• Donuts

    Nemůžu se rozhodnout mezi loňskými Sidi Eagle a Northwave Sparta SBS, oboje mi sedí dobře. Takže bych spíš uvítal zkušenost s výdrží a tak.

    0 0
    • Polka  

      Presne muj pripad, ted vozim sparty a vadi mi dve veci – vepredu nad prsty maji jen takovou sitku, neni tam spojeni nejake kuze/latky pres prsty a mimo leto kdyz se lehce okosi v nich hned tahne na prsty. Dale ruplo par svu na boku v ohybu tretry, ale zatim nic hroznyho. Jezdeno ani ne rok. Prezka zatim chodi ok, coz u sidu nebylo a nakonec mi rupla, ale to spis moji vinou. Takze vydrz obecne materialove tipuju lepsi u sidi, takze priste asi zase opet tato znacka.

      0 0
    • prvniodkonce  

      NW neznám,jenom jeden model, co nevim, jak se jmenoval, se jednomu borci rozpadl po pětinové ujeté vzdálenosti než moje Eagly. Ty znám naopak jako svoje boty :D

      0 0
      • pee.tr  

        Můžu se zeptat, za kolik let (km) jsi ty Sidi takhle oddělal? Uvažuju o nových tretrách a i Sidi jsem měl v hledáčku. Ale tohle mě docela odrazuje. Zatím mám obyčejný Shimano 087 a nebýt jednoho pádu, kdy jsem odřel přesku (ale funguje), tak je mám za dva roky a 14tisíc km netknutý a nic nenasvědčuje tomu, že by měly v brzké době někde praskat nebo se prodírat.

        0 0
        • prvniodkonce  

          Jo, po 14 tisících vypadaly ještě jako nové. Tohle je stav po cca. 50 tisících. Jinak bych si ty nové vlevo nekoupil :)

          Jezdil jsem je kromě bajka tehdy i na silnici, takže zkrátka všechno – bláta, šutrů, brodů si užily dosyta, nějaké slušnější zacházení by možná umožnilo je jezdit ještě víc.

          0 0
      • jIrI___  

        Pěkně. Životnost těm pravým kouskům skončila před takovými 30000 km, evidentně těžce přesluhovaly :)

        0 0
        • pee.tr  

          Tak jestli maj fakt najeto tolik, tak pak klobouk dolu.

          0 0
        • Smazaný účet  

          Potvrdzujem vydrz Sidi Eagle pro, styri sezony cca 30 000 km. Dalej su pouzivania schopne ako zalozne, na jar idem do Sidi Drako yelow/black

          0 0
    • Donuts  

      Tak jsem si je bohužel nevyzkoušel tak důkladně jak jsem měl. Pro opravdu pohodlné nošení mám spodní sucháč sotva zapnutej, viz foto. A teď otázka, pomůžu si když objednám o půl čísla větší nebo mám vzít o celé číslo, ale to už bych se obával, že mi budou moc dlouhé, co myslíte?

      0 0
      • rasto  

        bal bych se delky, kdybys koupil vetsi sidi.

        nechces zkusit wide od nich?

        za me: vlastnim jiz 5. par sidi, zacal jsem s nimi nekdy v r. 1994. nemam duvod poohlizet se po jine znacce. jsou pohodlne jako backory, vydrzi neskutecny kotel – jsou bytelne. cena je vyssi, pravda, na druhou stranu, neni to na jednu sezonu.

        0 0
      • borda  

        Uvedomujes si, ze ty boty jsou cely posunuty do paty? Kufr budes mit nekde pomalu pod prstama a s tou shitovou podrazkou se na tom utrapis. Ta podrazka je totiz (s prominutim) ******** mekka a pokud jsou ti ty boty uzky a navic budes mit ne zcela idealne nastavenej kufr (coz vetsina jinych bot nez eagly jakz takz zkousne), tak ti garantuju, ze na 50 km se ti bude zdat o certech a na stym nebudes s to naslapnout.

        Pokud muzes, zbav se jich a kup si kloudny tretry.

        0 0
      • Donuts  

        Tak jsem vzal 42,5 a sedí výborně. Na délku by měly mít jenom o 3mm víc, ale širší jsou tedy výrazně.

        0 0
    • radek01  

      Za mě Sidi naprostá 1. Když sednou tak je jedno co je to za boty,když ne ani Sidi tě nezachrání. Sidi kvalita za né moc rozumnou cenu. :-(

      0 0
      • prvniodkonce  

        Když si vezmu cenu Eaglů proti ceně třeba compů od spešlu a porovnám životnost, tak jsou sidi za sakra dobré peníze :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.