• MatyW7U

    Ahoj, nějak se mi zde nepodařilo sehnat odpověď na to kam dát své kolo do servisu ideálně v ČB ale mohu klidně Jižní Čechy a případně i dále, když by to mělo stát za to. Jedná se mi hlavně o kvalitu práce ačkoli je cena důležitá tak kvalita je pro mě rozhodně důležitější, ale již jsem měl kolo ve zdejším Kolofixu nebylo to vyloženě špatné jen se servisem vidlice jsem spokojen nebyl, hlavové složení jsem měl úplně volné,zbytek okey ale dával jsem to tam hlavně kvůli vidlici(ještě na starém kole) cena moc přívětivá nebyla.

    Dřive jsem jezdil DAJSPORT kde jsem měl známého(již nemám)

    Jsem diagnozou pacient tzn. když dám kolo do servisu rád bych měl vše udělané poctivě a rád za to i zaplatím, aspoň důležité věci dotažené na momenty, bovdeny a lanka kvalitní a hezky začištěné ne ukousnuté a uštípané štípačkami(daj­sport). Lockout vidlice správně nastavený a hlavně dobře provedený servis tlumení. V neposlední řadě i výplet správně dotažený( již jsem šel domu 4 km s prasklými dráty-po servisu)

    Kola mám dvě aktuální na profilu (SCOTT SPARK RC 900 PRO, GHOST NIVOLET-Ultegra R8000)

    Jedná se mi hlavně o výměnu lanek a bovdenů jak na silničce tak na biku tam tedy jen na Twistlock, výměnu hlavového složení a na silničním pressfit střed,

    na biku servis tlumiče a vidlice(Fox,Roc­kshox SID),kontrolu výpletů případně výměna ložisek (DT Swiss 350),kontrola zadní stavby(ložisek)

    (výměnu lanek a bovdenů zvládnu v nejhorším případě sám ale nemám na to moc čas ani trpělivost,hlavové není problém jen nevím jaké koupit)

    Kam tedy dát kolo? nemám problém se svou diagnozou pak přejit celé kolo s momentovým klíčem, ale výplet ani tlumení ani špatné udělaná lanka+bovdeny bych nerad řešil znovu.

    Moc děkuji za případné odpovědi.

    0 1
    • Johny.Merida  

      Jsi pacient… dělej si všechno sám :-))????????…jsem z Českého Krumlova… nevěřím nikomu a dělám si vše sám. Těžko radit, většinou tě všichni ojebou, když už tedy nemáš známého v Daji. Já tam známého mám a přesto…Já třeba nehodlám dávat 500,– za výměnu lanka u presmykače , jako v jednom nejmenovaném servisu v CK…od určité doby prostě vše sám, kromě tlumičů.

      0 0

        MTBIKER doporučuje

      • MatyW7U  

        Já vím že tohle je nejlepší řešení co se spokojenosti s odvedenou prací týká a dost možná se k němu i doberem:)

        Právě jsem vznesl ten dotaz aby k tomu ale nemuselo dojít,hlavně tedy z mých časových možností.

        Nemám moc čas se učit rešit zadní stavbu a výměnu všech ložisek(to dozajista potřeba nebude) na výměnu pressfitu nemám nářadí takže bych musel zakoupit, kola nevycentruji a nedotáhnu nemám cent. lavici a tenzometr opět bych se musel učit to dělat(a při učení to vždy dělám místo půl hodiny tak hodiny 3. a občas i něco blbě :D )

        A do tlumení už vůbec nejdu.

        :D

        Kam tedy dáváš tlumiče?

        Moc děkuji.

        0 0
        • Johny.Merida  

          Fox se posílá ke Švecovi…rovnou do Písku…s ostatnim neporadím… páč si fakt vše a svým kamarádům dělám osobně…no zkusil bych Spectrumbike v CB… budeš mít další zkušenost po Daji.

          0 0
    • kejda  

      Hodně slušnej servis je v Jindřichově Hradci, Bike sport Joma, ale to už máš docela z ruky.

      0 0
      • MatyW7U  

        50Km není žádný problém a když by se mělo jednat o kvalitní servis už vůbec ne. :))) děkuji moc

        0 0
    • Vrci  

      Pokud jsi měl v DAJsportu známého, tak snad víš, kam známý odešel. Já jsem spokojený s odvedenou prací v Cykloextra na Husovce proti Vystavišti.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.