• švícko

tak jsem zakoupil tento produkt Sigma 1609 STS a ktomu ještě jeden držák a snímač s magnetem.Na­montoval jsem vše jak je v návodu a pořád mi to ukazuje jen jedno kolo.Píšou že automaticky rozpozná druhé kolo a na to se chci zeptat?

V balení u sigmi je snímač a ten má dvě barvy musím tento snímač přendavat s kola na kolo?Koupil jsem ten druhý tedy zbytečně?

0 0
    • migo  

Nie, musis na snimaci podrzat mikrospinac (ak si dobre pamatam min. 10 sekund), aby sa prepol do rezimu druheho biku. Bude blikat na cerveno potom, taraz by mal blikat na zeleno.

0 0
    • borda  

nevim presne jak je to u 1609, ma roxe, ale melo by to byt stejne – na druhe strane toho snimace je malinke tlacitko, ktere musis zmacknout a podrzet, dokud nezacne tusim cervene svitit dioda na tele snimace. tim to prepnes na ike 2. automaticke rozpoznani bylo u predchoziho systemu sigmy – DTS a bylo to pekne na hovno (nemohl jsi stridat dvoje kola na jednom biku)

0 0
    • blisterexist  

nevíte někdo jestli bu de na drátovou 1609 fungovat kabeláž na bike2 z řady topline?

http://www.kupkolo.cz/…pline_z3639/

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.