• MAJX

    Tak si tak říkám,jak tady funguje skutečnost,že kdo tady k místní „bandě“ nepatří už nějakej ten čas – tak je hned odsouzen do role blbce – protože pouze ten kdo je členem B-F gangu ví vše o kolech. Pár měsíců si tady víceméně pouze čtu příspěvky a jenom málo reaguju (jenom,když si myslím,že mám k věci co říct) a vždycky jsem okamžitě „uzemněn“. Poslední případ – řeší se problém vidle Marathon SL a inhned jsou tady 3 odpovědi plný kritiky – jedna od člověka s Rebou,druhá od člověka s vidlou Maveric a třetí od týpka co má 5 let strou Z1 Drop Off …

    0 0
    • orca  

      Jo to vis na vidle se tu nesmi sahat to je „posvatna krava“ . Na kole není důležitějšího dílu… :-)

      0 0
    • brantec  

      V ankete chybi nejaka moznost na pozitivni odpoved bez nadechu ironie..ano, ma cenu sem psat:)

      Si dej fotku biku do profilu, at je videt, co mas za vybavicku. Ikdyz uznavam, ze zrovna ta vidle je videt i na tve fotce uzivatele.

      0 0
    • Luka  

      no, ono je to jeste jinak, ti stary pardalove, co bych ja oznacila jako BF gang, tak ti uz sem moc nepisou a uz vubec ne s radama a debatama nad technikou… proste svoje uz rekli…

      to co se tady deje ted bych rozdelila a ty „silne v kramflecich“ a na ty novacky.. a na veterany, kteri vesmes maji rozum, ale pulku prispevky co by napsat mohli proste nenapisou.

      Kazdopadne to co se napise na foru, neni tesane do kamene. Musis si vycist mezi radky ci nazory stoji za to brat v uvahu, a kdo jen „nekde neco slysel a tak si mysli, ze…“ . Musis si umet vybrat v tom balastu to, co muze mit hodnotu…

      0 0
      • pegas  

        moc pekne napsano:-)

        0 0
      • sway  

        a kam se radis ty?;)

        0 0
        • Luka  

          no, si fandim, takze sebe povazuji za ukecanyho veterana :)

          0 0
          • sway  

            Myslis jako „capo di tutti familia?“:)

            0 0
            • Luka  

              no tak na tenhle post bych videla jinaci xichty :) ale asi tezko rict, kdo by byl ten nej :)

              0 0
              • sway  

                Ne, visco, mozna jsou jiny xichty, ale ty bys byla ta seda eminence:D Clovek se nemuze rvat do popredi, pokud chce neco ridit…

                0 0
      • enjoy  

        tak to bylo moc pekne napsany..:-) akorat jsem ted slusne znejistel,kam se mam radit. az mi budes odpovidat,mysli na to,ze jsem te mel zatim rad:-)

        0 0
      • OCG  

        no souhlasim. Akorat mam pocit, ze tech „silnejch v kramflecich“ tu dost pribyva s tim, jak roste doba od jejich registrace. A at byl Milan1 jakej chtel, ani jeden z nich mu nesahal po kotniky ve znalostech. Jak rikas: ti, co maji co rict uz nepisou, a napisou ti, co nemaji co rict a podle toho to vypada. Problem spis vidim v tom, ze kolikrat tihle rozumbradove z nadoblacnych vysin jejich skvelosti a vedomosti vubec neporadi. Proto kdyz potrebuju neco vedet, zkusim se poradit s nekym po ICQ, jehoz nazor respektuju. Na BF se clovek dozvi spis to, co kdo pije za pivo…

        0 0
        • favorit.  

          v 99% pripadu, kdy sem pisu, si aspon nejak delam legraci. Vetsinu dulezitejch veci, na co se tu lidi ptaji jsem behem sesti let myho jezdeni uz zjistil. A to hlavne systemem pokus omyl. Vlastne, sem se jeste divam, kdyz si chci neco koupit a tak jestli uz to nehodou nekdo nema a pripadne jaky s tim ma zkusenosti. Jenze na tyhle veci se nedivam jen sem sem, ale i do casopisu a obcas i na cyclingnews.com Proste rozcilovat se, ze se tu resi p..oviny je myslim pekna blbost…

          0 0
          • Trance  

            Souhlas, legrace musi bejt :-)))) ono cist po milionty, zda reba ci fox, shimano nebo sram a pod. je celkem dost pruda…cekam, kdy se nekdo bude divit, ze na biku musi slapat :-) Dobre to vystihl znamy na vyjizdce, kdy na otazku, kam se obratit s problemem byla jednoznacna odpoved- na BF :-) jen mavl rukou s tim, ze si tam z nej bude kazdej stejne delat jen srandu :-)))))

            0 0
            • favorit.  

              na biku se musi slapat??? Me docela bavi vyjizdky typu: vynest na zadech na kopec a pak nejak sjet dolu :-)))

              0 0
    • saab  

      To víš, stačí, že řekneš svůj názor, nebo se na něco zeptáš, co „samozřejmě ví každej debil“, nebo řekneš svůj poznatek a jsi za ******… Jsou tu tací, kteří si z tebe začnou dělat srandu, to by ještě šlo, ale pak jsou tu i tací, co se tě pokusí za každou cenu rozcupovat, páč si jim vlezl do zelí a opovážil ses říct, že jejich vidle je o chlup horší, než ta tvoje.. To každý, co má rebu a hlasitě tu vykřikuje sprosté výrazy REBA pi.o samozřejmě špatně nese… :-))

      Tak buď poslušný, řekni jim, že jsi sadista a že radši máš ty horší a dražší věci, snad je uspokojíš..

      0 0
      • Luka  

        a pak tu mame takove, kteri nepochopili ustalene slovni spojeni reba pi.o, ani neznaji jeho celou historii… takovym doporucuju zamerit se na studium archeologie a zkusit si najit onen vtip, diky kteremu i slusne vychovane devce vypusti toto slovni spojeni z ust kdkoli, kdy nekdo zmini rebu…

        0 0
        • saab  

          aha, tam mělo být :-)

          0 0
        • Nehas  

          Já jsem teď třičtvrtě hodiny hledal, ale nenašel. Při vyhledání „Reba pyco“ nebo „Reba pyčo“ to toho najde málo a při „reba“ si to jistě dokážete představit :-)Nevíš v jakém threadu by se dalo najít zrození tohoto moudra? Čekal jsem, že by to mohl být thread číslo 42, ale ani tam to není. Dál už nevím.

          0 0
          • saab  

            neprovokuj rebaře!!! :-)) přijdeš k úhoně..

            0 0
          • Luka  

            Tady to zaclo… www.bike-forum.cz/…0/forum.html#…

            nejdriv to bylo jen tak, ze porad vsichni doporucovali neco, co snad jeste ani nebylo na trhu, a pak zacala protest akce… :D a drzi se to dodnes. Dej hledat „reba“ a najde ti to 88stranek plnych temat o rebe :)

            0 0
            • Thidney  

              pudlista a blacky, kdo jinej ze :)

              0 0
              • Luka  

                no tak tohle nebyl uplnej zacatek, ale i tak, je to asi odpovidajici tomu proc je toto spojeni tak popularni… a ani, pudlista a blacky, ti byli dobra dvojka… clovek kolikrat se smal od rana do vecera :)

                0 0
                • treatt  

                  Tak tohle mi ušlo…díky :-D

                  BTW, v práci jsme teď měli něco na ten způsob…měli jsme dostat na firemní akci jistého kolegu, o kterého jsme příliš nestáli, na pokoj…jistého Rázka…tak nějak vznikaly hlášky, až to skončilo přiloženým obrázkem s názvem „Rázek pyčo“ :-)

                  0 0
            • Nehas  

              Dík moc. Konečně jeden odkaz do hystorie, kterej za to stál :-)

              0 0
    • Krys  

      No sledoval som to chvíľu.

      • Gt.zaskar sa pýtal na vidlu Marzocchi Corsa world CUP, a na práípadné porovnanie s vidlicou Fox rlt.
      • Ty si mu tan vložil príspevok o tom aké vidle si vozil ty
      • Hnoj napísal, že na vidlici Marzocchi Corsa world CUP „kousek svezl“ (reagoval na zakladajúci príspevok, k tvojej vidlici nepisal nič)
      • Nazval si Hnoja VENTILOM a následne si na základe toho, že si nič nevidel, tvrdil, že tam nič nie je (čo býva štandardný logický omyl)
      • Keďže si sa ako prvý začal hrať na najsuperbihype­rodborníka na vidle, reakcie ostatných neboli dvakrát priateľské
      0 0
    • Thidney  

      klid je tady dost lidi co jen ctou a jsou liny nekterym radobyznalcum otloukat kokotiny o hlavu. Prihozeni kola do profilu by pomohlo .-) byt z fotky a charakteristiky lze vycist taky hodne. a vubec neni nad poradny flame.

      0 0
    • goofy  

      No abych to tu srovnal.

      Resila se Corsa. Nekdo (nevim ted kdo) hodil do eteru ze na ni jel, a ze tam klepalo tlumeni. Nekdo se podivil, ze to klepe jako levne Maruny. Ty jsi pak reagoval, ze tam nema co klepat, ze tam je jenom vzduch. Pak se na tebe snesly reakce vcetne moji, ze asi nevis o cem mluvis, pac je tam olejove tlumeni. Nasledovala zase nejaka pripominka, tak jsem ti to osvetlil.

      Az pak jsem zjistil, ze 2 prizpevky vyse jsi mluvil vlastne o Maratonce a ne o Corse a ze se vlastne bavime o uplne jine vidli. Corsu si stejne urcite ani nevidel.

      S napadanim jsi zacal ty.

      Bylo kvuli tomu vazne treba zakladat novy thread???

      0 0
      • MAJX  

        Tento dred nebyl založen pouze pro tento účel – pokud tě to pohoršuje – nenutím tě jej číst :-)

        Hnoj reagoval na můj příspěvek,kde sem psal o Marathonu – špatně sem si to pak zřejmě vysvětlil – OMLOUVÁM se.

        0 0
        • goofy  

          Nereagoval na tebe. Reagoval na zakladajici prizpevek. Nauc se priste razeni a bude to vpohode ;-)

          0 0
        • Krys  

          Ty to stále asi nevidíš. Hnoj reagoval na zakladajúci príspevok, nie na tvoj. Je zarovno s tvojím, nie je odsadený, takže je na tej istej úrovni ako tvoj. Chápeš? Hnoj sa s tebou začal baviť až keď si ho, dúfam že nedopatrením, začal zhadzovať.

          Vysvetlite mu to niekto prípadne v Češtine.

          0 0
      • McBlacky  

        to ale nic nemění na tom že corsa ten zvuk vydává :) zkoušel jsem ji na Pendolínově kole jak funglovku tak zajetou a když jde do zdvihu tak cvakne.

        0 0
    • nooski  

      Je to jen fórum, tak proč se poslední dobou oběvuje tolik příspěvků ohledně jeho směřování a existnece?:) Neřeště tyhle kraviny a řešte kraviny jiné:) Občas je tu neskutečná sranda.

      0 0
      • Luka  

        to je bezne. v urcitem veku zacnes resit existencialni otazky.. a jelikoz forum uz je velky chlapec/ditko, tak nastava doba, kdy se zacne ptat po svem smyslu… :D,, proste ptakoviny se resi a budou resit porad…auta, domaci ukoly, elektronika, kola, forum a lidi.

        Jen tohle zalovani „avava, von me urazil, a tak je cely forum na nic a jde do kopru“, ty me nejak nejdou na rozum.

        0 0
        • nooski  

          A pak začne období vzdoru, puberta a kdo víc o ještě:) B-F v důchodovém věku bude skupina lidí na ukrajinách stěžujících si na všechno a na všechny (ikdyž i teď to tu někdy tak vypadá):)

          0 0
      • Radek Broz  

        Protože tohle nebylo „jen“ fórum…

        0 0
      • coffield  

        Mozna, ze starici uz resi existencni problemy, ale je tu taky plno novacku, kteri se leccemus priuci nebo prinejmensim ziskaji nahled z vice (casto ostrych) stran :-)

        0 0
        • McBlacky  

          staříci už mají všechno vyřešeno a jezdí :)

          0 0
          • coffield  

            Nojo. Ale co mam delat v praci??? :-) (vtip)

            0 0
            • Pebe  

              spát, jako všichni :-D

              0 0
              • saab  

                chlastat. Já si myslím, že se tady málo leje.. Gdyby fšichni měli povinný mít jedno promile fpráci, tak by se děli věci..

                0 0
                • coffield  

                  No, u nas to neni zakazane…

                  0 0
                • treatt  

                  Ja si myslim, ze to je tim, ze tady lidi malo huli. Huleni tady proste zatim nema vybudovanou takovou tradici…

                  0 0
    • jecnak  

      Rozlisoval bych mezi forem a poradnou, toto zde je prvni pripad.

      0 0
      • McBlacky  

        to je jasný – rozdíl je v tom jestli jde o „fór“ nebo o „radu“

        0 0
        • Manas  

          Pak tu mas taky ale kategorii „forovych rad“, kde se napriklad poradi pouzit kus klacku misto desticek – ©Vena Hornych.

          0 0
          • McBlacky  

            si děláš prdel, ale… pokud chceš sjet sjezd a jel bys plech na plech a nechceš, tak se dá do prasete vrazit kus dřeva a přibržduje to kolo.

            úplně náhodou jsem na to přišel na BCH (nééé Véna mi to neporadil neboj) jel jsem singlík a sjížděli jsme tradičně jeden z Lemplových defektů. Moc se nedalo to hrotit, bylo to úzký, na jednom místě jsem to nevydržel a prorval to fakt blbým bordel a předjel dva typy. Pak se mi zdálo že to nejede. Místo abych jim ujížděl tak jsem jel o 15–20 vyšší tep než za nima a jelo se stejně rychle. Asi dva km jsem se vyloženě trápil a jel hroznou kaši. opticky a zvukově od zadního kola/brdzy nic. Zastavil jsem a roztočil kolo rukou – ani hovno. A pak jsem si všimnul vzpříčený větvičky v prasátku – jakoby zvrchu

            kdyby mi to někdo vyprávěl – neuvěřim… očividně to tam vydrží dlouho, ale znáš to, kdybys chtěl tak se ti to nepovede…

            0 0
            • Manas  

              Hele, s tim klacikem to Vena myslel fakt vazne. V liberci jel na vyjizdku a po zjisteni sjetejch desticek tam proste nacpal klacek :-) Jinak tohle znam, se mi stalo pri nakym DH zavode. Jenze ja se v zapeti vymlel, protoze tam pak byla odklonena na prachu a tam pribrzdujici predni kolo proste nedrzelo :-)

              0 0
    • vlk  

      Být tebou, tak to neřeším.Buď rád, že jsi jen uzemňován. Že tT nikdo nezesměšňuje a neuráží.

      0 0
    • Lucke  

      ja kdyz jsem tu byl novy taky jsem dostal zjeba......ale vis clovek se chybami uci..a ja myslim ze tak je to vsude nejenom tady!.....vzdy kdyz se treba clovek dostane z zaku do dorustu je tam jeban......zes­mesnovan atd…kdyz clovek jde z dorostu do muzu…muzi s nej maj prdel..mno esik to funguje i tady takto…co vis..

      0 0
      • gobike  

        To dostal asi kazdej uzivatel, ja si pamatuju svoje zacatky kery byly taky zajimavy :)

        0 0
    • Volf  

      To se taky nesmíš hned sesypat a stát si za svým. Sice tady najdeě určitý ,, zájmový ,, skupiny, ale není to tak strašný jak to vypadá. a k těm vidlicím. Sám mám Blacka z roku 2003 kdy ho ještě dělali ve státech a tady se prodával za 14 500 a nedám si na něj šáhnout. A to že by se tady někdo automaticky / až na pár vyjímek / stavěl do role blbce to ne. To že se to tady občas nedá číst to už je sice jiná, ale takový starý debaty třeba s Padlidstou jo škoda, že už tady nebejvá.

      0 0
    • Martin  

      Moje nejoblíběnější témat tipu – ve který hospodě se sejdem – už se bohužel taky moc neřeší:-(((

      0 0
      • Thidney  

        mám tretiho na marias .-) – kdy se sejdeme ? btw co kotnicek uz muzes na kolo? ze by jsi se semnou zas projel…

        0 0
        • Habib  

          Jo hospudka neni spatnej napad…uz dlouho nebyl zadnej sraz :)) Budeme muset vyrazit nekdy na Ricany a prepadnout te :))

          0 0
    • enjoy  

      vis jak ja to beru…?treba muzu casto jenom placat,nereknu nic vecnyho..,taky jak bych mohl,pri cca 6000 prispevcich:-). ale vytaci me,kdyz se tu do me opira nejakej moula jeste s mokrou registraci a projevuje naprostou neuctu,to me stve:-))) ps:rad poradim,rad zaprudim.. a v posledni dobe sem rad nechodim.

      0 0
    • Hnoj  

      MUhahahaha, jsem týpek s rebou :-)

      0 0
    • Trance  

      Na BF Gang bacha, sem ti je minule potkal a honem jsem se jim klidil z cesty.Myslim, ze zrovna prijeli k Pigimu pro vypalny :-)dokonce i Hells Angels se jich boji!!!! :-)

      0 0
    • coolboy  

      Chlape buď v klidu a nerozčiluj se! Já na B-F chodím už nějakej ten pátek, ale do diskuzí co se hardwaru týče, se radši nepouštím. V klidu si debatuju v dredech typu Srazy, vyjížďky, cestování, maratony,… a ty brouky Pytlíky, co všude byli a Rebu na bajku jezdili, ty neposlouchám…

      0 0
    • hribik A1  

      keby to tu bolo teraz v rukach toho bf gangu, tak by sa to tu mohlo kludne zavret a skoncit, lebo ti „veterani“ sa tu tak nejak uz moc nevyskytuju – v sucasnej dobe dianie na tychto strankach tahaju iniciativni novacikovia a „stredna trieda“ (tych par veteranov s registraciou 2003, 2004 co sem este chodi by bez nich stejne nemalo moc o com tu kecat), tak kdo je tu vlastne bf gang?

      0 0
    • marekmaue  

      přátelé , jáse vůbec nemůžu zařadit , kdo sem :-(

      0 0
      • Mug  

        vypadáš jako klíč na kazetu

        0 0
      • Smazaný účet  

        tak hele, esli jako nejseš v b-f gangu, tak to sem radši nepiš… :o)

        0 0
        • saab  

          protože na to nemá právo, viď? :-))

          0 0
          • wroum  

            ucis se rychle :-)

            0 0
            • marekmaue  

              jak zjistim že sem B-F gangu ?

              0 0
              • wroum  

                nejses :)

                0 0
                • Vojtas  

                  :-D

                  0 0
                • McBlacky  

                  LOL vás červnový zobáky mám nejradši :) :)

                  0 0
                  • wroum  

                    :-P

                    0 0
                    • marekmaue  

                      a jak se tam můžu dostat ?

                      0 0
                      • saab  

                        Asi držet hubu a krok, tak pět let, ale stejně si z tebe budou dělat prdel, že si mladší..

                        Ale mezi náma, nestojí to za to, být ftom gangu, je to taková italská klasika, drogy, bílý maso, zbraně, politické vraždy.. Nic moc..

                        0 0
                        • Krys  

                          Keď už píšeš blbosti, tak tam daj aspoň smajla.

                          0 0
                          • saab  

                            naprosto se omlouvám, pane! Zapomněl jsem, velice toho lituji :-))

                            0 0
                            • Krys  

                              Ty jo, ja som ho tam tiež nedal. ;)

                              0 0
                              • marekmaue  

                                hmm.. držet hubu a krok .. no já jdu spíš vždy proti proudu …

                                0 0
                                • enjoy  

                                  jestli ti muzu poradit… pokud mas hodne casu a hodne sebekazne(tu ja nemam.),tak jdi proti proudu:-).treba me pak prekonas v poctu prispevku:-))

                                  0 0
                  • Manas  

                    Hele, ty si taky nemuzes moc vyskakovat :-)

                    0 0
              • hribik A1  

                bolek polifka zistil, ze je valasskym kralom tak, ze sa zanho sam vymenoval. podobne aj ty budes v bf gangu vtedy, ked sa vyhlasis za jeho clena

                0 0
    • Kohout  

      Tohle co zmiňuješ je asi prohlém všech diskuzních fór o čemkoliv. Spousta lidí ví o daném problému prd, ale snaží se vystupovat suverénně, ale jenom plácá nesmysly, co někde slyšeli nebo vyčetli z katalogu. B-F je plné skvělých informací, ale je nutné je důkladně prosát a „oddělit zrno od plev“. Na spoustu dotazů třeba ani kloudnou odpověď nedostaneš, s tím se musíš smířit.

      Osobně mi trochu vadí, že když se někdo zeptá na notoricky opakované věci (a třeba nepoužije hledání ať už z blbosti nebo z nevědomosti), tak se najde vždycky nějaký chytrák co ho vyškolí a mu vynadá do blbců. Bez nových příspěvků (byť částečně opakovaných), by fórum úplně zaniklo. Stačilo by potom udělat jen seznam FAQ.

      Fórum bude takové, jaké si ho uděláme. Pokud to budou přispívat lidé, co mají ostatním co říct a hlavně jsou ochotni se o informace podělit s ostatními, dozvíme se řadu nových zajímavých věcí. Pokud převáží ve fóru tupci, co jemom papouškují to co někde slyšeli, je to konec…

      0 0
    • saab  

      Nemohl by někdo vypsat tabulku členů B-F gangu? Mohlo by to hodně lidem ušetřit dost nervů, klávesnic, myší, hlasivek.. Aby až ho někdo bude pranýřovat, že je blbeček, tak by si z toho nic nedělal..

      0 0
      • Krys  

        Teba to nadšenie z fóra nejak neopúšťa. A to si tu už 2 mesiace. ;)

        0 0
        • wroum  

          ty si taky moc nevyskakuj :-D

          0 0
          • Krys  

            :p

            0 0
          • Pebe  

            žíjova, já jsem tu dýl než PAN wroum :-D

            0 0
            • wroum  

              o necelej mesic :)

              0 0
              • Luka  

                tse, jsem myslela, ze si starsi :))

                0 0
                • wroum  

                  sem cekal, kdy na to prijdes :-) ses holt kápo :)

                  0 0
                  • Luka  

                    nejsem, blacky je starsi…

                    0 0
                    • saab  

                      Starší, než ty nemůže být nikdo.. :-)

                      0 0
                      • goofy  

                        Ale muze, je jich tu celkem dost ;-)

                        0 0
                        • saab  

                          kdybys taky jednou držel basu :-))

                          0 0
                        • McBlacky  

                          ty jsi jeden z megamasterkápů :)

                          0 0
                          • Luka  

                            budeme ho uctivat?

                            0 0
                            • jecnak  

                              Myslim, ze vsichni 2003kari by si to zaslouzili, vsak to tady vydrzet skoro 4 roky a nezpblaznit se z toho. Tadydadadyda)_!#)$&(#@­^%(!#)

                              0 0
                              • Luka  

                                se nevychloubej :) jen o 4 mesice… pche che… 2003. tsijo, to jsem jeste nevedela, ze nejaky forum existuje. Ja jela na Pandore ve Velokonferenci :)

                                0 0
                            • McBlacky  

                              by musel ještě trochu upravit vozový park :) například příkladnou zásobičku má G-H. A to sem ještě nedal největší pilu pil co ted postavil – podle mě the best AM co jsem kdy viděl.

                              0 0
                              • blue  

                                povídej :-)

                                0 0
                              • Luka  

                                ale GH tu nejni tak dlouho… ja myslela jako „staresinu rodu“…

                                coze to ma zase GH noveho? …vejde se jeste domu s tolika kolama?

                                0 0
            • Peslezedirou  

              a já dýl než ty a druhej nick je starší než já a ten třetí je zas nejmladší :o)

              0 0
        • saab  

          jj, jen škoda, že tu dneska neni burnout, bych s nim pokecal..

          0 0
    • Jaroslávek  

      Z toho uzemňování bych si nic nedělal. Mě tady uzemní, že vůbec něco napíšu (většinou), tak se naštvu, že už nigdy, ale to mě za chvíli přejde.

      0 0
      • Blade  

        Čím já bych tě uzemnil? :o) Klackem do výpletu? :-D

        0 0
      • enjoy  

        co se pamatuju,tak tebe uzemnili hned z prvni!:-)).za to,ze manas uz tu je.a nahodou dost oblibenej:-))

        0 0
    • Peslezedirou  

      he he

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.