• Jano86

    Čaute.. Rozhodol som sa založiť tému servis BF a vaše rady… Keďže nechem otravovať servis pre maličkosti… Otázka je prečo keď preradim vzadu na malé kolečko vždycky mi to nepríjemné preskočí prehadzovacka . A druhá prečo mi páka na brzdu ide až k gripu.. Chcel by som aby to bolo aspoň v polke… Dakujem pekne

    0 0
    • Mereck  

      Brzda: zkontrolovat destičky (jsou moc sjeté?) a odvzdušnit/doplnit kapalinu. Kapalinu nejlépe doplnit na nové desky.

      Hazka: těžko říct. Zkontroluj, zda je rovná hazka i patka. Jestli není něco volné. Samozřejmě může být ochozený ten malý pastorek…

      Chudáci servisáci, zase je tu připravíme o pár korun :-(

      0 0
    • ˘Ö˘ Krab  

      Páka ke gripu: zavzdušnění, sjeté destičky, sjeté kotouče …

      Přeskočení řetězu: řetěz se lepí, je vytažený, je dlouhý, drhne lanko, ohnutá patka přehazovačky, sjeté pastorky, špatně nastavený doraz, řadíš pod plnou zátěží …

      0 0
    • Jano86  

      No to co som teraz precital to vyzerá na servis… :) ja som absolútne mimo toho a plus to kvapalinu ti som ani nevedel ze to tam ide.. :) ďakujem

      0 0
      • Mereck  

        Hoď to do servisu. Ty budeš mít seřízený kolo, servis práci a všichni klid. Win-win.

        0 0
        • Jano86  

          Máš pravdu to vyzerá vážnejšie… Akurát tento týždeň som ešte v Pardubiciach ale to nebudem stíhať ho tam hodiť pracovné mimo.. A od 7.10 do do 13.10 som v Liberci.. Tak budem musieť hľadať servis v Liberci nejaký dobrý.. Keďže idem na ten autor cup..dakujem pekne

          0 0
          • kliiima  

            Dej to do Cycology (Liberec nebo Jablonec) a oni ti to dají dohromady

            0 0
            • Jano86  

              Super… Dakujem :)

              0 0
            • Jano86  

              Veľká vďaka mam to serizene v cycology.. Prikladám foto.. Hned som jel po číslo do bedrichova tak hneď v tom kopci som to skúsil a super.. Nabudúce určite cycology.. Zajtra si to v pohode a kľude ofejdem autor cup.. Bez problému

              0 0
    • Markony  

      Mi na fotce č 3a 4 mi to připadá jako blbě seštelována přehazovačka

      0 0
      • jirka146  

        Mně přijde ohnuta patka.

        0 0
        • Jano86  

          Twl čo to znamená ze treba novú patku?

          0 0
          • Potkan007  

            Přehazovačka není chycená přímo k rámu, ale mezí ní a rámem je díl, který se snadno ohne, pokud dostane přehazovačka ránu. Tím zachrání před ohnutím rám a jde snadno vyměnit / srovnat.

            0 0
          • kubad  

            většinou ji stačí narovnat, ale občas při tom praskne :D

            0 0
        • Jano86  

          Ani nla si pravdu bola ohnuta patka

          0 0
    • onuce  

      Doporučuji naučit se servisovat vše, co je v domácích podmínkách možné. A na speciality mít nějakého zapáleného cyklistu servisáka a vždy jej přeplatit, ať se brání sebevíc.

      Zrovna ten můj „soukromník“ je na práci naprosto skvělý, pečlivý, ale vnutit mu pár stovek navíc je nadlidský úkon.

      0 0
      • ˘Ö˘ Krab  

        Hlásíš se? Docházejí love?

        0 0
        • onuce  

          Jak to myslíte pane? Love jako peníze? Kdybych měl všeho tolik jako peněz…

          0 0
          • onuce  

            Vlastně takhle, na velké věci, jako slušné bydlení, to nemám. Alimenty devět tisíc, možná málo, ale jako neúprosné kladivo každý měsíc bez výjimky. Sám, nic nezdědím. Hypotéka na bezcenný byt v ghettu. Ale na běžnou potřebu mam dost, žeru nejlepší steaky, chlastám kvalitní víno, kupuji nejlepší ryby, zeleninu, ovoce… Zvláštní status.

            0 0
            • Jano86  

              Jaky je najlepší steak? Dám si

              0 0
              • onuce  

                Vždy ten nejdražší, myslím.

                0 0
                • Jano86  

                  Aha :))

                  0 0
                  • onuce  

                    Ale pozor, u cyklistických komponent toto již neplatí!

                    0 0
                • tsunami  

                  Takže třeba steak ze svíčkové? https://biohovezi.cz/…gyu-svickova

                  0 0
                  • onuce  

                    Ano, třeba. Kupuji v Goražďovicích steaky v prodejně myslím „Sedmikráska“ a tam jeden biosteak obnáší cca 400Kč. Ačkoli nejlépe chutnají vyzrálé mramorované steaky z Alberta, bohužel často nedostupné.

                    0 0
                    • Jano86  

                      Chlapy mne skôr nejakú dobry dres do 0 stupni plus dážď

                      0 0
                      • gersa  

                        Ač jsem se již se Slovenským jazykem v minulosti setkat, tak poprosím o překlad do srozumitelné řeči

                        0 0
                        • kejda  

                          Já taky. Navíc mi uniká souvislost s Onuceho steaky…

                          0 0
                    • MilanT  

                      Onuce:

                      Člověk kouká jakou kde mají slevu na banány a Ty takhle :-)

                      Jednou, kdysi dávno, jsem si dal někde na Smíchově „steak z Argentinského býčka“ za ukrutný peníze a byl to běs. Tuhý,samá kližka či co, žrát se to nedalo.

                      Od té doby už tedy zásadně požívám „obyčejné“ potraviny které znám a chutnají mi.

                      No a pak zbývá na ty slušné komponenty na kolo :-)

                      0 0
                      • onuce  

                        Vida, zrovna před chvílí jsem dogriloval a sežral první z osmi Argentinských steaků z Macra. Byl až kýčovitě dobrý a právě velmi křehký.

                        0 0
                        • Kouba_2005  

                          Poraženo v Argentině, baleno v Itálii. Proč to dělají?

                          0 0
                          • onuce  

                            To jsem také právě přemýšlel. A nic nevymyslel ;)

                            0 0
                            • Mereck  

                              Podle mě daně /clo. Když do EU dovezu již balené maso, bude to asi koncový produkt podléhající vyššímu clu / dani. Samotné maso bude surovina. Teprve po zabalení v EU je z toho výrobek, tedy se ušetří na clech?

                              0 0
                              • onuce  

                                To zní logicky, děkuji.

                                0 0
                              • mr.nikdo  

                                Maso se mimo jine stari po kusech. Orezou se skarede casti a hezky stred se naporcuje.

                                Pocitejte s tim, ze to maso pluje 3–6 tydnu na lodi. Urcite by nedoplulo v super provedeni.

                                Pak tam budou i regule na zpusob a hygienu baleni. Eu jina nez Ar. Veterinarni testy z celeho masa 1 anebo z kazdeho hotoveho balicku?

                                A misto pri preprave = cena prepravy…

                                0 0
                            • Vilém  

                              Stari to cestou na lodi, maso ziska nezamenitelnou slanou chut.

                              0 0
                          • Tencovozikmin  

                            Sežráno v česku :-)

                            0 0
                        • kubasek  

                          Ten grill připravujes dle standardu bikepacking nebo už je třeba starý dobrý nosič?

                          0 0
            • kejda  

              Promiň, ale ty krabicáky anebo steaky, co jsi sem dával občas fotky, to byly vína s přívlastkem a Wagyu? Nebo jsi poskočil do jiného levelu?

              0 0
              • onuce  

                Nikdy jsem nepil krabicák.

                0 0
                • kejda  

                  Dobře, a do té pet flašky sis přelíval co, Chardonnay?

                  0 0
                  • Jano86  

                    Každopádne treba podporovať slovenské a české mäso… Iz ked sme tak ďaleko od témy :)

                    0 0
                  • onuce  

                    Ano, většinou ten z lahve, nebo točený.

                    0 0
                    • Tencovozikmin  

                      Jo sudovy je nej,nebo přímo z koštéřa,což zas každý nezná a nemá sklépek v okolí.

                      0 0
                      • onuce  

                        Bohužel k sudovému se nedostanu, jen z tanku ve vinotéce.

                        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.