Sigma TopLine DTS neměří v dešti a chladu

11 nepřečtených
  • timony

    Ahoj, dost mě štve můj computer Sigma sport TopLine DTS. Kdykoliv trošku zmoknu nebo zmrznu (+5 stupňů a méně), přestane měřit. Stává se to normálně nebo je to na reklamaci? Faktem je, že mám display s přijímačem signálu ze snímače na představci a že nemá ke snímači přímý přístup…

    Díky Tom

    0 0
    • Jaromír  

      mně se to stává normálně. nereklamoval sem to. většinou zabere když displayem trochu pokvrdlám v příjímači. dělá to jen když je mráz, v létě funguje dobře.

      0 0
    • mar_tin1  

      mne to robila stará sigma bc800. prestal som ju voziť :)

      0 0
    • borda  

      meri mi ve snehu, desti, v zime. mam ji teda jenom asi ctrnact dni, ale uz zazila dest pri 6 stupnich (asi 20 km), dnes dest i snezeni + trochu bahna :-), teplota jeste nizsi. chodi uplne bez problemu. vozim taky na predstavci. Model 2006 MHR. ale treba je „outdoorovejsi“, nez ty modely bez vyskomeru.

      0 0
    • boboe  

      Zdravim..tak to se me stava bohuzel taky,kdyz jsem to zjistil, bylo venku kolem 8 stupnu nad nulou…na trase,kterou znam, 65 km, tento skvely computer nameril 56..:( Nevim, zkusim to nyni pri garancce kola reklamovat, ale moc tomu neverim..Jinak se to chova tak, ze jedu, a najednou ukazuje nulu…zastavim,ak­tivuju ho knoflikem,rozbehne se a zase chvili meri…Jeho vlastnost to ale asi nebude, mam ho asi 4 mesice, jezdil jsem v zime, kdyz bylo 5 pod nulou i vic, a vse bylo ok…

      0 0
      • borda  

        hele, tohle delaly starsi sigmy kdyz dochazely baterky

        0 0
        • boboe  

          Tak to by bylo jeste to nej,dost otom ale pochybuju, precejen za čtyři mesice…i kdyz zase clovek nevi, jak to kde predtim dlouho lezelo..

          0 0
    • craft  

      niesu vsetky problemy s bezdratmi koly baterkam??ked vecsina problemov je pri niskych teplotach?kedze vysielac vysiela velmi kratku dobu(ked sa nachadza prinom magnet)mozno potrebuje vecsi prud a baterka nieje schopna dodat za chladu.neskusal niekto ci mu to robi aj s novou baterkov?

      0 0
    • gekon69  

      Nechapem naco su bezdroove tachometre… snad len na vytiahnutie penazi z ludi :) ked sa spravne namontuje kabelaz nie je problem … mam sigmu 1606L(najvyssi model) s kablom a ci je –40 alebo +40 ci prsi snezi to je jedno vzdy ide super :)

      0 0
      • pepek  

        No mně to právě na této 1606 dělalo taky, ale stačilo napružit ty dvě perka, která tlačí na baterku a od té doby šlape bez problému.

        0 0
      • craft  

        ved prave a zhanam nieco lacne s vyskomerom a sigma ma len model 2006 a to je bezdrat.tak neviem.vela ludi pisalo ze to vypadava.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.