• dufino sen

Prosím poraďte.koupil jsem nový BC2209 MHR STS asi byl použtý snad na vystaveném kole k tomu nový nepoužitý snímač rychlosti.Když comp zacvaknu do držáku rozbliká se horní řádek tepovka,aktuální rychost,i kadence šlapání,ale na žádný snímač to asi neregistruje.Ani ten nový který s ním byl dodán,ani další které mám od stejného compu který jsem někde v lese nedávno stratil.Kalibrace by snad měla proběhnouut automaticky ,nebo musím něco nastavovat?Zkoušel jsem i vyndat baterku jestli nenastane nějaký reset,ale zatím bez výsledku.

0 0
    • Tomik :-))3  

musíš nastavit obvod kola, a taky si dát pozor ať je snímač rychlosti a tachometr v jedné rovině tzn. třeba levá noha levá část říditek. někdy to špatně chytá když se to kříží přes špice.

Jinak může byt špatný kontakt mezi tach. a jeho držákem. Ty stříbrné výstupky..

0 0
      • SharkPool2  

Sorry, ale mít to „v rovině“ mi přijde ujetý, (snímač rychlosti, kadence a hrudní pás) jsou každý úplně jinde a běží to jak (z představce) po másle… Vše musí být jen v rozumné vzdálenosti.

0 0
        • Tomik :-))3  

jasně ale divil by ses v kolika případech ruší signál špice. stačí přehodit na druhou nohu a funguje

0 0
        • kalda2  

přesně mel jsem to chvilku snímač rychlosti na zadnim kole a jelo to v pohode jen odezva pomalejsi. Musi dodržet jen vzdalenosti od computeru

0 0
    • Zdenda CUBE  

pokud blikají jednotlivé údaje, tak by se měl komp nastavit, vem si návod a postupně podle něj budeš muset jednotlivé body nastavit, jako je průměr kola, druh hodin, jestli 12, nebo 24 hod. režim, možná i km, nebo míle atd. pak to teprve začne makat, do té doby, než to zase zresetuješ vyndáním baterie

0 0
    • SharkPool2  

Přesně tak, nejdřív všechno nastav, aby věděl jak má fungovat. :-) Když to uložíš a zacvakneš, tak se ti snímače spárují automaticky. Nicméně pokud není nic v dosahu, zmizí. (kadence určitě).

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz