechno (třeba balík do ruky až za 3 dny tam kde by předtím chodil do druhého dne, ale samozřejmě někomu to může dojít i včas).

      Poslední balíček mám minulý týden ve středu objednáno, v pátek doručeno.

      0 0
      • PC  

        já konkrétně z Německem dostal v pátek 17.4. email, že se odesílá a dodnes nic nemám. Ale ČP to asi předají. Tracking number pro Deutsche Post bohužel neukazuje žádný info.

        Ale děkuju za info. Asi se podívám

        0 0
    • Petr Ch  

      Silničky na zakázku staví rosebikes.de. Mají tam konfigurátor, nebo Ti vše postaví, jak jim řekneš. Komunikuje se s nimi velmi dobře. Akorát nevím, jestli momentálně nabízí aero kola. Jinak kola Rose u nás nejsou moc známá, ale jedná se o kvalitní produkt. Vloni jsem si pořizoval novou silnici a Rose byl mezi vážnými kandidáty.

      Na jejich e-shopu jsem již párkrát nakupoval věci na kolo a vše je na úrovni bike24. Např.,když něco vracíš, tak uhradí dopravu k nim.

      0 0
    • w4c  

      Na zakázku staví i kolokrám. Rám si vybereš z nabídky (mají běžně Specialized, Cipolini,Leig­htweit, ale sem tam i něco jiného) nebo si přineseš svůj a oni ti to nastrojej dle přání.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse