• Hagner

    Proběhlo to ve fotkách, ale dám to sem, kdyby měl někdo nějakou další zkušenost ;-)

    Rozlepená klika Shimano Ultegra na Mallorce. Podle servisu toho posílají Shimanu docela dost :-)

    0 1
    • novas752  

      Nejhorší na tom je, že by bylo správné vyměnit prostě všechny. Inspekce je pouze vizuální a jako mechanik prostě zákazníkovi řekneš něco ve smyslu „zatim to drží, na výměnu teď nemáš nárok, jezdit na tom dál dokud ti to nerupne“.

      0 0
    • kandik psi zub  

      jako fakt nevim, co si mam o shimanu myslet. S mtb dvanactkou prisli pozde, a to s bonusem – vrzajicima kazetama a neradicim razenim. Je mi fuk ze to pak nejak zazaplatovali. Shimani kliky byly leta etalon spolehlivosti a funkce a pak predvedou tohle? To jako ten material nikdo netestuje?

      0 0
      • novas752  

        Vždyť se to vědělo už dávno, o tom že se ty kliky rozlepujou se mluvilo minimálně 5 let zpět.

        Spíš si myslim že čekali až drtivá většina všech dotčených kusů bude mimo zákonný záruky. Protože víme jak to Shimano má poslední roky s dostupností dílů že…

        0 0
        • Hagner  

          Pokud je zničená, tak ti jí vymění tak jako tak, záruka nezáruka. Dneska jsem tam kolo nechal a zítra si pro něj jdu ;-)

          0 0
      • adam1  

        Dneska to je tak se vším :) všechno se dnes dělá oje.ané -levně vyrobit /draze prodat ať je vejvar .

        0 0
    • Smazaný účet  

      Líbí se mi přístup Wiggle. Vytáhli si kdo kliky kupoval a poslali upozornění i s odkazem na stránku Shimana:

      Dear rider,

      We wanted to reach out to you today, as our records indicate that you have purchased a Shimano Hollowtech II Road Crankset from us in the past.

      As you may be aware, Shimano have issued an important safety notice relating to a small number of cranksets produced between 2012 and 2019. In an abundance of caution, we are reaching out to you today to make you aware of the safety notice so that you can take appropriate steps.

      The link below will take you to the Shimano safety notice, and provides full instructions as to how to identify if your crankset is one of the batches affected. If your crankset is one of those affected, there is a list of approved Shimano dealers who can provide a free inspection, and replacement if required. If your crankset is not one of the batches affected, you do not need to take further action.

      https://bike.shimano.com/…program.html

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse